Utmärkt 8,6
baserat på 25 omdömen
Utmärkt 8,4
baserat på 1174 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 25 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 8,0
  • Läge 9,9
  • Bekvämligheter på rummet 8,8
  • Service 8,6
  • Valuta för pengarna 8,4
  • Mat/Middag 7,7
Sortera efter

karin från Finland
Familj med äldre barn
Economy Dubbelrum
Bodde en natt i juli 2016
viihtyisä hotelli aivan torilla
Viihtyisät huoneet. Ilmastointi ei toiminut ja se oli pieni miinus... Käytiin illalla syömässä Pegasus ravintolassa, oli tosi hyvää ruokaa. Aivan hotellin lähellä on ravintola joka on nro 1 tripadvaisorissa (en muista nimeä)
Recenserad 05 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Filip från Sverige
Par
Allt utmärkt!
Snabbt, vänligt och korrekt bemötande, trevlig atmosfär, ett stort, ombonat rum, optimalt möblerat med även toppbadrum inkl. egen bastu! Och den absolut bästa tänkbara frukost! Stort tack!
Recenserad 03 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Anonymous från Sverige
Ensamresenär
Pleasant
Läget, servering på innergården, relativt tyst och lugnt trots centralt läge, trivsam gammal byggnad
Varmvattnet avstängt, något som receptionen inte informerade om, rummet lite kyffigt och omöjligt att stänga ute dagsljuset, serveringen på den trivsamma innergården stängde tidigt.
Recenserad 19 augusti 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Maria från Finland
Familj med äldre barn
Dubbelrum
Bodde en natt i maj 2016
Siisti, hyvä hotelli, mahtava sijainti
Aamupala olisi voinut olla monipuolisempi, esim. puuroa olisi suomalaisena kaivannut, mutta pikku juttu.
Recenserad 01 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Maarit från Finland
Par
Executive-rum Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i juli 2015
Viihtyisä hotelli keskellä vanhaa kaupunkia
Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla vanhassa kaupungissa. Pieni, charmikas hotelli, jossa persoonallinen ja viihtyisä sisustus. Ystävällinen henkilökunta ja herkullinen aamiainen.
Viihdyimme todella hyvin ja tulemme tähän hotelliin uudestaan. Suosittelen!
Recenserad 22 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Veli-matti från Finland
Familj med små barn
Very good
Great location and friendly service.
Recenserad 24 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Petr från Ryssland
Par
Everything was ok, tnx all...
Perfect location, good enough breakfast.
Recenserad 16 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Pihla från Finland
Par
Dubbelrum
Bodde en natt i juni 2013
Kaunis mutta rento vanhankaupungin hotelli
Palvelu, hotellin sijainti, hotellin sisustus
Hotelli oli kauniisti kunnostettu ja palvelu oli hyvin ystävällistä mutta myös mukavan rentoa. Suosittelen pariskunnille ja perheille jotka haluavat viettää rauhallisen loman viihtyisässä ja kauniissa hotellissa vanhankaupungin parhaalla paikalla.
Recenserad 19 juni 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Heikki från Finland
Par
Dubbelrum
Bodde en natt i november 2012
Upea mukavan pieni hotelli vanhassakaupungissa
Valkosävyinen baari ja kallioon louhittu aamiastila ovat hienosti tehtyjä paikkoja
Vanhan ajan tyyliä henkivä mukavan pieni hotelli Raatihuoneentorilta lähtevällä kujalla. Henkilökunta oli ystävällistä ja aamiainen oikein hyvää.
Recenserad 28 november 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Pipavin från Thailand
Grupp
You are my hero!
The staff is super nice. We had big luggages with us. Our room is on the 3rd floor without elevator and the staff was helping us to carry the bags to our room. When we leave, he also helped carry ...
Could be nicer to have shower box in the room instead of just shower curtain but the bathroom is spacious.
Recenserad 16 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Markku från Finland
Par
Bodde en natt i augusti 2011
Viihtyisä hotelli loistavalla paikalla
Kaunis tilava huone. Hyvä sijainti. Tunnelmalliset yleiset tilat. Maukas aamiainen. Ystävällinen palvelu.
Kaunis ja tilava huone ja kylppäri. Keskeinen sijainti silti meluton. Kivat yleiset tilat. Hyvä aamiainen (huomioitu myös allergiaongelmat - glut. leipä ja mysli) Palvelualtis henkilökunta.
Recenserad 20 augusti 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Jv från USA
Familj med äldre barn
Nice boutique hotel accessible to...
Staff was friendly and helpful. The breakfast was nice with the special order option for hot choices. Location is perfect -- steps from the Old Town square. The room was spacious, clean and the beds ...
The courtyard was icy and a bit hard to navigate. I eventually found an internal way to get to the lobby without going outside, but it's not simple.
Recenserad 13 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Anonymous från Polen
Ensamresenär
Okay
Localization close to city centre. Good breakfast.
Very hard to get there by car. A lot of stairs. Not appropriate for disabled people.
Recenserad 03 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Pekka från Finland
Par
Standardrum
Bodde en natt i september 2010
Palvelun taso viihtyvyys ja sijainti
Huone jossa yövyimme oli tasokas
huoneiden taso vaihtelee liian paljon 4-5.9-10 yövyimme Hotellissanne ja oli pettymys
Hotellin vastaanotto/palvelu oli erinomainen huone oli erittäin hyvä ja persoonallinen
Recenserad 08 september 2010
Tycker du omdömet är användbart?

Emanuel från Finland
Par
Exceptional
Staff were impecable
Recenserad 01 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Marja-Leena från Finland
Grupp
Bodde i 2 nätter i augusti 2010
ehkä toistekkin
hyvä sijainti, ystävällinen palvelu
huoneissa kuuma, vain tuuletin - joka aiheutti vetoa
aivan loistavalla paikalla, henkilökunta ystävällistä. huone pieni ja todella kuuma, huoneessa ilmalämpöpumppu, mutta ei toiminnassa.
Recenserad 25 augusti 2010
Tycker du omdömet är användbart?

Inna från Ryssland
Par
Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i mars 2012
Отличное расположение и уютные номера
Неплохой завтрак и отличное расположение
отель расположен очень удобно. завтраки неплохие. персонал по-русски не разговаривает. нас поселили в номере на первом этаже во дворике отеля, номер просторный, ванная комната тоже. в целом отелем остались довольны, хотя в следующий раз выберем подешевле, т.к. в старом городе все находится так близко, что можно селить и подальше от ратуши.
Recenserad 04 april 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Thomas från Österrike
Par
Enjoyment in medieval district
perfect location, very nice and attentive staff,
Recenserad 29 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Anonymous från Finland
Par
Exceptional
Loved the hotel. Very nice staff, good breakfast, clean rooms.
The room's decoration was a little heavy (209).
Recenserad 22 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

andrey från Ryssland
Par
Bodde i 2 nätter i september 2010
выходные в таллине
находится в 10 м от ратуши , в центре всего
чуть скудноват выбор на завтрак, неудобно находить нужный какнал в тв
в целом все очень понравилось , м.б. чемодан нести на 3-й этаж влом ..., но лифта нет.Стараются говорить по русски, но смешно и медленно
Recenserad 28 september 2010
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: