Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,7
baserat på 226 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 226 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 9,0
  • Faciliteter 8,4
  • Läge 9,3
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Personal 8,8
  • Valuta för pengarna 8,6
  • Mat/Middag 7,5

Bruce B. från Storbritannien
Familj med äldre barn
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Excellent. Reception & concierge very helpful. Great location & breakfast. Very clean & comfortable
All perfect Excellent in every way Reception & concierge very helpful. Great location & breakfast. Very clean & comfortable
Recenserad 21 augusti 2016

Colin G. från Storbritannien
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
August 2016
Perfect location for getting about, easy route from both airports.
Recenserad 19 augusti 2016

Elizabeth B. från Australien
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Close to everything
Great location and very close in walking distance to most attractions. excellent service. I would definitely go there again
Recenserad 17 augusti 2016

Effi L. från Israel
Affärsresenär
Bodde i 6 nätter i augusti 2016
Excellent Hotel
Everything was perfect except for one thing - the shower water's max temperature was not very high.
Recenserad 15 augusti 2016

Henry O. från Filippinerna
Familj med småbarn
Bodde i 3 nätter i juli 2016
The Best Hotel
Everything is excellent here. Very strategic location to all sightseeing sites and the hotel is very nice.
Recenserad 05 augusti 2016

Steven O. från Australien
Ensamresenär
Bodde i 4 nätter i juli 2016
Great hotel...excellent choice for Berlin
Great facilities, huge rooms, next to all transport, fantastic buffet breakfast...and even a pool on the top floor...excellent staff...would definitely stay again
Recenserad 31 juli 2016

Kok C. från Hongkong
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i juli 2016
Very nice hotel
Good location , new and clean room, staff are polite and sincere to serve each of the visitors
Recenserad 23 juli 2016

Iain F. från Storbritannien
Familj med äldre barn
Bodde i 5 nätter i juli 2016
Excellent value and perfect location.
Wouldn't hesitate to stay there again.
Recenserad 15 juli 2016

Robyn M. från Nya Zeeland
Affärsresenär
Bodde en natt i juli 2016
Highly rated
Could not fault this hotel, comfort, location, great staff.
Recenserad 15 juli 2016

Danielle W. från Australien
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i juni 2016
:)
Ideal location for walking or catching the train to the sights. Large room with comfy beds. Reception staff very friendly and spoke excellent English. Would definitely stay here again.
Recenserad 30 juni 2016