Tillbaka till hotellinfo

Fantastiskt 9,3
baserat på 108 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Fantastiskt



baserat på 108 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 9,6
  • Faciliteter 9,1
  • Läge 9,5
  • Bekvämligheter på rummet 9,4
  • Personal 9,4
  • Valuta för pengarna 8,8
  • Mat/Middag 8,9
Sortera efter

Robert S. från USA
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i oktober 2015
Adkins experience
Location, staff, cocktail lounge
Recenserad 07 oktober 2015

Osama A. från Saudiarabien
Ensamresenär
Bodde i 4 nätter i augusti 2015
Amazing hotel with a sense of history
Location, Service, Antique
Recenserad 22 augusti 2015

Ian B. från Storbritannien
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i april 2015
Excellent Hotel
The staff who were excellent, the hotel location and beautiful decor, the room which was extremely comfortable, clean and quiet.
An extremely pleasant experience, absolutely no complaints
Recenserad 15 april 2015

Matthias F. från Tyskland
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i april 2015
Top, always a good place to stay
location, price, clean
Recenserad 14 april 2015

SALEEM C. från Indien
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i februari 2015
Great place to stay in Berlin
Everything in the room is of premium quality. Jacuzzi in Sauna is very soothing. Ambience of the Hotel is great. Staff is very courteous.
Comfortable
Recenserad 12 februari 2015

John D. från Storbritannien
Reste med partner
Bodde i 5 nätter i december 2014
One of the Very Best
Location, accommodation and staff
Excellent stay in a world class grand hotel. Could not fault it in any way. Staff could not be more helpful and welcoming.
Recenserad 28 december 2014

Matthias F. från Tyskland
Affärsresenär
Bodde en natt i november 2014
Amazing Hotel
location, room, friendly staff
😊😊😊😊😊
Recenserad 30 november 2014

Domenic A. från Tyskland
Reste med partner
Bodde en natt i augusti 2014
Truly a great hotel!!
Pure Luxury and great service really
Recenserad 23 oktober 2014

Giri K. från Storbritannien
Familj med äldre barn
Bodde i 2 nätter i september 2014
Outstanding hotel, best hotel I have stayed in!
Location was superb, right on the Brandenburg Gate. Rooms were very spacious and superb. Service was excellent.
Superb. Best hotel I have stayed in. Room wad excellent, breakfast was superb and the service was impeccable. Location was ideal for all the attractions, all withinight near walking distances.
Recenserad 19 september 2014

Lina B. från Litauen
Affärsresenär
Bodde en natt i juni 2014
Completely fine, but I have seen better hotels
Spacious room, good shower and bedding
It was completely fine and nice, but I think it is overrated.
Recenserad 27 juni 2014


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: