Mycket bra 7,8
baserat på 92 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 92 omdömen
  • Renlighet 8,4
  • Faciliteter 8,8
  • Läge 8,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Personal 8,1
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 6,4
Sortera efter

Karen från Australien
Reste med partner
Deluxestudio med spa
Bodde en natt i mars 2016
Impressed with quality of room
Quality of room, location, free shuttle to airport
Excellent. Very happy with the room. Great value for money. Excellent service from staff.
Recenserad 14 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Robert från Storbritannien
Ensamresenär
Deluxestudio med spa
Bodde en natt i mars 2016
Very convenient and good place to stay
Friendly helpful staff, location, clean & comfortable rooms
Very happy with my stay. Will stay there again if passing through Auckland Airport.
Recenserad 12 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Colin från Storbritannien
Reste med partner
Deluxerum med 1 sovrum och spa
Bodde i 3 nätter i februari 2016
Convenient to airport
Access to airport
The people were kind and considerate but the room was hot . food available next door at the Holiday Inn.
Recenserad 15 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ekaterina från Australien
Reste med partner
Deluxestudio med spa
Bodde en natt i januari 2016
Convienient Airport Location
friendly receptionist, spa bath, courtesy airport shuttle
Was very accommodating upon arrival. Air conditioning is non-existent, but would have been useful. Was interrupted by maid service unexpectedly. Greatly appreciated the 24hr airport shuttle - a great service.
Recenserad 20 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Keith från Nya Zeeland
Reste med partner
Deluxestudio med spa
Bodde i 4 nätter i november 2015
Private & Quiet Units
Location to Airport, Very Cla
Recenserad 09 december 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Sharon från USA
Reste med partner
Deluxe Studio
Bodde en natt i november 2015
Great staff
Cleanliness....great staff....size
Great....party going on when we arrived...laundry right there for use....
Recenserad 29 november 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Richard från USA
Reste med partner
Deluxe Studio
Bodde en natt i november 2015
Great Service
Free Airport Shuttle on demand, helpful staff, price
Stay was fine, arrived late at night, called (free) hotel for pickup and within 15 minutes they were there. Room adequate - not a 4 star in American Standards but a good solid 3 star. The friendliness and helpfulness of staff makes this a very good place to stay.
Recenserad 28 november 2015
Tycker du omdömet är användbart?

John från Australien
Affärsresenär
Deluxerum med 1 sovrum och spa
Bodde i 2 nätter i november 2015
Business on a budget
Close to airport, friendly staff, value for money
We stayed here as Auckland was fully booked, so whilst not our 1st choice it was very comfortable, and more than affordable. The motel is close to the airport, and whilst some major roads are nearby it was relatively quiet. There are a couple of dining options close by, with the motels owners letting us know which would suit our requirements.
Recenserad 24 november 2015
Tycker du omdömet är användbart?

SASITHORN från Thailand
Gruppresenär
Superior-rum med 1 sovrum och spa
Bodde en natt i november 2015
Overall is good
Good staff, Good area and Good car park
Close to the airport
Recenserad 23 november 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Denny från Australien
Familj med småbarn
Deluxerum med 1 sovrum och spa
Bodde en natt i september 2015
Excellent service
Cleanliness Service Quality
Recenserad 17 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: