Utmärkt 8,7
baserat på 202 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 202 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 9,3
  • Bekvämligheter på rummet 8,8
  • Service 9,0
  • Valuta för pengarna 8,9
  • Mat/Middag 7,7
Sortera efter

Robert från Australien
Reste med partner
Familj
Bodde i 2 nätter i november 2014
Excellent
Location price service
Exxelent
Recenserad 08 november 2014

charlotte från Kanada
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i oktober 2014
Great choice for small central hotel. Super staff.
Location, staff and price.
Very good.
Recenserad 06 november 2014

Christine från Tyskland
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i oktober 2014
Like home!
People, Rooms, Internetaccess
Familiar, cozy and quiet, what is not usual in this City!
Recenserad 02 november 2014

Michel från Storbritannien
Ensamresenär
Superior dubbel- eller 2 enkelsängar och balkong
Bodde i 5 nätter i oktober 2014
Great
Staff, location, price
Perfect!
Recenserad 02 november 2014

Pauline från Frankrike
Reste med partner
Superior-rum
Bodde en natt i september 2014
Great service.
location by the lake, free breakfast, luggage service
Recenserad 08 oktober 2014

Cameron från Australien
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i september 2014
Just book this one.
Information & assistance staff provided. There knowledge of the city & it's activities.
Everything from a great fresh breakfast to superb knowledgable staff. Great location in the old town.
Recenserad 16 september 2014

ng från Singapore
Gruppresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i september 2014
Amazing and Memorable stay
friendly, helpful staff, comfort and good location stay
Both of us have a memorable stay in this hotel. Special thanks to Ms. May who have brought us out on 1 night for night market, Mr. Hoan whom have cater our stay with a room upgrade for our special occasion. Most of all the hotel have invited us for their local dinner which is another plus point for traveler like us whom wish to try out their local food. Will highly recommend this hotel to anyone but we will be back to try out the others hotel under this chain. Really thumb up!
Recenserad 10 september 2014

derek från Storbritannien
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i augusti 2014
great place
staff.breakfsast,location
we have stayed here before and thoroughly enjoyed it,this time different staff but very very efficient,so helpful and friendly,gave advice on where to go what to do and what to see will certainly return
Recenserad 28 augusti 2014

Richard från USA
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde en natt i augusti 2014
Nice hotel, very friendly staff
Staff, location, price
A nice inexpensive hotel in the old part of town. Staff are extremely friendly and helpful.
Recenserad 13 augusti 2014

Spencer från Storbritannien
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i juli 2014
fantastic staff -made the holiday
Staff, price, location
This was one of the best decisions we mad. Staff couldn't do enough for you and made the stay worth while. Came back from a trip once and rebooked in. We were early and no problems getting into room. Friendly, convenient and value for money well recommend this hotel to anyone going to Hanoi
Recenserad 18 juli 2014


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: