Utmärkt 9,0
baserat på 26 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 26 omdömen
  • Renlighet 9,3
  • Faciliteter 9,3
  • Läge 9,6
  • Bekvämligheter på rummet 9,1
  • Service 9,4
  • Valuta för pengarna 9,3
  • Mat/Middag 7,1
Sortera efter

Reinhard från Tyskland
Familj med småbarn
Studiolägenhet
Bodde en natt i april 2012
Perfect choice in Berlin
Staff is extremely helpful
The best value for money choice in Berlin. We were heavily surprised be the largness of the apartment, including a complete kitchen. Very modern. Very helpful staff.
Recenserad 08 maj 2012

Sarah från Storbritannien
Familj med äldre barn
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i december 2011
Perfect apartment and great location
Spacious apartment and central to Berlin sites
The apartment was very spacious with separate kitchen and bedroom. The fold out sofa was comfortable for our teenage son and the location was quiet, but within easy walking distance of some great restaurants. The free coffee and croissants available at reception in the morning are a bonus.
Recenserad 28 december 2011

Margaret från Nya Zeeland
Gruppresenär
Studiolägenhet
Bodde i 4 nätter i oktober 2011
Stylish and comfortable apartment in a great area.
Roomy, well set-up, helpful reception, close to metro, cafes, sights, shopping.
We arrived later than expected, but very easy to collect key from restaurant across road. Studio apartment was so much more spacious than hotel rooms in this price range. Bed firm but comfortable, and everything was spotlessly clean. The area is buzzing and very cool, and we could either walk to lots of interesting places or very easily use public transport. With the window shut it was quiet for sleeping, but actually it wasn't too bad with the window open either. We would definitely be happy to stay here again, and we'll recommend it to friends and family.
Recenserad 30 oktober 2011

Michelle från Australien
Gruppresenär
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 5 nätter i september 2011
Clean,fresh and friendly in special location
Spacious bright apartment feel
We loved living in the Scheunenviertel with many reminders of its origins as a Jewish neighbourhood.The staff were very helpful as we needed to do laundry twice during our stay.We did some cooking and loved having a proper dining table.Having an extra toilet was great for 3 girls!We also enjoyed the unexpected bonus of free coffee, croissants and rolls to go in the mornings.
Recenserad 29 oktober 2011

Liv från Norge
Reste med partner
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 3 nätter i mars 2012
meget sentralt men likevel rolig.
Nyopp-pusset og delikat
rimelig studioleilighet for to. meget stort rom med flott kjøkkenkrok med imponerende mye utstyr. fin frokost med ferske croissanter. beliggenheten i gangavstand fra s-bahn og alexanderplatz, og likevel så rolig strøk at vi kunne sove med åpent vindu. usedvanlig god og rask service av hyggelige personer i resepsjonen. ønsker å bo på samme sted om vi kommer tilbake til berlin.
Recenserad 02 maj 2012

Schneider från Belgien
Familj med småbarn
Superior Lägenhet
Bodde i 2 nätter i april 2016
Top Location
Super Lage, Größe und Ausrüstung der Appartements - auch ideal für einen Aufenthalt mit Baby, sehr hilfsbereites und freundliches Personal , Late Check-In perfekt organisiert , gratis Croissant und Kaffee morgens an der Rezeption , etc. wir buchen bestimmt wieder !
Recenserad 19 april 2016

Brigitte från Tyskland
Familj med äldre barn
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 3 nätter i september 2015
Mit viel Liebe und Geschmack ausgestattet
Ausstattung, Lage, Freundlichkeit
Die Bewertung der Speisen/Essen ist nicht aussagekräftig, da wir ohne Verpflegung gebucht haben.
Recenserad 09 september 2015

Henric från Sverige
Familj med småbarn
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 5 nätter i december 2013
Gute Lage aber harte Betten
Lage, Lage, Lage
Eigentlich wöllig in Ordnung, nurdie Betten waren bretthart, wir wurden nicht nochmal buchen vor die Betten ausgetauscht werden.
Recenserad 12 december 2013

Ester från Italien
Gruppresenär
Studiolägenhet
Bodde i 3 nätter i februari 2016
Tutto perfetto
Appartamento grande pulitissimo dotato di ogni attrezzatura possibile. Posizione eccellente a 7 minuti da alexanderplatz. Ottimo rapporto qualità prezzo
Recenserad 05 mars 2016

Gianluca från Italien
Familj med småbarn
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 3 nätter i december 2015
Consigliato vivamente
Splendida accoglienza, anche nei confronti di nostra figlia, alla quale è stato donato un piccolo gadget. Estremamente veloce la registrazione dei documenti. Ambienti puliti e confortevoli.
Soggiorno all'insegna della comodità e dell'attenzione verso il cliente, sempre con estrema discrezione. Addirittura al ritorno in Italia ci siamo accorti di aver dimenticato alcuni oggetti in appartamento, che puntualmente ci sono stati spediti. Davvero una piacevole sorpresa il Flowers. Consigliatissimo per famiglie con bimbi piccoli al seguito, visto che per la sua collocazione permette spesso di raggiungere luoghi di interesse storico-culturale a piedi.
Recenserad 10 december 2015


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: