Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 767 omdömen
  • Renlighet 8,0
  • Faciliteter 6,7
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Service 8,2
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 6,8
Sortera efter

Mai från USA
Familj med små barn
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i juli 2015
Nice hotel to stay in Hanoi old town!
Location, very nice staff, spacious deluxe room
The hotel is nice and the front desk & staff is really nice and friendly specially Trinh & Ha. We had a Halong bay tour and they kept our luggage before staying at the hotel no problem at all. The space in deluxe room is really spacious compare to the normal room.
Recenserad 26 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Phan från Vietnam
Par
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde en natt i juni 2013
Ok
Uok
Ok
Recenserad 25 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Robert från Nya Zeeland
Par
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde en natt i juli 2015
10 out of 10 again
staff, clean and tidy. comfortable.
Another great stay. Staff are fantastic. The hotel is modern, clean and tidy. Everything in the room worked. Bed was very comfortable. WiFi good. Breakfast very good.
Recenserad 15 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Duc från Vietnam
Affärsresenär
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i juli 2015
clean hotel, small room, good location
clean, location, food
Internet is very bad
Recenserad 13 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Robert från Nya Zeeland
Par
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde en natt i juli 2015
best stay ever
Everything. Staff, Breakfast. Quiet and comfortable. Nice bed and very clean.
Stayed a few nights earlier and gave a 10 out of 10. Same this time. Upon arrival, staff make you feel welcome and speak good English. Hotel is clean and tidy. Everything works as it should. Shower is the best yet with even pressure and temperature. Comfortable bed. Had good sleep. Quite room with good view. Great free WiFi. Will be staying again.
Recenserad 12 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Robert från Nya Zeeland
Par
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i juli 2015
best stay ever
service room breakfast
Best hotel yet! Friendly staff on arrival. Hotel is clean and pest free. Room far exceeded expectations with good view. Comfortable bed. Shower excellent pressure and temperature control. Very good WiFi and amenities.
Recenserad 10 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

SIEW från Singapore
Familj med äldre barn
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde en natt i juni 2015
Hotel location is good, staff very good .
Staff service , Hotel location , value for money
Stay was good and pleasant and staff very helpful
Recenserad 28 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

YEACHAN från Sydkorea
Ensamresenär
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde i 4 nätter i juni 2015
not a 4 star hotel.
location. price.
it is worth the price, but can't say it is a 4 star hotel. just like an average 3 star hotel.
Recenserad 27 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

azri från Singapore
Par
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde en natt i juni 2015
Staff service was excellent and friendly.
Location, cleanliness and service.
Recenserad 23 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Kok från Singapore
Affärsresenär
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde i 3 nätter i juni 2015
power failure. weak Wi-Fi
staff upgrade the room for me
There was a power failure for a few times at night. The surrounding were dark. However they upgraded the room for me. The Wi-Fi was unstable; at times it will be weak and occasionally strong. The breakfast were served individually. Overall I was disappointed.
Recenserad 14 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: