Utmärkt 8,4
baserat på 182 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 182 omdömen
  • Renlighet 8,8
  • Faciliteter 7,4
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 8,0
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 7,8
Sortera efter

Pat från Storbritannien
Grupp
Rum för 4 personer
Bodde i 5 nätter i augusti 2016
We stayed here from 26th August to 30 th August . This hotel is located about 3 minutes from the Alexanda platz station and is in an ideal location for Mitte area where all the museums are located. We had a room for four with bunk beds which were really comfortable . The shower was very good with plenty of hot water and nice shower gel and shampoo included and nice towels. The breakfast was really good with an excellent choice of cereals muesli yoghurt cooked breakfast and continental breakfast hand salamis and cheese. The only slight negative note was that there was no fridge or kettle in the room but we knew this when we booked. The hotel food hub was open 24 hours for food and drink. Would recommend this hotel
Recenserad 05 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Omar från Island
Par
Dubbelrum
Bodde i 7 nätter i augusti 2016
Clean and good location
Hotel is fairly new, clean and good location close to Alexanderplatz
Recenserad 30 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Joven från Filippinerna
Ensamresenär
Enkelrum
Bodde en natt i juli 2016
Highly recommended
very good location
Recenserad 04 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Pedro från Portugal
Par
Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Berlim week-end
fantastic location very near to Alexander platz with easy connections in public transports going every where
Recenserad 21 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

LI från Taiwan
Grupp
Rum för 4 personer
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Great
Great
Recenserad 10 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Mohsen från Norge
Par
Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
H2O
Near metro. Near shopping. Near supermarked.
Recenserad 02 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

christopher från Norge
Grupp
Rum för 4 personer
Bodde i 4 nätter i maj 2016
Great stay
Friendly staff, nice room, ok breakfast. Would stay here again.
Recenserad 06 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Venkata från Storbritannien
Affärsresenär
Enkelrum
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Awful Experience - Non functional facilities
The air conditioning does not work. The rooms are very hot and nothing gets done even when a complaint is lodged. A don't care attitude from the management of the hotel to guests plight. Avoid this hotel. Better avoid this hotel if you prefer a good night sleep. Breakfast is ordinary and the items are not replenished. The food is also cold. Utterly disappointed.
Recenserad 02 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Stefano från Italien
Familj med små barn
Rum för 4 personer
Bodde i 3 nätter i maj 2016
good location, staff and breakfast
Convenient Location, well served by any transport and close to Alexanderplatze and city center. Staff is very nice, rooms are very clean. Bit expensive due to the location, and Rooms layout kind of crazy. Excellent Breakfast.
Recenserad 24 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

TING från Malaysia
Familj med äldre barn
Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i april 2016
Bad counter service
My wallet was stolen by pickpockets during the time we arrived Alexandra railway station from airport. The friend of son in law who want to give me some cash in emergency, was refused by the counter receiption to see us, or call to our room.
Recenserad 10 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: