Bra 7,2
baserat på 584 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 584 omdömen
  • Renlighet 6,8
  • Faciliteter 6,0
  • Läge 8,1
  • Bekvämligheter på rummet 7,1
  • Service 7,2
  • Valuta för pengarna 7,3
  • Mat/Middag 6,6
Sortera efter

Larry från USA
Reste med partner
Holiday svit
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Over Priced
Hotel is over priced and is showing it's age.
Recenserad 15 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

TAIHSUAN från Taiwan
Reste med partner
Delvis havsutsikt
Bodde i 2 nätter i juni 2016
great location.
great location, near too beach.
Recenserad 13 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Noelle från Filippinerna
Affärsresenär
Delvis havsutsikt
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Good location. But some of the staff are not so friendly. But over-all, it is a good place to stay.
Clean Good location: near DFS, Tumon Sands, Kmart
Recenserad 12 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Dong från Sydkorea
Familj med småbarn
Delvis havsutsikt
Bodde en natt i augusti 2016
trip with family
compared with other hotel or resort, low cost but little old building. so close with airport. And easy contact with any kind famous place cause of near shuttle bus stop
Recenserad 08 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

jang från Guam
Ensamresenär
Standard Tvåbäddsrum
Bodde en natt i augusti 2016
good
good
Recenserad 06 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

soyeon från Sydkorea
Reste med partner
Delvis havsutsikt
Bodde i 4 nätter i juli 2016
good
good for couple
Recenserad 25 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Reimar från Filippinerna
Familj med äldre barn
Delvis havsutsikt
Bodde i 4 nätter i juli 2016
Great Hotel
Holiday resort and spa is a great hotel if you are on a budget. Room is spacious but hotel in general needs some renovation. Elevators needs to be improved, bathrooms needs to be updated and towels needs to be upgraded as well. Location though of this hotel is perfect. Close distance to K-mart as well as tumon sands plaza
Recenserad 22 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Karen från USA
Reste med partner
Havsutsikt och 2 enkelsängar
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Disappointment
I was shocked to find that we only get 1 small bottle of water for my husband and myself. We didn't get a bottle of water the next day. We were told we only get a bottle of water on arrival and not everyday. I have been to many hotels in various cities and countries and water is always provided. Also, front desk said breakfast buffet costs $21.00, while my son was told, $25.00 plus tax. Confusing and inconsistent. I didn't feel that the hotel management cared for their costumers needs.
Recenserad 15 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Mary från Filippinerna
Reste med partner
Bodde i 5 nätter i juni 2016
Good Stay
Hotel location is very convenient and there is a bus stop for easy access from one mall to the other via Red Guahan Shuttle bus
Recenserad 10 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

xerxes från Filippinerna
Familj med småbarn
Delvis havsutsikt
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Good, big room.
Near eateries.
Recenserad 20 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: