Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 86 omdömen
  • Renlighet 9,2
  • Faciliteter 8,8
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 9,1
  • Service 8,8
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

Soo från Sydkorea
Ensamresenär
Premier-rum med 1 sovrum
Bodde i 3 nätter i januari 2016
Great
I loved Bolton.Location,food,staff,clean room etc.. Definitely come back again!
Recenserad 03 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Michael från USA
Par
Premier Studio
Bodde i 3 nätter i januari 2016
I'll go back
Room was clean and well maintained. Staff was always helpful and friendly. Location is handy to everything we wanted to see and do.
Recenserad 02 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jacqueline från Sydafrika
Par
Sleep and go studiolägenhet
Bodde i 3 nätter i december 2015
Top notch!
The location, the accommodation and the staff.
We thoroughly enjoyed our stay at the Bolton Hotel. Although a fairly big hotel, the staff still took the time to add personal touches such as switching on the kettle in our room just before we arrived very late at night. I also loved the bowl of little gingerbread men in the lobby over the festive season. I couldn't stop eating them! Our room was also lovely, clean and big. A truly excellent hotel across the board. We would definitely stay at the Bolton again.
Recenserad 08 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Sarah från Storbritannien
Par
Sommarerbjudande
Bodde i 2 nätter i december 2015
Great
Staff, rooms and staff again
Great - really helpful and informative staff. Liked the room (although I think we had one for disabled access which is never designed very well so the bathroom flooded when you had a shower!). Would have liked to have stayed much longer.
Recenserad 06 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Sandra från USA
Par
Sleep and go studiolägenhet
Bodde en natt i december 2015
Excellent Hotel
Room was nice and clean, very modern and hotel staff very helpful
From check in to check out the staff was terrific. On Christmas Eve, we were looking for dinner options and the staff made 2 great recommendations. Hotel room was nice and clean. Bed was very comfortable. If we ever go back to Wellington we will stay here again.
Recenserad 05 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jacqui från Storbritannien
Par
Bodde i 3 nätter i december 2015
Really comfortable stay
Cleanliness, facilities in room, location
Really comfortable stay
Recenserad 26 december 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Pete från Nya Zeeland
Par
Bed and Breakfast
Bodde en natt i december 2015
Short stayiver
Breakfast, free unlimited wifi, very comfortable rooms
Very comfortable and relaxing
Recenserad 20 december 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Aline från Frankrike
Par
Premier Studio
Bodde i 2 nätter i november 2015
Nice spot!
Location, contemporary design, quiet
Centrally located in CBD, 10 minutes from the Botanic Garden. Clean, contemporary design, nice studio. Great hotel for a weekend or in business.
Recenserad 11 november 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Jane från Nya Zeeland
Par
Premier-rum med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i oktober 2015
Enjoyed our stay.
Great friendly staff.
Recenserad 16 oktober 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Robert från Storbritannien
Par
Svit
Bodde i 3 nätter i september 2015
Great Stay
Room comfort, great staff, luxury without being stuffy
Enjoyed the stay here. Staff were friendly and helpful, room was comfortable and well equipped, and there is a nice atmosphere here. 5 star hotel without all the intimidating posh nonsense that usually goes with it.
Recenserad 03 oktober 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: