Fantastiskt 9,3
baserat på 108 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Fantastiskt



baserat på 108 omdömen
  • Renlighet 9,6
  • Faciliteter 9,1
  • Läge 9,5
  • Bekvämligheter på rummet 9,4
  • Service 9,4
  • Valuta för pengarna 8,8
  • Mat/Middag 8,9
Sortera efter
Verifierade omdömen

Gillian från Storbritannien
Ensamresenär
Executive-rum
Bodde i 2 nätter i oktober 2015
Adlon Hotel Berlin
Comfort, cleanliness, location
It was excellent in general but the door keepers were sometimes rather unfriendly and unhelpful. The service in the lounge bar was tardy. Other than that it was excellent and the concierge was able to get us tickets for the Berlin Philharmnic and also a table at a restaurant that was deemed to be full.
Recenserad 18 oktober 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Robert från USA
Reste med partner
Executive-rum
Bodde i 3 nätter i oktober 2015
Adkins experience
Location, staff, cocktail lounge
Recenserad 07 oktober 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Osama från Saudiarabien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i augusti 2015
Amazing hotel with a sense of history
Location, Service, Antique
Recenserad 22 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Ian från Storbritannien
Reste med partner
Executive-rum
Bodde i 3 nätter i april 2015
Excellent Hotel
The staff who were excellent, the hotel location and beautiful decor, the room which was extremely comfortable, clean and quiet.
An extremely pleasant experience, absolutely no complaints
Recenserad 15 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Matthias från Tyskland
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i april 2015
Top, always a good place to stay
location, price, clean
Recenserad 14 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?

SALEEM från Indien
Ensamresenär
Executive-rum
Bodde i 3 nätter i februari 2015
Great place to stay in Berlin
Everything in the room is of premium quality. Jacuzzi in Sauna is very soothing. Ambience of the Hotel is great. Staff is very courteous.
Comfortable
Recenserad 12 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

John från Storbritannien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 5 nätter i december 2014
One of the Very Best
Location, accommodation and staff
Excellent stay in a world class grand hotel. Could not fault it in any way. Staff could not be more helpful and welcoming.
Recenserad 28 december 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Matthias från Tyskland
Affärsresenär
Executive-rum
Bodde en natt i november 2014
Amazing Hotel
location, room, friendly staff
😊😊😊😊😊
Recenserad 30 november 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Domenic från Tyskland
Reste med partner
Executive-rum
Bodde en natt i augusti 2014
Truly a great hotel!!
Pure Luxury and great service really
Recenserad 23 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Giri från Storbritannien
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i september 2014
Outstanding hotel, best hotel I have stayed in!
Location was superb, right on the Brandenburg Gate. Rooms were very spacious and superb. Service was excellent.
Superb. Best hotel I have stayed in. Room wad excellent, breakfast was superb and the service was impeccable. Location was ideal for all the attractions, all withinight near walking distances.
Recenserad 19 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: