arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

2015

Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz

Otto-Braun-Strasse 90, Friedrichshain, Berlin, Tyskland 10249

Ypperlig 8,5
baserat på 534 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Ypperlig



baserat på 534 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 9,0
  • Faciliteter 8,6
  • Läge 8,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,7
  • Personal 8,7
  • Valuta för pengarna 8,6
  • Mat/Middag 7,7

Kenan H.
Sverige
29 juli 2015
Bra hotel
Frukost, personal,
Hotellet var bra men var en bra bit från Alexanderplatz. Kändes som om man var i utkanten av stan. Annars bar d bra. Jag kan rekommendera kudam området i väst finns mkt mer där.

Marjo D.
Sverige
28 juli 2015
Micke
Läget, rummets utrustning, bra service

My F.
Sverige
22 juli 2015
Mycket fint hotell med bra service!lagomrillcentru
Allt allt allt
bra!

Henrik H.
Sverige
13 juli 2015
Bra
Rummen
Utmärkt

Mikael P.
Sverige
08 juli 2015
Bra hotell
Q
Bra hotell ca 10-15 min promenad från alexanderplats.

Kenth B.
Sverige
07 juli 2015
Bra frukost. AC fungerade inte fullt ut.
Frukosten. Ingen bullrande trafik. Personal som gjorde sitt bästa för trivseln.
Bra. Hade problem med att få AC att fungera . Fick det åtgärdat även om den inte fungerade fullt ut. Frukosten var utmärkt likaså sängarna. Uppskattade att inget hördes från gatan utanför.

Ammar S.
Sverige
23 juni 2015
Bra!
Bra!
bra!

Per G.
Sverige
11 augusti 2014
Missvisande försäljning
Rent, Tyst
Tråkigt när man bokar, och det står att det är fri Wifi på alla rum samt i allmänna utrymmen, när jag frågar i receptionen så visar det sig , Nej, det är det inte, att då ha med en tonåring som de sociala medierna är viktigt för,det blir tråkigt. Frukosten är fräsch, men personalen där var arrogant och verkade sliten och oengagerad. Det är rätt långt att gå till Alexandersplatz, men finns lokaltåg hållplats alldeles nära. Överreklamerat, kommer aldrig att bo där igen. Passar grupper och konferenser.

Roland K.
Sverige
08 juli 2013
Bästa hotellet i berlin?
Egna p-platser, snabb reception och väl fungerande luftkonditionering
Med egna p-platser gör att du kan lämna bilen under din vistelse i Berlin. Vill man inte nöja sig med alla aktiviteter/sevärdheter runt Alexanderplats så stannar spårvagnen utanför hotellet. Receptionen är snabb och effektiv, vilket gör in och utcheckningen snabb. Det finns även en egen snabbincheckning i lobbyn. Rummen är inte stora men väldisponerade och rena med bekväma sängar. Badrummet var väl underhållet med en stor dusch.

ivan H.
USA
14 juni 2016
Easily a 9.0
Spacious, comfortable, conveniently located, unhurried ambience and above all a friendly and superbly trained staff. Would happily give them a 9.0