2015
Utmärkt 8,5
baserat på 2584 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2584 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Läge 8,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,7
  • Service 8,7
  • Valuta för pengarna 8,7
  • Mat/Middag 7,8
Sortera efter
Verifierade omdömen

Johan från Sverige
Gruppresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i december 2012
Schysst hotell med bra personal
Bra rum samt god service av personalen
Bra rum och trevlig personal som inte tvekade för att göra det lilla extra. Dock kan frukosten förbättras.
Recenserad 06 januari 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Eva från Sverige
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i oktober 2012
Bra läge, men små rum
Fräscht, lågt pris, hjälpsam personal, centralt på liten gata utan mängder av trafik.
För tillfället byggs hotellet ut och dagtid var det en del jobbiga byggljud. Men det är ju övergående. Frukosten hann vi inte prova, men blev istället erbjudna take-away frukost.
Recenserad 09 oktober 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Katarina från Sverige
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i augusti 2012
Fantastisk personal
Bra läge, hjälpsam personal, fina rum
Mycket trevlig och hjälpsam personal. Hotellet ligger bra till. Passa på att gå en runda runt sjön, tar ca 15 min. Mysigt att stanna och fika och blicka ut över sjön. Bra frukost och bra mat på hotellet.
Recenserad 27 augusti 2012
Tycker du omdömet är användbart?

lennart från Sverige
Reste med partner
Deluxerum med utsikt över staden
Bodde i 3 nätter i november 2011
trevligt hotell
trevligt hotell på bra gata
trevligt hotell med mycket trevlig personal. manager Tony och hans staff gjorde allt för att göra vår vistelse trevlig. hjälpte till med alla bokningar och skickade med en personal som bar väskor ända in på tåget! frukosten helt ok. vi hade ett superfint rum med stor terass med utsikt över gamla stan.
Recenserad 03 januari 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Ann från Sverige
Reste med partner
Deluxerum med utsikt över staden
Bodde en natt i december 2011
Jättefint litet och trevligt hotell
Lugnt område, trevlig och hjälpsam personal
Kan rekommenderas! Billigt, rena, fina och tysta rum. Mycket hjälpsam personal som bokade Halong bay kryssning (Santa Maria cruises-fantastisk båt!!!!)och tågresa. De till och med skjutsade oss till tåget och såg till att vi kom ombord utan extra kostnad. Klart prisvärt hotell!
Recenserad 02 januari 2012
Tycker du omdömet är användbart?

ingegerd från Finland
Reste med partner
Deluxerum med utsikt över staden
Bodde en natt i december 2011
Trevligt hotell med väldigt trevlig personal
nära till sevärdheter, god frukost, litet hotell, trevlig och hjälpsam personal
min. 50 words Hotellet har ett bra läge, det är litet, rummena snygga och välstädade. Frukosten väldigt bra. Personalen var väldigt hjälpsamma och artiga. Hotellet har airport- pickup service mot avgift.Personalen hjälpte till att ordna utflykter, fotmassage och dylikt.Tillbyggnad av hotellet pågår, störde endast en kväll.Hotellet ligger på en liten gata där man kan följa med vietnamesernas vardag.
Recenserad 12 december 2011
Tycker du omdömet är användbart?

lennart från Sverige
Reste med partner
Deluxerum med utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i november 2011
trevligt litet hotell med bra läge!
ricing dragon palace blev en mycket positiv överaskning. detta trestjärninga hotell har fina moderna rum speciellt de överst med terass.
vi har trivts mycket bra på hotellet. njutit på terassen med utsikt över gamla stan. modernt rum med allt du behöver. rent o snyggt! personalen är underbart hjälpsamma med manager Tony i spetsen. hjälper en med allt som behöver bokas, biljetter, kryssningar tågbiljetter mm. frukosten är gegerös med mycket att välja bland. ett toppenställe i gamla stan!
Recenserad 01 december 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Henrik från Sverige
Reste med partner
Deluxerum med utsikt över staden
Bodde en natt i november 2011
Trevligt hotell med generös personal
Fräscha rum och mycket trevlig, kunnig personal.
pga bygge intill hotellet flyttades vi utan några problem till ett rum på andra sidan. frukosten kanske lite sparsmakad, men personalen var mycket villig att ordna så vi blev nöjda! stannade endast en natt men återkommer gärna. rekommenderas.
Recenserad 30 november 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Svein från Norge
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 6 nätter i december 2015
Vert good
Staff
Perfect
Recenserad 11 december 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Onggo från Indonesien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i oktober 2012
Fantastic Hotel
Very nice and comfortable hotel, great service with great staff
Wonderful!
Recenserad 03 december 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: