Tillbaka till hotellinfo

Bra 7,5
baserat på 39 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 39 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,1
  • Faciliteter 8,0
  • Läge 7,6
  • Bekvämligheter på rummet 7,7
  • Personal 7,5
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 6,7
Sortera efter

Heiko J. från Tyskland
Affärsresenär
Bodde en natt i juli 2013
Nice Cityhotel - godd Service and nice Bar
Check-In / free Room upgrade / Bar
Late Check-In without problems - very fast and free upgrade. nice hotel bar with quality drinks - for this price, great value !!
Recenserad 23 juli 2013

Peter M. från Tyskland
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i oktober 2012
Great Hotel with excellent facilities
Modern Hotel with international Ambiente
nice large room with nie attached bathroom. all amenities were there. balkony overlooking prager platz was an additional bonus. nice and newly renovated facilities. gym was really an experience which i would highly recommend to pay a visit to. outside the hotel are a small shopping galery, cafes and restaurants. the u-bahn station for train ride to the ku'damm is only 5 min walk away. as for most places in berlin brakfast was not included but the cafes provide a refreshing alternative just outside the hotel door. only downside was that there was no internet access available on the room with free wifi provided in the htel lobby.
Recenserad 21 oktober 2012

Eldar A. från Ryssland
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i september 2012
Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites
nice area, access to gym,spacious rooms,close to public transport
We booked standard double room. Arrived late at Friday night.Turned out that they did not have the room we booked,so we got upgraded to a suite without extra charge..
Recenserad 26 september 2012

Ivar S. från Norge
Gruppresenär
Bodde i 4 nätter i september 2013
Trivelig følte seg velkommen
Betjeningen, frokosten og rommene
Vi var der i forbindelse med Berlin maraton, og fikk det vi ønsket med god frokost og trivelig betjening. Rene rom og stille område.
Recenserad 10 oktober 2013

Siw-Aina H. från Norge
Gruppresenär
Bodde i 3 nätter i april 2013
Stort rom med separat soverom
Stort og luftig rom med separat soverom og godplass til ekstraseng. God beliggenhet og variert frokosttilbud
Vi var tre jenter på tur og fikk et flott og romslig rom. Det ligger perfekt til med gangavstand til Ku'damm.
Recenserad 25 april 2013

Wiktor D. från Danmark
Reste med partner
Bodde en natt i maj 2016
Par fra Denmark
kan anbefales
Recenserad 18 maj 2016

Camilla C. från Danmark
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i januari 2015
Super
Morgenmaden var lækker
Recenserad 31 januari 2015

soeren K. från Danmark
Familj med äldre barn
Bodde i 4 nätter i juli 2014
godt
Fitness-Beliggenhed-Ro
Godt ophold. Men som sædvanlig var internettet elendigt. hakkende forbindelse. Det er utroligt at dette ikke bliver ordnet, når man læser samtlige anmeldelser af dette hotel siger alle det samme om internettet, nemlig at det er dårligt. Vi skriver 2014 få det nu ordnet. Ovenikøbet afkræver de penge for forbindelsen, hvis du skal have mere en en forbindelse pr. værelse. Svært når man er en familie på 5 der alle bruger internet.
Recenserad 12 juli 2014

Dan M. från Danmark
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i april 2014
Rolige omgivelser
ca 10 min fra Kudam
Jeg søgte et hotel med pool og fik Ramada, men de har ingen pool, men derimod en aftale med et fitness center i samme ejendom, hvor man mod gebyr på EUR 10 pr dag pr person, kunne komme til poolen, det er ikke i orden. Endvidere skal man deponere 400 eur i depositum hvis man ønsker at låne en pc som kan tage smed på værelset, det er ikke i orden. Trappen er kun til brug i nødstilfælde, selv om jeg boede på 1 sal skulle jeg gang på gang venter på elevator, det er ikke i orden. Værelset var derimod helt i orden.
Recenserad 19 april 2014

Birgitte M. från Danmark
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i februari 2013
Overraskende meget plads
Nemt at komme omkring
Hotellet var pænt og rent. Jeg havde forventet et lille værelse til min Single Hot Deal, men jeg fik et dobbeltværelse. Absolut ingen klager herfra. Jeg var dog glad for at jeg havde læst flere anmeldelser forinden, så jeg vidste, at der kun var wifi i lobbyen (jeg blev dog hele tiden smidt af), og til wlan i værelset skal man selv have ledning med.
Recenserad 27 februari 2013