Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1733 omdömen
  • Renlighet 8,2
  • Faciliteter 7,8
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Service 8,6
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

yuchih från Taiwan
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i juli 2016
Great !!
Nice hotel!! It is my first choice in Ha Noi.
Recenserad 11 juli 2016
En resenär tyckte att omdömet var användbart. Gjorde du?

Trung från Vietnam
Familj med små barn
Familj Deluxe med stadsutsikt (4 vuxna)
Bodde en natt i juli 2016
it's ok
room small
Recenserad 11 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

phuong från USA
Par
Deluxerum
Bodde en natt i juni 2016
excellent hotel
Friendly staff, good location, the room pretty clean, first time been here and feel lovely,highly recommended.
Recenserad 06 juli 2016
En resenär tyckte att omdömet var användbart. Gjorde du?

joseph från Vietnam
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde en natt i juni 2016
good value
good value
Recenserad 05 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

mak från Japan
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i juni 2016
There was no hot shower for 3 days stay
I stayed in this hotel for 3 nights. On first night, I understood there is no hot shower. So, in the morning of 2nd day, I asked hotel people to solve the problem. Then, they said OK, but actually they did not do anything for 3 days.
Recenserad 22 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Nuttasit från Thailand
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i juni 2016
the best of hotel
ocation was good vary close to Hoan Kiem easy to go everywhere, staffs were friendly and english very good ,room very clean if i go to hanoi again i will booking this hotel
Recenserad 14 juni 2016
En resenär tyckte att omdömet var användbart. Gjorde du?

Nuttasit från Thailand
Par
Superior-rum
Bodde en natt i juni 2016
nice hotel in hanoi viet nam
thai son palace hotel is great the room very clean staff funny , i hight recommed for this hotel
Recenserad 11 juni 2016
En resenär tyckte att omdömet var användbart. Gjorde du?

Tarida från Thailand
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i juni 2016
good and cheap
good area good room
Recenserad 09 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Nicholas från Danmark
Par
Superior-rum
Bodde en natt i juni 2016
Good value for money
We had a very nice stay here. Good value for money!
Recenserad 06 juni 2016
En resenär tyckte att omdömet var användbart. Gjorde du?

Binh från Vietnam
Familj med små barn
Deluxe Trebäddsrum
Bodde i 4 nätter i maj 2016
Good
Location is the most value
Recenserad 04 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: