Utmärkt 8,4
baserat på 21 omdömen
Utmärkt 8,1
baserat på 877 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 21 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Läge 9,5
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Service 8,2
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 8,2
Sortera efter

Manashi från Malaysia
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde en natt i december 2011
Great location
Near to Central Station and Town Square
Pleasant experience with great location and friendly staff, this is my second time at this hotel!
Recenserad 17 mars 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Jeanette från Sverige
Reste med partner
Min tid i malmö
Lös toastol
Ljudet från gatan
Recenserad 15 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Emma från Sverige
Gruppresenär
Trevligt.
Att kaffe serverades vid frukostbordet. Trevlig personal i receptionen! Fräscha rum och fina toaletter.
Heltäckningsmattan i korridoren utanför rummet. Hade gärna sett våfflor eller godare pannkakor till frukost samt honung på flaska eller i stängd burk.
Recenserad 14 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Alan från Storbritannien
Ensamresenär
Budgetrum
Bodde en natt i september 2011
Great location - helpful staff
In the centre of town
i walked from the central station in less than 10 minutes. i was able to check in earlier than advertised which was much appreciated. there was a very friendly welcome. the room was compact but the bed was comfortable, the bathroom was fine and the satellite tv worked just fine. a shame that the internet was unavailable thnrough the tv and the wifi signal was very weak in my room. but i moved to the coffee shop in the hotel whwere teh signal was stronger. breakfast was great! a wide selection and good coffee. the hotel is located in the centre of town with everywhere accessible by walking. i asled for a late check-out and an extremely helpful jennie was happy to oblige with a smile which brought an end to my short buy very pleasant stay. i would gladly recommend this hotel based on value, service and location.
Recenserad 26 september 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Manashi från Malaysia
Affärsresenär
Bodde en natt i december 2010
Nice location
Near the square
the hotel is nicely located between near the train station and the town square. there's lots of shopping nearby, including h&m and ahlens. all you need to do is go for a walk, and you will see everything is within walking distance. the staff are very friendly and helpful too! breakfast is nice, lots of variety and the breakfast room is very cosy!
Recenserad 01 maj 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Maria från Sverige
Familj med äldre barn
Exceptional
Fräsch rum. Lugnt läge, men mitt i stan. God frukost, trevlig personal.
Recenserad 29 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Christina från Sverige
Familj med äldre barn
Very good
God frukost och hjälpsam personal.
Kallt på hotellrummet. Ett element som inte fungerade.
Recenserad 24 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

supawat från Thailand
Reste med partner
Bodde en natt i oktober 2010
location
great location
the hotel is located at the center of the town. very close the walking street and dining area. not too far from the train station. the breakfast was very good. they offered a variety of selection on breakfast with good quality of food. get off from hotel just a few steps you could reach the shopping area and a lot of restaurants.
Recenserad 12 oktober 2010
Tycker du omdömet är användbart?

Leif från Danmark
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i maj 2014
dejligt
god service beliggenhed
helt igennem fantastisk
Recenserad 27 maj 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Anonymous från Sverige
Reste med partner
Exceptional
Sängarna var riktigt sköna O en härlig frukost i en lugn atmosfär
Recenserad 23 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ann-kristin från Sverige
Reste med partner
Passable
Supertrevlig personal och läget.
Sängarna hade väldigt lösa ben, gick knappt att sova. Frukosten var ok men allt bröd vart stenhårt. Spindelväv med damm hängde från taket i rummet. Svinkallt rum och då gillar vi ändå kalla sovrum...
Recenserad 06 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Thomas från Danmark
Reste med partner
Budgetrum
Bodde en natt i april 2012
Super beliggenhed
Virkelig suveræn morgenmad. Blandt de bedste og vi rejser meget.
Hotellet kan ikke ligge mere centralt, om du er med båd, tog eller i bil ( masser af p plads lige uden for døren). Masser af shopping og resturanter, cafer og bare inden for 1 min. til fods. Der kan være larm om natten i weekenderne, da det centrale gå ud sted ligger lige om hjørnet, så få et værelse højt oppe væk fra gaden og torvet.
Recenserad 17 april 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Curt från Danmark
Reste med partner
Budgetrum
Bodde en natt i februari 2012
Rart hotel, cenralt beliggende.
Prisen er overkommelig, beliggenheden er suveræn.
Vi ankom til hotellet, og efter en god modtagelse blev vi opgraderet for et beskedent beløb. Der er en rar atmosfære på hotellet. Brede gange - som på et luksushotel, hvilket det ville være , hvis værelserne var dobbelt så store. Hyggeligt morgenmadslokale med udsigt til Stortorget. Udmærket morgenmad.
Recenserad 28 februari 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Ida från Sverige
Reste med partner
Exceptional
Jättetrevlig personal och fint rum med gudonligt sköna sängar.
Frukosten var okej men inte super. Vi saknade strykjärn på rummet.
Recenserad 30 december 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Mats från Sverige
Reste med partner
Bra boende till rimligt pris
Bra läge med bra personal. Sköna sängar m.m.
Recenserad 30 december 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Finn från Danmark
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i juni 2010
Dejligt Hotel i centrum
Gå af stand til mange severdigheder- Dejligt morgenbord. God service af personalet.
Taxiholdeplads uden for døren til hotellet giver en del støj om natten.
God intjekning. Vi var der fredag til Søndag.Hvor der var meget støj om natten mellem kl 23.00-05. om morgenen. Der er en natklub som støder op til hotellet hvor de spiller høj musik om natten.Hvilke er en ulempe Hotellet har en god beliggenhed til mange serværdigheder i Malmø. Kan anbefales husk ørepropper.
Recenserad 13 juni 2010
Tycker du omdömet är användbart?

Kristina från Tyskland
Gruppresenär
Budgetrum
Bodde en natt i november 2011
Super Aufenthalt
Freundliche Mitarbeiter und zentrale Lage
wir waren von diesem hotel sehr positiv überrascht. die lage ist sehr zentral nahe bahnhof und restaurants. die mitarbeiter sind absolut freundlich und hilfsbereit, z.b. bei der organisation von bahnfahrten nach kopenhagen. wir durften bereits sehr viel früher einchecken. das frühstück ist ausgezeichnet. und das alles zu einem wirklich günstigen preis.
Recenserad 30 november 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Marie från Sverige
Familj med småbarn
Good
läget
Fick ett rum som låg ovanför/bredvid diskot jämte hotellet, var omöjligt att sova då vi hörde all musik hela kvällen och natten! Fick till andra natten byta rum.
Recenserad 22 december 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Ingrid från Sverige
Gruppresenär
Exceptional
Trevlig personal.
Recenserad 08 december 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Adolfo från Chile
Familj med äldre barn
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i december 2015
muy bueno
localidad, buen servicio y limpieza
perfect, sin comentario, muy bueno
Recenserad 03 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: