Mycket bra 7,7
baserat på 20 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 20 omdömen
  • Renlighet 7,8
  • Faciliteter 6,0
  • Läge 8,2
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Personal 7,6
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 7,3
Sortera efter

Sebastian från Tyskland
Gruppresenär
Bodde en natt i augusti 2010
Gutes Budget Hostel mit günstiger Lage
Lage, Preise in der Umgebung, Sauberkeit
Sehr Groß
Wir waren nur einen Tag dort, für Jugendliche ein gutes Hostel in einem günstigen Bezirk. Ein Abendessen incl. Getränke für unter 10€! Die einfachen Zimmer sind Sauber und das Personal freundlich.
Recenserad 09 augusti 2010
Tycker du omdömet är användbart?

Swetlana från Tyskland
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i juni 2010
A & O Friedrichshain Hotel
Super Lage für junge Leute, die Szenecafés mögen
Sehr spartanische Einrichtung. Wer Fernseher braucht, sollte selber einen mitbringen, da vorhandene Museumsstücke sind
Nettes Personal im Hotel. Lage ist excelent wer ein heranwachsendes Szenegebiet kennenlernen möchte. Da noch viele Urberliner in diesem Bezirk vorhanden sind, ergibt es dort eine gute Mischung. Hat noch die Ursprünglichkeit die im Gegensatz zum Prenzlauer Berg schon lange verloren gegangen ist.
Recenserad 21 juni 2010
Tycker du omdömet är användbart?

Alessandro från Italien
Reste med partner
Dubbelrum
Bodde i 4 nätter i juni 2012
Hotel piacevole ed economico
Essenziale, pulito, economico, buona posizione rispetto ai mezzi pubblici ed all'aeroporto
Il soggiorno è stato di quattro giorni e l'unico piccolo neo riguarda il mancato cambio degli asciugamani da bagno. Per il resto l'edificio è moderno e la camera era spaziosa e pulita. Il servizio alla reception è stato molto cortese. Erano presenti nella struttura numerosi gruppi di ragazzi. Rapporto qualità prezzo ottimo.
Recenserad 28 juni 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Fabio från Italien
Affärsresenär
Enkelrum
Bodde i 2 nätter i januari 2012
Hotel con ottimo rapporto qualità/prezzo !!
camere spaziose e pulite , posizione vicinissima alla metro e personale disponibile
Avevo già utilizzato questa catena di alberghi e confermano i loro aspetti positivi , la pulizia e cortesia del personale . di negativo direi il prezzo della colazione che è salito a 7 euro ... cmq sotto l'hotel ci stà un mega supermercato biologico e anche lidl .
Recenserad 10 februari 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Laura från Spanien
Gruppresenär
Rum med 4 sängar
Bodde i 2 nätter i februari 2012
Excelente relación calidad-precio
Ubicación, precio, tamaño habitación
era la segunda vez que me alojaba en este hotel. en esta ocasión nos hemos alojado en una habitación cuádruple con baño en un anexo nuevo. hemos agradecido especialmente la espaciosidad de la habitación y del baño, y la calefacción ;)(hemos viajado en febrero). el hotel se encuentra a cinco minutos a pie de la estación de s-bahn ostkreutz; desde allí alexanderplatz queda a solo cuatro estaciones. por ostkreuzt pasa también el tren que va al aeropuerto de schönefeld. cerca del hotel hay muchos bares y restaurantes, un supermercado, panaderías, etc.
Recenserad 15 februari 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Elisa från Spanien
Reste med partner
Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i december 2011
Hotel grande con buena relación calidad-precio
Situado a 5 min a pie de Ostkreuz
Hotel básico con todo lo que hace falta y a buen precio. Wifi a buen precio y posibilidad de conectarse en los ordenadores de receopción. Animado porque hay muchas habitaciones y van grupos de estudiantes, aunque a mi no me molestó ningún ruido. Desayuno buffet hasta las 10 los fines de semanas por 4 euros (vale la pena)
Recenserad 25 december 2011
Tycker du omdömet är användbart?

emiel från Belgien
Gruppresenär
Enkelrum
Bodde i 5 nätter i september 2012
jeugdhotel centraal gelegen
goede ontvangst, goed gerund, rustig gelegen
Via u-baan de stad (5 min lopen) gans de stad bezocht.uitgaans mogelijkheden ok. niet te duur. enkele goede restaurantjes in de buurt.
Recenserad 18 september 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Kasia från Polen
Reste med partner
Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i januari 2015
podsumowanie
czystość, komfort, lokalizacja
Recenserad 07 januari 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: