Utmärkt 8,7
baserat på 234 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 234 omdömen
  • Renlighet 9,0
  • Faciliteter 8,4
  • Läge 9,3
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Personal 8,8
  • Valuta för pengarna 8,6
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter

Diane från Storbritannien
Reste med partner
Dubbelrum
Bodde i 4 nätter i september 2016
Air conditioning not working and bar staff inexperienced so very slow service
Great location for sightseeing and going out with city
Recenserad 27 september 2016

Fumihiko från Kosovo
Reste med partner
Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Great location
Everything was great. The only down side was that the room smelled like someone was smoking right before we entered there.
Recenserad 22 september 2016

Bruce från Storbritannien
Familj med äldre barn
Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Excellent. Reception & concierge very helpful. Great location & breakfast. Very clean & comfortable
All perfect Excellent in every way Reception & concierge very helpful. Great location & breakfast. Very clean & comfortable
Recenserad 21 augusti 2016

Colin från Storbritannien
Reste med partner
Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
August 2016
Perfect location for getting about, easy route from both airports.
Recenserad 19 augusti 2016

Elizabeth från Australien
Reste med partner
Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Close to everything
Great location and very close in walking distance to most attractions. excellent service. I would definitely go there again
Recenserad 17 augusti 2016

Effi från Israel
Affärsresenär
Dubbelrum
Bodde i 6 nätter i augusti 2016
Excellent Hotel
Everything was perfect except for one thing - the shower water's max temperature was not very high.
Recenserad 15 augusti 2016

Henry från Filippinerna
Familj med småbarn
Dubbelrum med extra säng
Bodde i 3 nätter i juli 2016
The Best Hotel
Everything is excellent here. Very strategic location to all sightseeing sites and the hotel is very nice.
Recenserad 05 augusti 2016

Steven från Australien
Ensamresenär
Dubbel
Bodde i 4 nätter i juli 2016
Great hotel...excellent choice for Berlin
Great facilities, huge rooms, next to all transport, fantastic buffet breakfast...and even a pool on the top floor...excellent staff...would definitely stay again
Recenserad 31 juli 2016

Kok från Hongkong
Reste med partner
Dubbelrum
Bodde i 4 nätter i juli 2016
Very nice hotel
Good location , new and clean room, staff are polite and sincere to serve each of the visitors
Recenserad 23 juli 2016

Iain från Storbritannien
Familj med äldre barn
Dubbelrum
Bodde i 5 nätter i juli 2016
Excellent value and perfect location.
Wouldn't hesitate to stay there again.
Recenserad 15 juli 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: