arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,4
baserat på 21 omdömen
Utmärkt 8,1
baserat på 912 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 21 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,3
  • Läge 9,5
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 8,2
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 8,2

Jeanette
Sverige
15 mars 2016
Min tid i malmö
Lös toastol
Ljudet från gatan

Manashi D.
Malaysia
17 mars 2012
Great location
Near to Central Station and Town Square
Pleasant experience with great location and friendly staff, this is my second time at this hotel!

Alan A.
Storbritannien
26 september 2011
Great location - helpful staff
In the centre of town
i walked from the central station in less than 10 minutes. i was able to check in earlier than advertised which was much appreciated. there was a very friendly welcome. the room was compact but the bed was comfortable, the bathroom was fine and the satellite tv worked just fine. a shame that the internet was unavailable thnrough the tv and the wifi signal was very weak in my room. but i moved to the coffee shop in the hotel whwere teh signal was stronger. breakfast was great! a wide selection and good coffee. the hotel is located in the centre of town with everywhere accessible by walking. i asled for a late check-out and an extremely helpful jennie was happy to oblige with a smile which brought an end to my short buy very pleasant stay. i would gladly recommend this hotel based on value, service and location.

Emma
Sverige
14 mars 2016
Trevligt.
Att kaffe serverades vid frukostbordet. Trevlig personal i receptionen! Fräscha rum och fina toaletter.
Heltäckningsmattan i korridoren utanför rummet. Hade gärna sett våfflor eller godare pannkakor till frukost samt honung på flaska eller i stängd burk.

Manashi D.
Malaysia
01 maj 2011
Nice location
Near the square
the hotel is nicely located between near the train station and the town square. there's lots of shopping nearby, including h&m and ahlens. all you need to do is go for a walk, and you will see everything is within walking distance. the staff are very friendly and helpful too! breakfast is nice, lots of variety and the breakfast room is very cosy!

Maria
Sverige
29 februari 2016
Exceptional
Fräsch rum. Lugnt läge, men mitt i stan. God frukost, trevlig personal.

Christina
Sverige
24 februari 2016
Very good
God frukost och hjälpsam personal.
Kallt på hotellrummet. Ett element som inte fungerade.

supawat M.
Thailand
12 oktober 2010
location
great location
the hotel is located at the center of the town. very close the walking street and dining area. not too far from the train station. the breakfast was very good. they offered a variety of selection on breakfast with good quality of food. get off from hotel just a few steps you could reach the shopping area and a lot of restaurants.

Anonymous
Sverige
23 februari 2016
Exceptional
Sängarna var riktigt sköna O en härlig frukost i en lugn atmosfär

Leif D.
Danmark
27 maj 2014
dejligt
god service beliggenhed
helt igennem fantastisk

Thomas D.
Danmark
17 april 2012
Super beliggenhed
Virkelig suveræn morgenmad. Blandt de bedste og vi rejser meget.
Hotellet kan ikke ligge mere centralt, om du er med båd, tog eller i bil ( masser af p plads lige uden for døren). Masser af shopping og resturanter, cafer og bare inden for 1 min. til fods. Der kan være larm om natten i weekenderne, da det centrale gå ud sted ligger lige om hjørnet, så få et værelse højt oppe væk fra gaden og torvet.

Ann-kristin
Sverige
06 februari 2016
Passable
Supertrevlig personal och läget.
Sängarna hade väldigt lösa ben, gick knappt att sova. Frukosten var ok men allt bröd vart stenhårt. Spindelväv med damm hängde från taket i rummet. Svinkallt rum och då gillar vi ändå kalla sovrum...

Ida
Sverige
30 december 2015
Exceptional
Jättetrevlig personal och fint rum med gudonligt sköna sängar.
Frukosten var okej men inte super. Vi saknade strykjärn på rummet.

Curt A.
Danmark
28 februari 2012
Rart hotel, cenralt beliggende.
Prisen er overkommelig, beliggenheden er suveræn.
Vi ankom til hotellet, og efter en god modtagelse blev vi opgraderet for et beskedent beløb. Der er en rar atmosfære på hotellet. Brede gange - som på et luksushotel, hvilket det ville være , hvis værelserne var dobbelt så store. Hyggeligt morgenmadslokale med udsigt til Stortorget. Udmærket morgenmad.

Finn J.
Danmark
13 juni 2010
Dejligt Hotel i centrum
Gå af stand til mange severdigheder- Dejligt morgenbord. God service af personalet.
Taxiholdeplads uden for døren til hotellet giver en del støj om natten.
God intjekning. Vi var der fredag til Søndag.Hvor der var meget støj om natten mellem kl 23.00-05. om morgenen. Der er en natklub som støder op til hotellet hvor de spiller høj musik om natten.Hvilke er en ulempe Hotellet har en god beliggenhed til mange serværdigheder i Malmø. Kan anbefales husk ørepropper.

Mats
Sverige
30 december 2015
Bra boende till rimligt pris
Bra läge med bra personal. Sköna sängar m.m.

Marie
Sverige
22 december 2015
Good
läget
Fick ett rum som låg ovanför/bredvid diskot jämte hotellet, var omöjligt att sova då vi hörde all musik hela kvällen och natten! Fick till andra natten byta rum.

Kristina F.
Tyskland
30 november 2011
Super Aufenthalt
Freundliche Mitarbeiter und zentrale Lage
wir waren von diesem hotel sehr positiv überrascht. die lage ist sehr zentral nahe bahnhof und restaurants. die mitarbeiter sind absolut freundlich und hilfsbereit, z.b. bei der organisation von bahnfahrten nach kopenhagen. wir durften bereits sehr viel früher einchecken. das frühstück ist ausgezeichnet. und das alles zu einem wirklich günstigen preis.

Adolfo E.
Chile
03 januari 2016
muy bueno
localidad, buen servicio y limpieza
perfect, sin comentario, muy bueno

Ingrid
Sverige
08 december 2015
Exceptional
Trevlig personal.