Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,2
baserat på 22 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 22 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,9
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 7,6
  • Personal 8,2
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,0
Sortera efter

Abdullah C. från Turkiet
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i mars 2013
Good Location , nice staff , good rooms..
Location , - clean Room combination
Actually I was there for 3 nights and besides small thing I m happy to stay here.. To walk to Berlin shopping area is few minutes.. Thats good.. Rooms are clean .. But The mattress the are using is really cheapest sponge ones which doesn't give relax sleeping. Breakfast was quite well. many choices but all 3 days was almost same choices.. first day I receive 24 hr free internet code from reception , second and 3rd days they told it s full house.. thats why they cant provide 24 hrs wifi pass. only for 1 hour.. if you need more come and take another from reception .. Actually this is ridiculous .
Recenserad 11 mars 2013

David C. från Storbritannien
Affärsresenär
Bodde i 7 nätter i januari 2013
Great location
location, right in front of Metro station.
Very nice hotel for the money, great location very centre.
Recenserad 29 januari 2013

Martin J. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i november 2012
Good Location
Good location, Near Subway Station, Clean Room and Bathroom
The hotel location is near shopping and a subway station, so you can easy fast go everywere you like with in Berlin. The room is qiut small but its good value for the money. Bad thing is the hotel crew, that dont give you any information of the fasillity or breakfasttime or things to do in Berlin. There is no information folder in the room. The WiFi is weak and slow in the room.
Recenserad 22 december 2012

Oyunchimeg K. från Mongoliet
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i augusti 2012
great location, nice people
clean nice located
Very nicely located near the shopping area, service is good, liked TV channels, breakfast was good, very clean
Recenserad 16 oktober 2012

David C. från Storbritannien
Affärsresenär
Bodde i 4 nätter i juli 2012
Great Location and convinence
Location
the stay is satisfy but unfortunately that the hotel is work on thier renovation which is not so convinence.
Recenserad 14 juli 2012

Claas M. från Tyskland
Ensamresenär
Bodde i 4 nätter i mars 2013
Ordinært hotel men super beliggenhet
beliggenhet og rent rom
vanlig opphold uten noe spesielt minneverdig.
Recenserad 08 april 2015

Claas M. från Tyskland
Ensamresenär
Bodde i 4 nätter i mars 2013
Rent og bra hotell midt i sentrum
sentralt og rent
veldig ok opphold. Ikke særlig sjarmerende hotell men mer praktisk, rent og ordentlig. Sentral beliggenheten og bra pris.
Recenserad 01 januari 2015

Michael A. från Tyskland
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i september 2013
Einige Tage in zentraler Lage
Die Lage,
Es war ganz nett, die Lage war gut, das Frühstück in Ordnung. Das Zimmer war leider zu klein und Parken war in der Hotelgarage nicht möglich, das Parkhaus gegenüber war auch voll. Da parkte ich dann im KaDeWe-Parkhaus für 22 Euro die Nacht. War also nicht direkt am Hotel und auch viel zu teuer.
Recenserad 06 oktober 2013

Marcel G. från Tyskland
Reste med partner
Bodde i 5 nätter i september 2012
Gute Lage - Super Zimmer
Sehr zentral gelegen.
Sehr schönes Zimmer. Zentral gelegen in direkter Nähe zum KaDeWe.
Recenserad 04 oktober 2012

Gianni M. från Nederländerna
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i juli 2013
Perfect verblijf
Centraal gelegen, schoon, perfecte douches
Verblijf was perfect! Her hotel ligt centraal gelegen, 1 straat achter de winkelstraat Tauentzienstrase en Kurfurstendamm.
Recenserad 05 augusti 2013


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: