Mina favorithotell
Hotell jag har tittat på nyligen
Kunder gillar denna sortens hotell för:
    Området rekommenderas för:
  • shopping
  • nattliv
  • stränder
    Avstånd till flygplats/er:
  • Phuket Internationella flygplats (25.3 Km)
    Kommentarer från gäster:
  • "Vänlig hjälpsam personal", "Snygg inredning", "Nytt hotell"
    Sevärdheter i närheten:
  • Dykförråd (2.2 Km / 27 minuters gång)
  • Savoey Restaurant (2.4 Km / 29 minuters gång)
  • Bangla Road (2.5 Km / 30 minuters gång)
  • Jungcelon Shopping Mall (2.6 Km)

Observera: Avstånd anges som fågelvägen från startpunkten till slutmålet.

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngoen Road, Tri-trang, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Visa på karta)

Boka nu!

Du kan se alla dina sparade hotell under "Mina favorithotell".
Utmärkt 8.6 baserat på 1529 omdömen

"utsikt fr rummet, design, mkt trevlig..."

Larissa, Sweden January 08, 2015
Vänta inte tills det är för sent! Boka nu så att du inte missar dagens specialpriser!
Boka nuBetala senare

Tillgängligt nu för tusentals hotellrum.

Boka smartare. Boka agoda.
Välj dina rum
Inte inkluderat i rumspriset: Hotel tax 7.91%
juli 04, 2015 - juli 06, 2015 | 2 nätter
Incheckning
Nätter Avresa
Rumstyper Max
Pris
per rum per natt
Antal rum
Best seller - limited supply!
Deluxerum med balkong - inklusive frukost
Limited Time Offer Rate includes 50% discount!
Rumsinformation
USD 0 425.10
Specialpris - Ingen återbetalning
Lediga rum
Best seller - limited supply!
Deluxerum med balkong - inklusive frukost
Rumsinformation
USD 0 850.20
Bokningsvillkor
Lediga rum
Bekvämligheter på

Faciliteter
  • 24-timmarsreception
  • room service dygnet runt
  • flygtransfer
  • bankomat
  • barnpassning
  • bar
  • grillplats
  • business center
  • biluthyrning
  • kafé
  • concierge
  • kemtvätt
  • hiss
  • executive-våning
  • handikappanpassning
  • familjerum
  • tvättservice
  • bibliotek
  • skåp
  • bagageförvaring
  • konferensavdelning
  • tidningar
  • bar vid poolen
  • restaurang
  • rumsservice
  • värdeskåp
  • delat sällskapsrum/tv-rum
  • skytteltransport
  • rökområde
  • utflykter

Sport och fritid
  • biljard
  • gym
  • spelrum
  • trädgård
  • badtunna
  • barnklubb
  • massage
  • utomhuspool
  • barnpool
  • bastu
  • spa
  • ångbastu
  • pingis

Internet
  • gratis Wi-Fi i samtliga rum
  • Wi-Fi i allmänna utrymmen

Parkering
  • parkering
  • parkeringsservice

Talade språk
  • engelska
  • filippinska
  • hindi
  • nepalska
  • thailändska

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!
Resortbeskrivning
Avista Hideaway Resort & Spa Phuket, designat för både affärs- och nöjesresenärer, har ett idealiskt...mer Avista Hideaway Resort & Spa Phuket, designat för både affärs- och nöjesresenärer, har ett idealiskt läge i Patong, ett av stadens populäraste områden. Eftersom det bara ligger 35. Km bort är det enkelt att ta sig till detta 5-stjärniga hotell från flygplatsen. Icke desto mindre anmärkningsvärt är med vilken lätthet man tar sig från hotellet till stadens uppsjö av attraktioner och sevärdheter, till exempel Träna thaiboxning, Dykförråd, Bangla Road.

Dra nytta av den oslagbara servicen och bekvämligheterna på detta hotell i Phuket. Detta hotell har tillräckligt med faciliteter för att även den kräsnaste av gäster ska bli nöjd.

Dessutom är alla rum utrustade med ett antal olika bekvämligheter. Vissa rum erbjuder till och med trådlöst internet (avgiftsfritt), internet (trådlös), privat pool, bubbelbadkar, rum för icke-rökare, som även tillfredställer de kräsnaste gästerna. Hotellet erbjuder många unika rekreationsmöjligheter, bland annat badtunna, gym, bastu, utomhuspool, spa. Avista Hideaway Resort & Spa Phuket är det enda stället du behöver besöka för att hitta ett kvalitetshotell i Phuket.
Resortpolicies
Praktisk information
Mat, dryck och underhållning

Senaste omdömena

Välj typ av resenär

Alla omdömen (1530)

Par (875)

Ensamresenärer (165)

Affärsresenärer (51)

Familjer med små barn (246)

Familjer med äldre barn (125)

Övriga (68)

Utmärkt
8.6
baserat på 1530 omdömen
Valuta för pengarna
8.5
Läge
7.6
Personal
8.9
Hotellets Skick/Renlighet
9.1
Bekvämligheter på rummet
9.1
Mat/Middag
8.2
Alla omdömen ( 1530 )
Sortera efter:
Larissa S. Reste med partner
Sweden, January 08, 2015
trevligt

utsikt fr rummet, design, mkt trevlig personal
9
underbart
Soh H. Familj med äldre barn
Singapore, June 30, 2015
Wonderful Trip

servive, environment and the room
9.7
We travel by 4 of us. Me, my wife, son and his gf. we are very happy, especially my wife. They give her a surprise birthday cake in the morning and all the staff are singing birthday song to her when we were having our breakfast, and when we arrived at night, we found a cake inside our room for my wife again. We have been traveling from hotel to hotel for many years, this is the most warming and sweet thought that this hotel had provide us. Their attention to us is outstanding, most of the staff are very friendly and some of them are actually provide an extra mile service! It's amazing! The room is clean, the environment is wonderful although they still have some building to built, the food is marvelous, we love it!!! If we go to Phuket again, no doubt no second thought, we will choose Avista Hideway Resort and Spa again! 5 Stars Hotel that provide 6 Stars service !! Keep it up!!
Colaco S. Reste med partner
Portugal, June 27, 2015
peaceful

peaceful, quite, relaxing
9.7
Leah D. Reste med partner
Canada, June 26, 2015
Enjoyable experience at Avista Hideaway!

Comfort, shuttle service and staff
9
We thoroughly enjoyed our stay at Avista. Upon arrival we got upgraded from a Beuno Vista Studio to a poolside accessible room. The highlights of our stay here included: the comfort and cleanliness of our room and the resort; the inclusion of breakfast, which had a vast selection; the friendliness of the staff; and the shuttle service offered by the resort to multiple locations in proximity to the resort. We heard how outrageous the price of tuktuks were in Phuket so we found it extremely useful to use the (free) shuttle service from the hotel to the downtown area of Patong and to Paradise beach. The few lowlights we experienced included an outrageous price for the airport shuttle and an overpriced dinner at the rooftop restaurant, Sizzle's. The hotel shuttle to the Phuket airport (~1hr from the resort) cost was 1500 Bhat per car, which is more than double the price of private companies that offer private service to the airport. In the end we booked our shuttle service online to the airport with a company in Phuket that charged 650 Bhat for a private car. The only other suggestion when experiencing the resort is passing on having dinner at the rooftop restaurant named Sizzles. The quality of the food was higher compared to most restaurants in Phuket, but in our opinion is was not worth the price paid as the dishes were nothing exciting. The dishes were "safe" and did not have anything new or inspiring to the flavour of the dishes. Although they did have the presentation of the dishes down pat. To give you and idea of the cost:value ratio, the side dishes were 290 Bhat/dish. We ordered two side dishes: one was ~10 pieces of asparagus with some olive oil and garlic and the other was a medium sized dish of french fries. It was a little outrageous knowing we were paying ~$10.00 CAD for very simple and unauthentic side dishes. In the end it was nice to experience the restaurant as we wanted to witness the view at sunset, but it was definitely only a one time experience.
Colaco S. Reste med partner
Portugal, June 25, 2015
relaxing

repalxing, good spa, quite, nice view
9.7
Vivek V. Reste med partner
India, June 25, 2015
Definitely a 5* experience

the helpful and staff, the ambience and the rooms
10
One of the best experiences in my Thailand trip. The facilities, staff, location, pools and a whole lot of other facilities made it the highlight of my honeymoon. Was upgraded to the Jacuzzi suite upon arrival. I would recommended one to stay in those rooms to experience true luxury.
yuk L. Familj med småbarn
Hong Kong, June 24, 2015
Super nice and comfortable

comfortable
9.3
yuk L. Familj med småbarn
Hong Kong, June 24, 2015
Super comfortable and nice

Very nice and comfortable, good for couple, also family
9.3
This is one of the most impressive hotel that I have ever stay. This view of the hotel is very nice. The facilities are great, such as swimming pools, game room. However the kids club is a bit small. The breakfast buffet is ok, but the environment of the restaurant is very nice. The transportation is fair, as it is in the hill. They provide the shuttle bus service, but not very frequent. I really like the hotel and will definitely come back !
Colaco S. Reste med partner
Portugal, June 24, 2015
Peaceful

The pool, sizzle restaurant, helpful of the staff, free upgrade.
9.7
It was wonderful, both of us enjoy the stay in Avista. Peaceful n quite could feel relaxation.
Wai L. Reste med partner
Singapore, June 21, 2015
Avista

Cleanliness, serenity and friendliness
9
Great

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Skatter och serviceavgifter är vanligen kostnader som Agoda betalar till säljaren eller som betalas direkt till säljaren, och som skall täcka kostnader för lokala mervärdesskatter m.m. För mer information vänligen se Agoda:s Användarvillkor. Skatter och serviceavgifter kan också innehålla en avgift som Agoda tar ut som kompensation för att behandla bokningen.