Utmärkt 8,4
baserat på 18 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 18 omdömen
  • Renlighet 9,1
  • Faciliteter 8,0
  • Läge 9,2
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Service 8,7
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 7,2
Sortera efter

Morten från Danmark
Grupp
Dubbelrum
Bodde en natt i september 2015
God beliggenhed
beliggenhed
Recenserad 21 september 2015

Hanne från Danmark
Grupp
Enkelrum
Bodde i 3 nätter i maj 2015
Kommer igen
beliggenhed, charmerende, roligt
Trygt og rart. Har nu boet her 3 gange og jeg vender helt sikkert tilbage til det lille og hyggelige hotel, som ligger i Berlins mest charmerende gade og dejligt tæt på offentlig transport. Lokalt og alligevel tæt på alt. Jeg er bare super godt tilfreds.
Recenserad 05 juni 2015

Elizabeth från Danmark
Familj med äldre barn
Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i oktober 2014
Skøn bydel
Beliggenhed, rent og fin pris
Opholdet var meget fint. Det undrer dog mig, at personalet ved udtjekning ikke informere om at alt offentlig tog strejker, da det jo havde betydning for vores hjemrejse,
Recenserad 22 oktober 2014

Iben från Danmark
Par
Dubbelrum
Bodde i 4 nätter i april 2013
Vi havde 4 skønne dage på Kastanienhof.
Man får meget for pengene, hotellet er hyggeligt og familiært .Der er sporvogn lige uden for døren.
Som allerede nævnt var vi meget tilfredse og overraskede over at hotellet var så hyggeligt. Vi havde fået hotellet anbefalet af gode venner.
Recenserad 25 april 2013

Katharina från Tyskland
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i augusti 2013
Gute Lage für Städtetrips & Geschäftsreisen
Lage, Service
Aufenthalt war sehr angenehm, Personal an der Rezeption zuvorkommend (Wegerklärungen, Verkauf von BVG Tagestickets etc), Einzelzimmer allerdings recht klein.
Recenserad 28 augusti 2013

Krzysztof från Tyskland
Affärsresenär
Bodde en natt i mars 2013
Ruhiges Stadthotel mit einer guten ÖPNV Anbindung
Freundlichkeit des Personals, Sauberkeit, bequemes Bett
Recenserad 04 april 2013

Veldman från Nederländerna
Par
Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i maj 2012
leuk familie hotel met goede service
goed eglegen tramhalte voor de deur
Gedurende hemelvaartsweekend genoten van goede service in dit familiehotel.
Recenserad 28 oktober 2012

Harri från Finland
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i oktober 2012
Erinomainen sijainti
Ystävällinen palvelu, mukavalla alueella,
Kokouspaikka sijaitsi aivan hotellin vieressä, joten hotellin valintaan vaikutti nimenomaan sijainti. Hotelli pieni, mutta ihan toimiva ja hyvällä paikalla.
Recenserad 24 november 2012


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: