Mycket bra 7,9
baserat på 776 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 776 omdömen
  • Renlighet 7,9
  • Faciliteter 7,4
  • Läge 8,9
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Service 8,0
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 6,7
Sortera efter

BOON från Malaysia
Familj med äldre barn
Familj
Bodde i 3 nätter i juni 2013
worth of money
good location, budget, high speed internet
Recenserad 08 juni 2013
Tycker du omdömet är användbart?

BOON från Malaysia
Familj med småbarn
Familj
Bodde i 3 nätter i juni 2013
good location, budget
good location, budget, high speed internet
Recenserad 08 juni 2013
Tycker du omdömet är användbart?

BOON från Malaysia
Reste med partner
Superior-rum (tyst)
Bodde i 3 nätter i juni 2013
budget and ok
good location, budget, high speed internet
Recenserad 08 juni 2013
Tycker du omdömet är användbart?

katie från Australien
Reste med partner
Superior-rum (tyst)
Bodde en natt i juni 2013
great hotel,great service
location,staff and service
I stayed this lovely many times and also recommended many business guests come here.Everymonth I come to hanoi for business.this hotel is always my choice for staying in hanoi
Recenserad 06 juni 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Chayakorn från Thailand
Gruppresenär
Familj
Bodde en natt i juni 2013
Nice Hotel
Friendly staffs, reasonable price, at center of the city
Recenserad 05 juni 2013
Tycker du omdömet är användbart?

rachel från Australien
Reste med partner
Superior-rum (tyst)
Bodde en natt i maj 2013
good lacation,outstanding service
location,room and staff
all staffs were very friendly,polite and helpful.they helped me to book the train tickets to Da Nang and took me to the station.The room was nice decored with laptop and free wifi was a bonus.easy to walk to hoan kiem lake from hotel,about 3 minutes walk.the hotel in the centre so it's easy to go shopping or drinking,eating...will come back here soon
Recenserad 02 juni 2013
Tycker du omdömet är användbart?

wipawee från Thailand
Affärsresenär
Superior-rum (tyst)
Bodde en natt i maj 2013
nice rooms,good service and friendly staffs
staffs,service,location
My friends recommended this hotel and I booked 1 night on agoda.com and then went to ha long bay 1 night and come back stay here 3 nights more.All staffs were very attentive,friendly and helpful.the first day I came to hotel they welcomed me with mango-shake and showed me the map of hanoi with good advice for where to go and what to do in hanoi.it's very nice touch cause it's the first time I visited hanoi.the room was nice and clean with laptop free wifi in room,i booked superior room but was upgraded to deluxe room.the buffet breakfast with a lot of choice of vietnamese and western foods,the chef and waitress also very friendly,some of them even can speak japanese.good location of the hotel,it's very easy to go to water puppet theatre and go shopping around.I will recommend this lovely hotel to all my friends.thanks all guys
Recenserad 31 maj 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Vanity från Filippinerna
Ensamresenär
Superior-rum (tyst)
Bodde en natt i maj 2013
Good stay
Location, cleanliness, fast internet connection
Recenserad 30 maj 2013
Tycker du omdömet är användbart?

JIN från Sydkorea
Affärsresenär
Svit med utsikt över staden
Bodde i 3 nätter i maj 2013
amazing hotel-LOL
unkindness, electric blackout, poor breakfast
If you want very very special experience, pls take this hotel. electric blackout during 18 hours. no light, no WIFI, no aircondition. They don't have generator. 38 degrees centigrade. I complained. But, said only sorry. Also, Royal View suit room is 7F. But, no elevator 7F. only 6F.
Recenserad 28 maj 2013
Tycker du omdömet är användbart?

LESLIE från Filippinerna
Familj med småbarn
Superior-rum (tyst)
Bodde en natt i maj 2013
friendly hotel staff
Friendly staff. Cleanliness of the room. Location wise.
i have a great stay at this hotel. friendly staff , quick to give you details about sightseeing in north vietnam. the breakfast really nice a lot of choices. good foods and attentive waiters.i will be back to stay at this hotel when i come back
Recenserad 26 maj 2013
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: