Mycket bra 7,9
baserat på 776 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 776 omdömen
  • Renlighet 7,9
  • Faciliteter 7,4
  • Läge 8,9
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Personal 8,0
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 6,7
Sortera efter

Tan från Malaysia
Par
Superior-rum (tyst)
Bodde i 2 nätter i maj 2013
Friendly and helpful staff
Centrally located to tourist attraction area, friendly and flexible staff, satisfactory with the breakfast
Recenserad 22 maj 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Vanity från Filippinerna
Ensamresenär
Superior-rum (tyst)
Bodde en natt i maj 2013
It was a comfortable stay.
Fast internet connection. Close to shopping areas. Friendly staff.
Recenserad 22 maj 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Jian från Singapore
Affärsresenär
Svit med utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i maj 2013
A decent budget hotel
Except the location of the hotel, nothing much to shout about
Recenserad 17 maj 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Vicki från Australien
Par
Superior-rum (tyst)
Bodde i 6 nätter i maj 2013
Great location, friendly staff, clean comfortable
location shopping comfort
Very enjoyable, staff were very friendly and helpful. Clean at a reasonable price.
Recenserad 14 maj 2013
Tycker du omdömet är användbart?

attapong från Thailand
Ensamresenär
Deluxe tyst rum
Bodde i 2 nätter i maj 2013
Hanoi Royal View Hotel
The hotel was very nice, great location, was able
Recenserad 14 maj 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Deborah från Nederländerna
Grupp
Deluxe tyst rum
Bodde i 2 nätter i maj 2013
Very friendly staff, big and comfortable room
When we checked in there was a problem with the room we booked, so they gave us an upgrade to a suite.
Recenserad 12 maj 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Martina från Tjeckien
Ensamresenär
Superior-rum (tyst)
Bodde i 2 nätter i mars 2013
standard hotel for friendly budget
location,location, location
Recenserad 08 maj 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Brian från USA
Par
Superior-rum (tyst)
Bodde en natt i april 2013
Staff eager to help
Location, staff, cleanliness
Recenserad 02 maj 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Peter från Australien
Par
Svit med utsikt över staden
Bodde en natt i april 2013
spacious comfortable room
Very friendly accomodating staff, spacious comfortable room and huge lounge area.
We found the staff very helpful with sight seeing and places to eat. Initial reaction was WOW as there was a large plush 3 seater and 2x 2seater lounge chairs in the lounge area. They do a private pick up and drop off to the airport which saved us money. Wished we had of known about it when we arrived.
Recenserad 24 april 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Due från Vietnam
Affärsresenär
Superior-rum (tyst)
Bodde en natt i april 2013
good hotel
good location, good service and clean
Very good, but they wont accept to issue invoice for customer. To them, invoice should be issued by Agoda.
Recenserad 21 april 2013
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: