Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 29 omdömen
  • Renlighet 9,2
  • Faciliteter 10,0
  • Läge 9,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Service 8,9
  • Valuta för pengarna 8,9
  • Mat/Middag 6,5
Sortera efter
Verifierade omdömen

nathan från USA
Par
Dubbelrum, delat badrum
Bodde i 3 nätter i juli 2013
Best place for the price
value for money, super clean and overall awesome
awesome, it is not your average hotel, but great if your on a budget!
Recenserad 27 juli 2013
Tycker du omdömet är användbart?

carolina från Argentina
Ensamresenär
Enkelrum, delat badrum
Bodde i 5 nätter i juni 2013
Great!
Access to tourist places, quiet neighbourhood and wide rooms
Its a very confortable appartment in the middle of the city, there are two shared bathrooms and you have free access to kitchen. Peter is a very good host, he is very helpful. The flat is located very close to all interesting historic places such as Brandenburger Tor and Checkpoint Charly. I totally recommend it!
Recenserad 17 juni 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Pui från Hongkong
Par
Dubbelrum, delat badrum
Bodde i 2 nätter i december 2012
Good location and warm stay
Close to train station and welcoming house owner
Friendly guesthouse owner who spoke fluent English. The location is easy to find but no special notice or sign that shown the exact location. Need to phone the owner when you arrived the building. Clean room but need to share bathroom. Many attraction points are within walking distance. Free wifi here.
Recenserad 07 januari 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Miranda från Australien
Par
Dubbelrum, delat badrum
Bodde i 3 nätter i augusti 2012
exceeded expectations in a fantastic location
location, spacious super clean modern rooms, lovely and light filled.
Warm and informative welcome, washing service in house only cost 5 Euro a load. Everything was clean modern and lovely. Great bed and good quality linen. We felt very comfortable staying there and felt like we got excellent value for money.
Recenserad 11 augusti 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Thorsten från Tyskland
Affärsresenär
Enkelrum, delat badrum
Bodde i 2 nätter i oktober 2015
Schlicht aber gut
Lage, Sauberkeit, Preis
Recenserad 11 oktober 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Philipp från Schweiz
Par
Dubbelrum, delat badrum
Bodde i 2 nätter i juni 2013
Sich wie zu Hause fühlen
Freundliches Personal, ruhige Umgebung, Sauberkeit
Äusserst gemütliche Unterkunft mit sehr freundlichem Personal. Nahe an vielen Sehenswürdigkeiten, schneller Zugang zu Supermarkt und U-Bahn, Küche um selbst zu kochen. Die angenehme Gestaltung des Zimmers, die friedliche Atmosphäre und das saubere Haus gibt einem das Gefühl zu Hause zu sein.
Recenserad 23 juni 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Piermatteo från Italien
Affärsresenär
Dubbelrum, delat badrum
Bodde i 2 nätter i juli 2012
Hotel carino
Prezzo veramente economico
Il prezzo è veramente economico per una città costosa come Berlino. Il personale è molto gentile e disponibile pronti ad aiutartin in ogni evenienza. Pulizia del posto buona.
Recenserad 16 november 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Sarah från Kanada
Par
Dubbelrum, delat badrum
Bodde i 3 nätter i november 2013
Excellentes chambres d'hôtes.
Personnel très amical, chambre propre et confortable, bien situé.
Recenserad 20 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Julien från Frankrike
Grupp
Dubbelrum, extra madrass, delat badrum
Bodde i 2 nätter i december 2012
Hôtel parfait, emplacement 10/10, gérant 10/10..
Propreté, confort, matériel à disposition ...
cette guesthouse est idéalement placée, rien à dire sur l accueil que nous avons eu, sur la propreté des lieux.. la guesthouse est chaleureuse, on ne manque de rien, la cuisine est bien équipée, les salles de bains aussi.. les lits sont agréables.. je recommande vivement cet endroit..
Recenserad 04 januari 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Hiu från Hongkong
Affärsresenär
Dubbelrum, delat badrum
Bodde i 2 nätter i december 2012
有家的感覺 很親切
房間舒適
離地下鐵只有五分鐘腳程,不過因為民宿沒有標誌標示(因為屋主說那大廈拒絕),抵達後無辦法進門,最後需要打(長途)電話給屋主方可進門。 房間像IKEA的示範屋,北歐風味,簡單舒適,有家的感覺。由於民宿位於住宅區,所以相當安靜。
Recenserad 05 mars 2013
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: