arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Alexanderplatz 7, Mitte, Berlin, Tyskland 10178

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Alla omdömen (512)

Affärsresenär (74)

Reste med partner (259)

Ensamresenär (90)

Familj med småbarn (20)

Familj med äldre barn (24)

Gruppresenär (45)

Mycket bra
7,8
baserat på 512 omdömen
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Faciliteter
7,4
Läge
9,2
Bekvämligheter på rummet
7,5
Personal
7,4
Valuta för pengarna
7,4
Mat/Middag
6,9

6 Goran L.
Sweden
13 juni 2015
Ok Hotell
Centralt, utsikten från rum, trevlig receptions personal
Bra. Men rummet var väldigt trångt, golvmatta inte ren, diverse ingrott smuts å fläckar. Hutlöst pris på frukost 19 EUR.

7,3 Olof B.
Sweden
03 mars 2015
Bra
Utsikten var magnifik, bra standard och bra läge.
Perfekt ställe att bo på om man vill ha nära till Östberlin.

7,7 Suzana T.
Sweden
21 februari 2015
Perfekt läge
Centralt och god utsikt över staden.
Otroligt bra läge. All transport är precis utanför hotellet. Rummen är rena, och utsikten från rummet är fantastisk. Lite tråkig frukost. Personalen är hjälpsamma, men med en hård attityd.

8 Stefan F.
Sweden
16 augusti 2014
Bra som alltid
Läget, Kommunikationerna, Standarden
Otroligt bra hotell som jag bott på många gånger. Enda nackdelen är att WiFi är dyrt och ej gratis, samt att på mitt enkelrum gick det inte att dra ner fläkten till AC:n. Tempinställning fanns, men inget regalge till hastigheten, så den dånade som ett vattenfall på natten.

9 Kim R.
Sweden
26 juli 2014
Bra!
Fräscha rum. Modernt. Trevligt.
Dåligt att man fick betala extra för wi-fi. Lång tid för in- & utcheckning.

8,3 David O.
Sweden
12 augusti 2013
Centralt läge
Läget, närhet till allmänna kommunikationer, mat och shopping.
Tyst på rummet trots läget mitt i city. Flera större shoppingcenter i närheten samt många restauranger och snabbmatsställen i området.

8 Stefan F.
Sweden
05 augusti 2013
Riktigt bra hotell
Läget, Nära till tunnelbana, Tyst och lugnt rum
Trevligt hotell som man gärna återkommer till. Allt är toppen, förutom att de tar riktigt bra betalt för WiFi. Hade det varit fritt så hade det varit "top notch".

9,3 Tarja B.
Sweden
09 augusti 2013
lättillgängligt centralt hotell
centraltrent,bra standard

8 Dennis H.
Sweden
30 juli 2013
Perfekt läge i Berlin
Läget, storleken, och lätt att utgå ifrån.
Bra hotell, med ett bra läge. Bra knutpunkt där man kunde ta sig åt alla håll med buss, tåg eller tunnelbana. Rent och snyggt, samt trevlig personal. Frukosten var lite dyr, men det brukar det vara i Tyskland.

7,7 Niklas T.
Sweden
06 februari 2013
Perfekt läge, när till det mesta
Läget,
Är över lag nöjd med hotellet, läget var perfekt med gångavstånd till flera intressanta ställen sen finns tunnelbana och pendeltåg ett stenkast bort. Tyvärr var en del av personalens engelska otroligt dålig/obefintlig.