Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,3
baserat på 38 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 38 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,3
  • Läge 8,5
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Personal 8,0
  • Valuta för pengarna 8,7
  • Mat/Middag 7,7

Viktoria N. från Finland
Gruppresenär
Bodde en natt i februari 2009
Not again.
Rooms are ok and fulfill all basic needs for the stay.
really poor breakfast
not so friendly staff at arrival,but ok at check out. Rooms are ok, but not so clean. Location not the best, but close to harbor..would stay again, if would be sure that other hotell would be for sure worse.. In Tallinn are many much better hotels with much better staff service and with the same or less price.
Recenserad 07 mars 2009

Denis M. från Ryssland
Reste med partner
Bodde i 5 nätter i december 2008
Good Hotel
perfect location: 5 minutes from the hotel to Fat Margaret Tower. Clean rooms, helpful staff. Free parking.
Poor breakfast, didn't know that the windows look inside the building.
We spent 5 nights in the hotel from Dec,28 2008 till Jan 2, 2009 - we came to Tallinn for New Year. We traveled by car, and found the hotel very easily - it doesn't stand far from main roads. The hotel was very calm, not noisy in spite of New Year - though we expected something would be organized in the hotel for tourists on new Year Eve. But this hotel was certainly good value for money (we bought it with good discount via Agoda, much cheaper than it cost via other sites). The main for us was good location - and we got it. Can definitely recommend it for staying in Tallinn.
Recenserad 25 januari 2009

Frederik R. från Tyskland
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i januari 2011
Gutes Businesshotel im Zentrum Tallinns
Zentrale Lage, freundliches Personal, gute Preise
das hotel domina ilmarine im zentrum von tallinn bietet eine kostengünstige alternative zu radisson und co. bisher habe ich die zimmer immer zu sehr guten preisen erhalten, das personal war immer sehr freundlich und überzeugte mit guten englischkenntnissen. das frühstücksbuffett ist sehr abwechslungsreich gestaltet, so dass für jeden etwas interessantes aufgetischt wird. ferner besticht das free wifi, das neben der lobby auch in den meisten (allen?) zimmern zu empfangen ist.
Recenserad 06 februari 2011

Michael S. från Tyskland
Reste med partner
Bodde i 6 nätter i november 2009
Preis-Leistung top
Sehr netter Empfang, Rezeptionist zuvorkommend und hilfsbereit.
Zimmerservice ließ zu wünschen übrig, die Sauberkeit im Bad war nicht in Ordnung.
Bezüglich der Sauberkeit im Bad: Es befanden sich Haare der Vorgänger im Abfluß, das Toilettenpapier wurde nicht rechtzeitig nachgefüllt, und das Fenster wurde nach der Reinigung den ganzen Tag offen gelassen - und das bei -5°! Ansonsten war die Qualität der Unterkunft sehr zufriedenstellend, ein besseres Preis-Leistungs-Verhältnis wird man in Tallinn meiner Meinung nach schwer finden können. Sehr bequeme Betten!
Recenserad 11 november 2009

Reijo P. från Finland
Reste med partner
Bodde en natt i april 2013
Siisti hotelli hyvällä paikalla,
Rauhallinen ympäristö, siistit huoneet, pysälöintimahdollisuus.
Recenserad 16 april 2013

Raimo A. från Finland
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i februari 2012
Hyvä sijainti ja ystävällinen palvelu, mutta...
Hyvä sijainti kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Ystävällinen ja avulias henkilökunta.
Siisti ja asiallinen, mutta aika tavanomainen hotelli. Henkilökunta sekä respassa että ravintolassa oli ystävällistä ja asiansa osaavaa. Aamiainen tavanomainen, mutta muuten hyvätasoinen ruokapaikka. Hyvistä puolistaan huolimatta miinuspisteitä tulee siitä, että autoomme murtauduttiin hotellin sisäpihalla olevalla paikoitusalueella. Ehkä olisi syytä lisätä kameravalvontaa.
Recenserad 14 februari 2012

Antti R. från Finland
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i december 2011
Miellyttävä, siisti ja rauhallinen hotelli. Ystävä
Rauhallinen, kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Aivan loistava ja edullinen päivällisruoka. Olimme ystäväpariskuntamme kanssa tyytyväisiä.
Vaikka ikkunat olivat vilkkaasti liikennöidylle kadulle, se ei häirinnyt vaikka pidimme ikkunaa auki. Harmittelimme, kun baari suljettiin niin aikaisin. Hyvä jalkapallo-ottelu jäi näkemättä!
Recenserad 14 december 2011

Jarmo H. från Finland
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i mars 2011
Hyvä sijainti ja rauhallinen , hyvä parkkipaikka
sijainti ja rauhallisuus
Hotellilla hyvä sijaiti vanhakaupungin kupeessa , kävelymatkan päässä keskustasta ja hyvin rauhallinen . Pysäköiti pihalla ja paikka oli aina vapaana . Aamiainen ehkä vähän samanlainen jo- ka aamu , mutta niinhän se selkein aina on . Henkilökunta oli ystävällistä vaikka Soomekieli ei ihmeemmin sujunutkaan Eng- lannilla pärjäsi . Huone siistittiin hienosti aamiaisen aikana Kaikkiaan meille kun liikuttiin myös autolla Tallinnan ympä- ristössä sijainniltaan ja muutoinkin hyvä hotelli
Recenserad 30 mars 2011

Lasse K. från Finland
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i januari 2011
Hyvä sijainti. Siisti.
Autoilijan kannalta hyvä sijainti ja ilmainen paikoitus
Aulakahvio puuttuu.
Rauhallinen sijainti, joten hiljaiset huoneet. Hyvä aamiainen.
Recenserad 14 januari 2011

Eija H. från Finland
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i december 2010
Erinomainen sijainti.
Hotelli oli siisti ja rauhallinen. Autopaikkoja riittävästi.
Aamupala oli vaatimaton.
Huone oli siisti ja lämmin. Plussaa myös kylpyhuoneen lattialämmityksestä. Matkustimme talvella.
Recenserad 11 december 2010