Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1733 omdömen
  • Renlighet 8,2
  • Faciliteter 7,8
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Service 8,6
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter
Verifierade omdömen

REYNA från Filippinerna
Grupp
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i september 2015
very good staff and accomodation
rooms,staff and cleanliness
Very relaxed. Worth the money
Recenserad 16 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?

CHANGHOON från Sydkorea
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i september 2015
Thaison hotel review
very kindness, great breakfast, great facilities
They are really kindness to customers and breakfast is greattt tooooooo!!! The room is very clean and good sleep to customers
Recenserad 15 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Muhammad från Singapore
Par
Superior-rum
Bodde en natt i maj 2015
good stay
location, friendly staff, decor
Recenserad 28 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Anand från Malaysia
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i april 2015
good stay, pleasant staff, good wifi
staff, breakfast and convenient location
enjoyed it.
Recenserad 26 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

corinne från Storbritannien
Par
Superior-rum
Bodde en natt i augusti 2015
Friendly Hotel
staff, location, room quiet
We stayed for three nights .The staff were very friendly, and helpful and they also spoke very good English.The hotel is in a busy central location but having said this our room was very quiet and the air conditioning worked well.Also lots of hot water.
Recenserad 26 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

corinne från Storbritannien
Par
Superior-rum
Bodde en natt i augusti 2015
Friendly Hotel
staff, location, room quiet
We stayed for three nights .The staff were very friendly, and helpful and they also spoke very good English.The hotel is in a busy central location but having said this our room was very quiet and the air conditioning worked well.Also lots of hot water.
Recenserad 26 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

corinne från Storbritannien
Par
Superior-rum
Bodde en natt i augusti 2015
Caring Hanoi hotel
Staff, room v. quiet, location
We stayed here for three days.The staff were very helpful and spoke excellent English.The hotel is close to The lake and old quarter.Our room was very quiet considering the hotel is located in such a busy part of Hanoi,
Recenserad 24 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Alan från Malaysia
Familj med äldre barn
Deluxe Trebäddsrum
Bodde i 2 nätter i juli 2015
Lies
Not good
Recenserad 20 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

simone från Schweiz
Par
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i augusti 2015
Friendly, Best Service, TOP!
Service, Breakfast, Clean
We are a backpacker traveling actually without a travel agency but since we met the people at the reception in the Tháison Palace Hotel we chanched our mind. we now have booked the whole Vietnam trip here. Also the rooms are very comftable and the breakfast is awesome. we highly recommend this hotel!!!
Recenserad 13 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Hannes från Tyskland
Grupp
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i augusti 2015
Great star in Hanoi's old quarter!
Service,location,room
We arrived directly from Germany so hanoi was our first stop. The hotel team gave us a warm welcome and helped us with the tours we wanted to make. They moved one of our stays after we decided to go to halong bay one day earlier. All the tours organized by the hotel were great. We would recommend this hotel to everybody who wants to stay in old quarter and likes to have nearly European standards. Thanks, Tobi & Hannes
Recenserad 13 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: