Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,4
baserat på 86 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 86 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,6
  • Faciliteter 7,7
  • Läge 8,9
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Personal 8,2
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 8,5
Sortera efter

Casper W. från Danmark
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Clean and central location
A bit tacky decor and worndown room, but ok value for money. Good breakfast and helpful staff in the restaurant. A 3 star hotel of ok standard.
Recenserad 15 augusti 2016

maria K. från Cypern
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i mars 2016
bad experience
horrible attitude
Recenserad 18 mars 2016

Panicos T. från Cypern
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i mars 2016
PT
Poor soundproofing
Recenserad 15 mars 2016

Michele F. från Australien
Familj med äldre barn
Bodde i 6 nätter i juli 2015
fun stay
interesting,decor, great breakfast, handy location
great
Recenserad 17 juli 2015

BRETT C. från Malaysia
Familj med äldre barn
Bodde i 3 nätter i juni 2015
staff very helpful breakfast is very good
staff food n location not bad need
Again staff very helpful breakfast very nice. hotel looks a bit old from outside but in general it's ok. room is clean but found a ball of hair in the bathtub the rest is ok. will I go back to stay there again ? yes.
Recenserad 19 juni 2015

KYEEUN L. från Sydkorea
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i augusti 2013
Good
Near city
Recenserad 14 januari 2015

Erol B. från Storbritannien
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i december 2014
You'll like it here ! We did ...
You think you are visiting a little studio in Hollywood ! Being a concept hotel ... Large rooms ... Cleanliness ... Excellent breakfast ....
Enjoyable and very pleasant stay ! Just a small point to the management : Coffee machines should be replaced with electric kettles ! They work easier with more efficiency ...
Recenserad 26 december 2014

Phillip O. från Storbritannien
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i november 2014
short visit
loved the theme, courteous helpful reception great breackfast
plesant
Recenserad 11 november 2014

Tony J. från Nya Zeeland
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i maj 2014
Great
Location, staff and breakfast
Great
Recenserad 03 juli 2014

Frederikus S. från Nederländerna
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i april 2014
we had a wonderful stay in this well managed hotel
great breakfast, friendly staff and good location
The hotel is wonderfully located and employ very friendly and efficient staff. Our room was spacious and the breakfast was a buffet with a huge amount of choice. The decor is interesting - each room is named after a Hollywood actor or actress...lots of vintage photos dotted around the place. Our stay was very good and we will definitely use the hotel again when we visit Berlin.
Recenserad 22 maj 2014