Utmärkt 8,5
baserat på 593 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 593 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 6,8
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,7
  • Personal 8,7
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter

emma från Australien
Par
Superior dubbel med sjöutsikt eller fönster
Bodde en natt i november 2014
Enjoyable stay
Location, breakfast, friendly staff
Enjoyed our stay. Rooms were clean and nice. Nice rooftop bar. Great location. Helpful staff.
Recenserad 29 november 2014

Lily från USA
Par
Superior dubbel med sjöutsikt eller fönster
Bodde i 2 nätter i november 2014
Lovely boutique hotel. Great location.
24/7 front desk; great location; staffs speak English.
Overall, a very pleasant stay. We were given free upgrade to a deluxe room because it's our first time in Hanoi, nice touch! Roof top bar got a nice view of the lake, goo place to hang out at night. Concierge was extremely helpful too. The only concern was the bath tub was a bit high to step in and out.
Recenserad 29 november 2014

Rack från Sydkorea
Affärsresenär
Executive-rum med utsikt över staden
Bodde en natt i november 2014
.
.
.
Recenserad 20 november 2014

Guan från Malaysia
Affärsresenär
Superior dubbel med sjöutsikt eller fönster
Bodde en natt i november 2014
just loving it and going to stay again
location. price and new hotel room
Recenserad 18 november 2014

SWEE från Malaysia
Par
Superior dubbel med sjöutsikt eller fönster
Bodde en natt i november 2014
small but clean, easy for food & shopping.
best for value.
comfortable and convenient, recommended for others.
Recenserad 16 november 2014

Brian från Australien
Ensamresenär
Superior dubbel med sjöutsikt eller fönster
Bodde i 3 nätter i november 2014
Great location...
Centre of old quarter, close to everything, clean & curtious staff
wonderful.....
Recenserad 14 november 2014

mark från USA
Par
Superior dubbel med sjöutsikt eller fönster
Bodde i 4 nätter i november 2014
nice time
staff locashion
all was good staff very good room nice
Recenserad 13 november 2014

Hai från Vietnam
Familj med små barn
Superior dubbel med sjöutsikt eller fönster
Bodde en natt i november 2014
Very good location, staff are nice and friendly.
The hotel is clean, located next to the Hoang Kiem late, central of the city. Staff are friendly and helpful
Recenserad 10 november 2014

Maria från Filippinerna
Affärsresenär
Superior dubbel med sjöutsikt eller fönster
Bodde i 2 nätter i november 2014
Wonderful Stay!
Good location, friendly staffs and the room is clean
This hotel is quite new. The location is very good but it's just that the street is too small and quite scary to walk because of the motorbikes. The rooms are clean and comfortable.
Recenserad 10 november 2014

Nicole från Australien
Par
Deluxerum med utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i oktober 2014
Nice hotel, good location.
Location, staff, rooms
Great hotel right near the lake an a couple of minutes walk from the crazy streets of the old town. Staff are very friendly and helped me organise my Halong Bay tour via email before my arrival. Would stay here again!
Recenserad 02 november 2014


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: