arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Bra 7,5
baserat på 39 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 39 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,1
  • Faciliteter 8,0
  • Läge 7,6
  • Bekvämligheter på rummet 7,7
  • Personal 7,5
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 6,7

Peter M.
Tyskland
21 oktober 2012
Great Hotel with excellent facilities
Modern Hotel with international Ambiente
nice large room with nie attached bathroom. all amenities were there. balkony overlooking prager platz was an additional bonus. nice and newly renovated facilities. gym was really an experience which i would highly recommend to pay a visit to. outside the hotel are a small shopping galery, cafes and restaurants. the u-bahn station for train ride to the ku'damm is only 5 min walk away. as for most places in berlin brakfast was not included but the cafes provide a refreshing alternative just outside the hotel door. only downside was that there was no internet access available on the room with free wifi provided in the htel lobby.

Eldar A.
Ryssland
26 september 2012
Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites
nice area, access to gym,spacious rooms,close to public transport
We booked standard double room. Arrived late at Friday night.Turned out that they did not have the room we booked,so we got upgraded to a suite without extra charge..

Ivar S.
Norge
10 oktober 2013
Trivelig følte seg velkommen
Betjeningen, frokosten og rommene
Vi var der i forbindelse med Berlin maraton, og fikk det vi ønsket med god frokost og trivelig betjening. Rene rom og stille område.

Siw-Aina H.
Norge
25 april 2013
Stort rom med separat soverom
Stort og luftig rom med separat soverom og godplass til ekstraseng. God beliggenhet og variert frokosttilbud
Vi var tre jenter på tur og fikk et flott og romslig rom. Det ligger perfekt til med gangavstand til Ku'damm.

Wiktor D.
Danmark
18 maj 2016
Par fra Denmark
kan anbefales

Camilla C.
Danmark
31 januari 2015
Super
Morgenmaden var lækker

soeren K.
Danmark
12 juli 2014
godt
Fitness-Beliggenhed-Ro
Godt ophold. Men som sædvanlig var internettet elendigt. hakkende forbindelse. Det er utroligt at dette ikke bliver ordnet, når man læser samtlige anmeldelser af dette hotel siger alle det samme om internettet, nemlig at det er dårligt. Vi skriver 2014 få det nu ordnet. Ovenikøbet afkræver de penge for forbindelsen, hvis du skal have mere en en forbindelse pr. værelse. Svært når man er en familie på 5 der alle bruger internet.

Dan M.
Danmark
19 april 2014
Rolige omgivelser
ca 10 min fra Kudam
Jeg søgte et hotel med pool og fik Ramada, men de har ingen pool, men derimod en aftale med et fitness center i samme ejendom, hvor man mod gebyr på EUR 10 pr dag pr person, kunne komme til poolen, det er ikke i orden. Endvidere skal man deponere 400 eur i depositum hvis man ønsker at låne en pc som kan tage smed på værelset, det er ikke i orden. Trappen er kun til brug i nødstilfælde, selv om jeg boede på 1 sal skulle jeg gang på gang venter på elevator, det er ikke i orden. Værelset var derimod helt i orden.

Birgitte M.
Danmark
27 februari 2013
Overraskende meget plads
Nemt at komme omkring
Hotellet var pænt og rent. Jeg havde forventet et lille værelse til min Single Hot Deal, men jeg fik et dobbeltværelse. Absolut ingen klager herfra. Jeg var dog glad for at jeg havde læst flere anmeldelser forinden, så jeg vidste, at der kun var wifi i lobbyen (jeg blev dog hele tiden smidt af), og til wlan i værelset skal man selv have ledning med.

Andreas A.
Tyskland
11 maj 2016
Sehr gut mit ein paar Makeln
Schönes Hotel, zentral aber ruhig gelegen. Positiv: großes Bad, freundliches Personal, großer Fernseher mit Sky Negativ : WLAN nicht sicher, Löcher in der Wand, WC Sitz alt ( Zimmer 602 )