Över medel 5,9
baserat på 75 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Över medel



baserat på 75 omdömen
  • Renlighet 5,7
  • Faciliteter 6,3
  • Läge 5,2
  • Bekvämligheter på rummet 6,2
  • Personal 6,7
  • Valuta för pengarna 6,4
  • Mat/Middag 4,7
Sortera efter

Donghoon från Sydkorea
Reste med partner
Två enkel
Bodde i 2 nätter i februari 2015
I was satisfied a bit.
It had clean rooms and it provided free coffee in the morning.
It was clean but the location is too far from tumon, so those who want to stay there should rent a car.
Recenserad 27 februari 2015

hyeongsu från Sydkorea
Reste med partner
Två enkel
Bodde en natt i februari 2015
Kindly
Kindly staff
Not good location
Recenserad 26 februari 2015

Jung från Sydkorea
Familj med småbarn
Queen
Bodde en natt i februari 2015
NOT SO CLEAN HOTEL WITH GOOD STAFFS
LOCATION TO AIRPORT/ROOMRATE/NONE
Recenserad 23 februari 2015

Nicole från USA
Ensamresenär
Två enkel
Bodde en natt i februari 2015
yuck
It was very dirty. No airport shuttle. They forgot to give me a wake up call. Hair all over the bathroom floor. My feet were black after one hour of walking on the room floor. Only zebra print sheets, no comforter or even a blanket on the very uncomfortable bed. No black out curtains. Lots of noise at all hours of the night from teenagers in the park in lot.
Recenserad 22 februari 2015

MARITESS från Filippinerna
Gruppresenär
Två enkel
Bodde en natt i februari 2015
Lousy hotel
Not good at all can not sleep due to room condition carpeted
Recenserad 20 februari 2015

Norman från USA
Affärsresenär
Två enkel
Bodde i 3 nätter i februari 2015
do you want to sleep at the end of the takeoff ru?
availability, price and location
It fulfilled my purpose, but 1 of 3 days no water due to maintainance. We were notified by a posting on the elevator door on that morning. No not water for the duration of the stay. Bed was the hardest cheapest thing ever, but room was clean.
Recenserad 16 februari 2015

Prince från Filippinerna
Ensamresenär
Två enkel
Bodde i 3 nätter i januari 2015
home away from home
staff, comfortable, location
Everything was good except for the Shuttle Service. They should improve their processes.
Recenserad 12 februari 2015

oi från Hongkong
Ensamresenär
Queen
Bodde i 2 nätter i maj 2013
Very cheap cheap hotel
Can offer free of charge shuttle service, very cheap
Recenserad 01 juni 2013

Junichi från Japan
Reste med partner
Queen
Bodde en natt i oktober 2012
Close to Airport
Close to airport
The only merit staying this hotel is low budget and close to the airport. There is nothing other than that.
Recenserad 31 maj 2013

Stephen från USA
Ensamresenär
Queen
Bodde i 2 nätter i maj 2013
Beds not stable, Most rooms without adequate inter
staff helpfulness, decent pool for exercising, cheap
Recenserad 27 maj 2013


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: