Mycket bra 7,9
baserat på 776 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 776 omdömen
  • Renlighet 7,9
  • Faciliteter 7,4
  • Läge 8,9
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Service 8,0
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 6,7
Sortera efter

Kirke från USA
Ensamresenär
Juniorsvit balkong
Bodde i 4 nätter i maj 2014
Simple nice hotel.
Clean rooms. Friendly staff. Location to lake and restaurants.
It was a nice stay for four nights. Clean comfortable room with a large shower. Nice terrace.
Recenserad 01 juni 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Pirapol från Thailand
Grupp
Superior-rum (tyst)
Bodde en natt i maj 2014
Location, clean & confort. Great value of money.
Room is very clean and confortable.
Very satisfied. Staff is very helpful. Facility is good and clean. Bed is so comfortable. Close to local market but quite quiet. Nice park abd restaurant nearby. I will check in again whenever I visit Hanoi.
Recenserad 01 juni 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Krittin från Thailand
Familj med små barn
Superior-rum (tyst)
Bodde en natt i april 2014
better
good
Recenserad 20 maj 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Luke från Singapore
Par
Juniorsvit balkong
Bodde i 2 nätter i april 2014
Very good services n friendly
Hotel very near to foods n shopping. The hotel manager n staffs very helpful and friendly. The room very big n clean
Me and my wife feel very good n we really enjoy our stays
Recenserad 14 maj 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Nattaporn från Thailand
Par
Superior-rum (tyst)
Bodde i 2 nätter i maj 2014
All staff , they are good takcare and good service
Service , location , wifi
It's good location for city tour and near the famous place
Recenserad 06 maj 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Francis från USA
Par
Superior-rum (tyst)
Bodde i 2 nätter i april 2014
good location and friendly staff
good location, helpful staff, clean rooms
Centrally located near shopping and restaurants, helpful and friendly staff, take the walking tour on hotel map and you'll see a good part of the city
Recenserad 05 maj 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Kok från Singapore
Ensamresenär
Superior-rum (tyst)
Bodde en natt i april 2014
good location hotel
value, budget, location
good location within Hanoi main city, walking distance to all shop. 10min walk to lake area.
Recenserad 04 maj 2014
Tycker du omdömet är användbart?

LOOI från Malaysia
Par
Superior-rum (tyst)
Bodde en natt i april 2014
Comfortable
Clean, comfortable, well-equipped room utilities, value for money.
Impressive room though it's cheap. It was above our expectation with the money we spent.The room was clean and comfortable with high speed internet.
Recenserad 04 maj 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Mei från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe tyst rum
Bodde i 3 nätter i maj 2013
Just Nice
Just Nice
Just Nice
Recenserad 29 april 2014
Tycker du omdömet är användbart?

mark från Nya Zeeland
Par
Superior-rum (tyst)
Bodde en natt i april 2014
enjoyable
breakfast,staff and comfort
great
Recenserad 28 april 2014
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: