Mycket bra 7,9
baserat på 776 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 776 omdömen
  • Renlighet 7,9
  • Faciliteter 7,4
  • Läge 8,9
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Personal 8,0
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 6,7
Sortera efter

Andrew från Singapore
Grupp
Deluxe tyst rum
Bodde i 2 nätter i september 2015
Can improve on the room standard to be consistant.
Location, price reasonable and staff helpful
Reasonably good
Recenserad 26 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Emerson från Brasilien
Par
Superior-rum (tyst)
Bodde en natt i september 2015
Excellent and pleasant hotel
Staff were very helpful and made the stay very pleasant. The location is really good and the rooms was clean and up to standard.
The stay was a very pleasant and the staff were very helpful from the start till end. The had a great room and they definitely took care of us. I would recommend staying at this hotel and should most certainly come back.
Recenserad 09 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Wai från Kanada
Par
Superior-rum (tyst)
Bodde en natt i augusti 2015
Nice place and great location
Location. Location. Location
Loved it. Friendly staff and great location.
Recenserad 26 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Nayeon från Sydkorea
Par
Superior-rum (tyst)
Bodde i 2 nätter i juni 2015
Good choice
Cleanliness, Friendly staff, Price
The hotel is clean and staff are very friendly and helpful. The location is little bit far from main street (around Hoankiem lake)
Recenserad 20 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Chee från Singapore
Par
Deluxe tyst rum
Bodde i 2 nätter i augusti 2015
Good location, friendly staff
Location, friendly, value for money
Very enjoyable and will go back to this hotel next trip.
Recenserad 12 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Wai från Malaysia
Familj med små barn
Familj
Bodde en natt i augusti 2015
Good
Location, easy access, clean
Good
Recenserad 10 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Chau från Vietnam
Ensamresenär
Superior-rum (tyst)
Bodde i 2 nätter i augusti 2015
I will come back
Clean! Location ! & clean
I love this place, bed, mattress, toilet are very clean, staying in the no window but it is still well-aired. However the bath booth is quite floody. But it is ok bcoz it clean anyways
Recenserad 08 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Le från Vietnam
Familj med äldre barn
Superior-rum (tyst)
Bodde en natt i oktober 2014
Be back next time
location, price and room quality
Central of everything, 2 mins walk to Turtle lake, nearby tons of local foods and coffee shop. Room is good and price is very reasonable. Strongly recommend.
Recenserad 29 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Somkiat från Thailand
Par
Superior-rum (tyst)
Bodde en natt i juli 2015
Good Hotel
Location and cleanness are very good.
Good hotel with good staff performance
Recenserad 28 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Somkiat från Thailand
Par
Superior-rum (tyst)
Bodde en natt i juli 2015
smoking smell go inside the room
location and clean
the ventilation system is not good enough so the smoking smell can go inside the room, make me and wife feel uncomfortable.
Recenserad 23 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: