Tillbaka till hotellinfo

2015
Utmärkt 8,5
baserat på 3119 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 3119 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,8
  • Faciliteter 7,6
  • Läge 9,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,6
  • Personal 8,5
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 8,1

Mikael R.
Sverige
04 maj 2011
Trevligt hotell med mycket bra lage
Kolonial stil och trevlig personal
Trevligt hotel med gammal kolonial atmosfar. Personalen var hjalpsam och trevlig och assisterade med att organisera utfarder , tagbiljetter restuarantbokningar och annat. Trevlig utomhuspool pa innergard Balkongen i minsta laget och utsikten mod floden ok men gata mellan hotellet och floden som var hart trafikerad och darmed lite bullrigt Laget ypperligt for alla stadsaktiviteter Frukosten - som var mycket bra - serverades pa en trevlig altan pa fenmte vaningen med utsikt over floden.

Mats W.
Sverige
17 april 2011
Pittoreskt hotell och trevlig personal
Det bästa var helt klart att sitta och äta frukostbuffen på verandan på 8:e med utsikt över Saigon-floden.
Kan rekommendera detta hotel m bra läge och mysigt pool område.

Karin B.
Sverige
26 februari 2011
Historiskt lyxhotell med karisma
God service,rent,mycket centralt, fri WiFi och bra frukostbuffe
Nära till shopping och och besök på andra historiskt kända hotell som är värda ett besök i sina barer/restauranger, såsom REX, Continental och Caravelle.Var i Saigon under februari då tet och det kinesiska nyåret. Centrum var fantastiskt fint smyckad i olika ljuskrationer och ett härligt drag i gatubilden. Går bra att betala med Dong och US dollar i Saigon.

Mi A.
Sverige
31 januari 2011
Charmfullt flodläge med intressant historia.
Stilen, servicen, läget, därmed utsikten, mat, kvalitet rakt igenom, utmärkta rum. Liten men bra pool.
Endast en natt men det räckte för att få en bra bild av hotellet. Elegant inredning. Kvalitet av det riktiga slaget, allt från mottagandet till check ut. Underbar utsikt från bar/restaurangmatsal. Många mat/dryckalternativa ställen Otrolig frukostbuffé - allt fanns. Nära till centrum, Opera, museum, presidentpalatset - gångavstånd. Skulle utan tveka välja igen. För sena flyg erbjuds förlängning från 12.00 till 18.00 med 50% tillägg på rumspriset. Enda undran är om vi fick just den typ av svit som vi betalat för. Dock var det sitting room, sovrum och stort välutrustat badrum.

Karl S.
Sverige
26 april 2010
Majestic Hotel, ett pampigt kolonialhotell
Det vänliga serviceinriktade bemötandet. Alla gäster kände sig säkert som mycket betydelsefulla gäster. Rena, fina rum. Trevlig pool.
Poolbetjäningen var lite ointresserade av att serva. Man fick ibland anstränga sig för att få kontakt
Ett flott kolonialt hotell som andas gamla tider med pampig receptionshall och stora kristallkronor i taket. Personalen är till allra största delen mycket serviceinriktade och får gästen att känna sig välkommen och betydelsefull. Restaurangen på översta våningen har en härlig utsikt över Saigon river, med mycket båttrafik, bra utbud av mat och dryck. Vi trivdes mycket bra på det här hotellet och rekommenderar det varmt. Uppskattade också att man erbjöds fri trådlös uppkoppling till internet.

Mischa B.
Frankrike
21 augusti 2016
Historical hotel in the center of HCMC
A good hotel in one of the best location of HCMC. The style of architecture is colonial which is I would say a bit dark so some people may not like it. The staff was very professional and we really the terasse at the top of the building. However please be careful with the planned construction that may be noisy in the future. Indeed they have a project of extension. The gym has old material and it needs to be refurbished.

Jeannette I.
USA
12 augusti 2016
Great hotel, super nice staff
Great location! Beautiful hotel, charming with some quirks as expected from historic building

Brendan C.
Australien
08 augusti 2016
Good hotel but soem gaps in overall service
A good hotel with some great history. Surprised to see that there was not an internal bar area . Not a big deal but something that should be considered given the heat and the numbers of western people who stay in this hotel

Katherine S.
Australien
06 augusti 2016
Wonderful hotel!
Had such a great stay, will definitely be back.

Teresa T.
Australien
02 augusti 2016
Old world beauty
The staff here were nothing less than incredible, with speedy service right from the get go. The hotel remains its beautiful old world charm that reminds me of France. Could not have made a better choice, thank you Hotel Majestic