Mycket bra 7,8
baserat på 64 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 64 omdömen
  • Renlighet 7,2
  • Faciliteter 7,0
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 7,6
  • Service 7,7
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter

Jennifer från Australien
Ensamresenär
Enkel standardrum
Bodde i 2 nätter i september 2012
Central budget friendly hotel
Opposite the Berlin Wall, very close to S and U Bahn stations, Friendly staff
I stayed here in a single room for a couple of nights. Room was clean and good size for 1. Breakfast that was included was tasty and you can sit at the window and admire the berlin wall. Was very quiet at night time. Very easy to get to the Sbahn and U-bahn stations from hotel. Staff speak english and are very friendly. Also a few nightclubs in close proximity if that's what you're interested in (though not so close you can hear them if you aren't)
Recenserad 06 mars 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Christian från Tyskland
Gruppresenär
Enkel standardrum
Bodde i 2 nätter i maj 2012
simple and clean hotel
nice price and location
we stayed over a sunny weekend. the staff is very kind the rooms are simple but clean and the breakfast is very good for the price. free parking in front of the hotel or on the hotel own parking space.
Recenserad 23 maj 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Libin från Singapore
Reste med partner
Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i oktober 2011
Out of the way
None
Hotel's location was not good. it was more than 20 mins walk from the metro station. The interior of the hotel looks run down and the area it was located in was quite quiet and dark in the evenings. Did not feel very safe
Recenserad 28 februari 2012
Tycker du omdömet är användbart?

linda från Sverige
Familj med äldre barn
Trebäddsrum
Bodde en natt i juli 2011
the room were too litle for being trippel room
The breakfast was very good
I have been charge for 3 tripple rooms but got only 2 tripple room and one single bed room. By the way the tripple rooms were too litle for being 3 beds. I hope for some overcharge back.
Recenserad 28 juli 2011
Tycker du omdömet är användbart?

vishnu från Indien
Ensamresenär
Enkel standardrum
Bodde i 2 nätter i juli 2011
Value for money but it doesnt look like 3 star
laction is good there is lots happening around
its was nice to stay there but it was kind of guy place so i was feeling bit awkeward thats why change to other hotel but after that i found that there is lots of bar and club around east side hotel bit regrate but thats ok
Recenserad 15 juli 2011
Tycker du omdömet är användbart?

nathalie från Norge
Ensamresenär
Enkel standardrum
Bodde i 2 nätter i april 2016
Fantastisk beliggenhet
Kjempebra frokost buffet, rett ved Berlin wall, kort vei til alt transport, veldig hjelpsom personale A+++
Recenserad 06 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Knut från Norge
Reste med partner
Dubbelrum
Bodde i 5 nätter i juli 2011
Godt hotell
sentralt, frokost, internett, vennlig
Vi fikk et rom i 1. etasje ut mot East Side Gallery. Trafikken er rett høylydt der, men det var ikke noe problem for oss - vi var ikke på bondegårdsferie og vi hadde ørepropper med. Rommene var rene og frokosten var god og personalet vennlig.
Recenserad 18 juli 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Nikola från Danmark
Familj med småbarn
Trebäddsrum
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Godt til pengene
God lokation og fin hotel til pengene
Recenserad 21 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Henrik från Danmark
Gruppresenär
Trebäddsrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2015
Varmt, men billigt og velplaceret
Placering, pris
Der er ingen aircon på værelserne, så om sommeren når solen brager, kan det være svært at holde værelserne behageligt nedkølede (kan forestille mig det er nemmere hvis værelset vender mod nord). Værelserne er gamle, men pæne (det er et ældre hotel, som ikke er blevet modaniseret i nyere tid). Der var et karbad, men savnede lidt muligheden for at brusebad til lige hurtigt at skylle sveden af. Morgenmaden er med i prisen. Det er på ingen vil en imponerende buffet, men man kan få lidt i hovedet når man vælter ud af senger, så den opfylder vel det basale ;) Vil bestemt, pga. pris og beliggenhed, genoverveje dette hotel til kortere ophold, men vil nok tjekke med vejrudsigten næste gang.
Recenserad 10 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Anne från Danmark
Gruppresenär
Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i juni 2014
Rart og hyggeligt
Venlig personale, fin morgenmad og fin afstand til U og S bahn
Vores ophold var rigtig rart og meget hyggeligt! Vi kommer gerne igen , også med børn !
Recenserad 21 juni 2014
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: