arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

2015
Utmärkt 8,5
baserat på 3067 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 3067 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,8
  • Faciliteter 7,6
  • Läge 9,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,6
  • Personal 8,5
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 8,1

9 Mikael R.
Sverige
04 maj 2011
Trevligt hotell med mycket bra lage
Kolonial stil och trevlig personal
Trevligt hotel med gammal kolonial atmosfar. Personalen var hjalpsam och trevlig och assisterade med att organisera utfarder , tagbiljetter restuarantbokningar och annat. Trevlig utomhuspool pa innergard Balkongen i minsta laget och utsikten mod floden ok men gata mellan hotellet och floden som var hart trafikerad och darmed lite bullrigt Laget ypperligt for alla stadsaktiviteter Frukosten - som var mycket bra - serverades pa en trevlig altan pa fenmte vaningen med utsikt over floden.

8,7 Mats W.
Sverige
17 april 2011
Pittoreskt hotell och trevlig personal
Det bästa var helt klart att sitta och äta frukostbuffen på verandan på 8:e med utsikt över Saigon-floden.
Kan rekommendera detta hotel m bra läge och mysigt pool område.

9 Karin B.
Sverige
26 februari 2011
Historiskt lyxhotell med karisma
God service,rent,mycket centralt, fri WiFi och bra frukostbuffe
Nära till shopping och och besök på andra historiskt kända hotell som är värda ett besök i sina barer/restauranger, såsom REX, Continental och Caravelle.Var i Saigon under februari då tet och det kinesiska nyåret. Centrum var fantastiskt fint smyckad i olika ljuskrationer och ett härligt drag i gatubilden. Går bra att betala med Dong och US dollar i Saigon.

10 Mi A.
Sverige
31 januari 2011
Charmfullt flodläge med intressant historia.
Stilen, servicen, läget, därmed utsikten, mat, kvalitet rakt igenom, utmärkta rum. Liten men bra pool.
Endast en natt men det räckte för att få en bra bild av hotellet. Elegant inredning. Kvalitet av det riktiga slaget, allt från mottagandet till check ut. Underbar utsikt från bar/restaurangmatsal. Många mat/dryckalternativa ställen Otrolig frukostbuffé - allt fanns. Nära till centrum, Opera, museum, presidentpalatset - gångavstånd. Skulle utan tveka välja igen. För sena flyg erbjuds förlängning från 12.00 till 18.00 med 50% tillägg på rumspriset. Enda undran är om vi fick just den typ av svit som vi betalat för. Dock var det sitting room, sovrum och stort välutrustat badrum.

8,7 Karl S.
Sverige
26 april 2010
Majestic Hotel, ett pampigt kolonialhotell
Det vänliga serviceinriktade bemötandet. Alla gäster kände sig säkert som mycket betydelsefulla gäster. Rena, fina rum. Trevlig pool.
Poolbetjäningen var lite ointresserade av att serva. Man fick ibland anstränga sig för att få kontakt
Ett flott kolonialt hotell som andas gamla tider med pampig receptionshall och stora kristallkronor i taket. Personalen är till allra största delen mycket serviceinriktade och får gästen att känna sig välkommen och betydelsefull. Restaurangen på översta våningen har en härlig utsikt över Saigon river, med mycket båttrafik, bra utbud av mat och dryck. Vi trivdes mycket bra på det här hotellet och rekommenderar det varmt. Uppskattade också att man erbjöds fri trådlös uppkoppling till internet.

4,8 CHIA T.
Taiwan
20 juni 2016
Just soso
The reception staff is very helpful. I was firstly arranged to the room near the main road view which was too noisy and they changed to another room for me quickly. Impressive. However, the bathroom is very small, I can smell the stinky smell when I took a shower, I guess it might be because of old pipe line. Moreover, the body lotion prepared was used which was very bad when you would use after the shower. I found out the housekeeping keep watching/ playing the cellphone while they did the cleaning in other rooms which is not very professional. Breakfast is very poor and does not correspond to 5 star hotel at all. The location is very nice, but I may not stay here again.

8,4 Padma S.
Singapore
19 juni 2016
Na
Na

7,6 Nic Y.
Malaysia
18 juni 2016
Beautiful hotel
Beautiful hotel in a great location. Beautiful room facing the river. Awesome breakfast. Nice rooftop bar. Front desk not so friendly. Also super slow in service. Super small swimming pool.

8,8 Celine T.
Frankrike
18 juni 2016
nice stay, good location
reasonably priced

9,6 peter S.
Australien
17 juni 2016
Friendly staff
Clean and comfy bed. The staff were very helpful and friendly.