arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,3
baserat på 2311 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2311 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,7
  • Faciliteter 7,2
  • Läge 8,9
  • Bekvämligheter på rummet 8,6
  • Personal 8,0
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 7,2
Verifierade omdömen

Katherine A.
Sverige
09 februari 2010
Bra läge!
Bra läge, fina hotellrum, fräscha rum med väldigt skön kudde och säng! Små men ändå tillräckligt stora rum.
Frukosten var inte så bra, men det är inga problem att köpa någon god croassaint osv. i bagerier runt omkring.
Ett trevligt hotell med fräscha rum och bra läge. Promenadnära till flera intressanta sevärdheter och det är ju så billigt med taxi ändå vilket är bra. Fräsch dusch och badrum, sängen och kudden var väldigt skön. Lugnt hotell och trevlig och hjälpsam personal, som hjälpte oss med flera av våra frågor. frukosten var inget att ha.

Johnny J.
Sverige
29 januari 2010
sanouva hotel jan 2010
Bra läge, centralt, gångaavstånd till krigsmuseum, marknaden intill. Rent och fräscht.
Hade gärna haft fler alt.till frukost, ex yoghurt
Vi var mycket nöjda med hotellet. Bokade först bara två nätter, men förlängde med ytterligare en pga en tur till Mekongdeltat Turen bokade vi för övrigt genom hotellet. Bra centralt läge. Alldeles intill marknaden. Bra med trådlös internetuppkoppling. Dessutom gratis tillgång till datorer vid foajen. Inga problem med långsittare vid dem då vi var där. Hjälpsam personal. Rätt så bra kunskaper i engelska. Vi fick karta vid receptionen och hittade bra med den tack vare att personalen ringade in turist mål.

Carl C.
Sverige
28 januari 2010
HCMH Hotell Sounova
Bar lage i stan. Rent och snyggt!
Heltackande mattor inte bra
Bar hotell centralt i staden, rekommenderas!

Bjorn F.
Sverige
09 januari 2010
Sanouva hotel
bra läge rent och fräscht bra frukost vänlig personal
hotellet serverade endast frukost
Ett inte allt för stort hotell med mycket bra och centralt läge, gångavstånd till alla turistattraktioner och shopping.Hotellet ligger på en bakgata så man slipper bli störd av den ständiga trafiken. Personalen var alltid hjälpsam och vänlig. Frukosten mycket bra. Vårt flyg gick innan frukosten började serveras, ändå ordnade personalen så att vi fick äta.

WENG H.
Taiwan
22 juli 2016
the only hotel which has bedbugs
In the 7 hotels we stay during this trip to Vietnam, this is the only hotel which has bedbugs. My friends and I get bedbugs all over our bodyies for the first two nights (at room 906). After our request, we are changed to another room at the third night. Also the quality of breakfast is the most disappointing among all the hotels we stay this time. The location is good, near Ben Thanh Market, and the staffs are generally very friendly.

Frederik L.
Belgien
14 juli 2016
very nice hotel
really enjoyed the hotel and service and will definitely book this hotel again

Danielle W.
USA
12 juli 2016
Decent overnight
Stayed overnight for a stopover from Siem Reap. Decent facilities, location and staff. Rooms are spacious.

MeeKee C.
Malaysia
11 juli 2016
Great location,small but clean and nice.
I like the breakfast. I stayed 4 night, they will change the different type in hot food,like noodle,fried rice,chicken, beef or shrimp. I super like the yogurt.

Chi L.
Hongkong
05 juli 2016
good location
the room is small but clean

Jan A.
Filippinerna
28 juni 2016
Highly recommended hotel
We love this place because of its great location, comfortable room and reasonable price. The free breakfast is also superb especially the Vietnamese coffee. They also let us check-out late with an extra cost (half overnight rate) because out flight back is midnight. Convenience store and money changer are nearby and walking distance to Ben Thanh Market. I would love to stay here again.