Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Alexanderplatz 7, Mitte, Berlin, Tyskland 10178 - Visa karta

Mycket bra 7,8
baserat på 553 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 553 omdömen
  • Renlighet 8,2
  • Faciliteter 7,2
  • Läge 9,2
  • Bekvämligheter på rummet 7,5
  • Personal 7,4
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 6,9
Sortera efter

Martina från Sverige
Familj med småbarn
Bodde i 5 nätter i juni 2015
Nöjda
Läget, utsikten, servicen av rummet
Bra service, vi behövde inte ens säga till om barnsäng, utan den stod bäddad och klar. Jag tyckte även om att det fanns tillgång till kylskåp/minibar som man fick fylla själv. Lite trånga rum och speciell lösning på toalett/handfat men det var inga problem. Bra läge både till shopping/kommunikationer/sevärdigheter. Fantastisk utsikt från rummet.
Recenserad 23 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Goran från Sverige
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i juni 2015
Ok Hotell
Centralt, utsikten från rum, trevlig receptions personal
Bra. Men rummet var väldigt trångt, golvmatta inte ren, diverse ingrott smuts å fläckar. Hutlöst pris på frukost 19 EUR.
Recenserad 13 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Olof från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 4 nätter i februari 2015
Bra
Utsikten var magnifik, bra standard och bra läge.
Perfekt ställe att bo på om man vill ha nära till Östberlin.
Recenserad 03 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Suzana från Sverige
Familj med äldre barn
Rum Standard
Bodde i 3 nätter i februari 2015
Perfekt läge
Centralt och god utsikt över staden.
Otroligt bra läge. All transport är precis utanför hotellet. Rummen är rena, och utsikten från rummet är fantastisk. Lite tråkig frukost. Personalen är hjälpsamma, men med en hård attityd.
Recenserad 21 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Stefan från Sverige
Ensamresenär
Litet enkelrum
Bodde i 3 nätter i augusti 2014
Bra som alltid
Läget, Kommunikationerna, Standarden
Otroligt bra hotell som jag bott på många gånger. Enda nackdelen är att WiFi är dyrt och ej gratis, samt att på mitt enkelrum gick det inte att dra ner fläkten till AC:n. Tempinställning fanns, men inget regalge till hastigheten, så den dånade som ett vattenfall på natten.
Recenserad 16 augusti 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Kim från Sverige
Familj med äldre barn
Rum Standard
Bodde en natt i juli 2014
Bra!
Fräscha rum. Modernt. Trevligt.
Dåligt att man fick betala extra för wi-fi. Lång tid för in- & utcheckning.
Recenserad 26 juli 2014
Tycker du omdömet är användbart?

David från Sverige
Familj med småbarn
Bodde i 3 nätter i juli 2013
Centralt läge
Läget, närhet till allmänna kommunikationer, mat och shopping.
Tyst på rummet trots läget mitt i city. Flera större shoppingcenter i närheten samt många restauranger och snabbmatsställen i området.
Recenserad 12 augusti 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Tarja från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i juli 2013
lättillgängligt centralt hotell
centraltrent,bra standard
Recenserad 09 augusti 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Stefan från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i juli 2013
Riktigt bra hotell
Läget, Nära till tunnelbana, Tyst och lugnt rum
Trevligt hotell som man gärna återkommer till. Allt är toppen, förutom att de tar riktigt bra betalt för WiFi. Hade det varit fritt så hade det varit "top notch".
Recenserad 05 augusti 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Dennis från Sverige
Familj med äldre barn
Rum Standard
Bodde i 4 nätter i juli 2013
Perfekt läge i Berlin
Läget, storleken, och lätt att utgå ifrån.
Bra hotell, med ett bra läge. Bra knutpunkt där man kunde ta sig åt alla håll med buss, tåg eller tunnelbana. Rent och snyggt, samt trevlig personal. Frukosten var lite dyr, men det brukar det vara i Tyskland.
Recenserad 30 juli 2013
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: