arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 7,8
baserat på 866 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 866 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,6
  • Faciliteter 7,0
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Personal 7,7
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 7,3

Ann-Louise T.
Finland
27 januari 2013
Allt vi behövde och lite till
Utmärkt läge, glad personal och god frukost
Direkt vi kom till hotellet blev vi väl emottagna. Rummet var stort och fint. Frukosten var super, mycket att välja på och gott. Det enda negativa var simbassängen som hade en del lösa, vassa kakelplattor och att WiFi inte ingår i rummets pris. Stranden finns på några meters avstånd och för den som gillar att shoppa finns också en marknad strax intill hotellet.

Kristian B.
Sverige
23 december 2012
Bra läge och trevlig personal
Läget
Nära till shopping helt okej hotellrum och nära stranden

Elina H.
Sverige
30 april 2012
Underbart hotell med bra mat och fantastiskt läge
Bra läge, bra mat, nära till shopping och bra rum!
Woraburi var ett super fint hotell med jättetrevlig personal, bra rum, super god frukost och bra läge! Det låg precis vid stranden och det var gångavstånd till stan och Karons centrum där alla restauranger och marknader fanns! Om jag besöker Karon igen kommer jag helt klart besöka Woraburi, jag rekommenderar verkligen hotellet. Poolområdet var även fint!

Elina H.
Sverige
09 april 2012
Fräsht hotell med trevlig personal
Nära både strand, restaurang och shopping. Bra frukost & fanns middagsbuffée för en peng!
hade en super härlig vistelse på woraburi. hotellet låg på ett super läge nära strand, restauranger och shopping. nära en väg där både taxi och buss körde stup i kvarten så det var inget problem om man ville förflytta sig eller ha skjuss till marknad eller restaurang. härlig personal som var snälla och omtänksamma. hade helt klart kunnat bo på hotellet igen. rummen var fina, hade lite för mycket ac ibland så det blev kallt men det gick att reglera själv hur mycket man ville ha! fräscha rum med städning varje dag, byte av handdukar, vatten etc. hade safetybox med kodlås man bestämde själv vilket var bra så man kunde lämna sina värdesaker på rummet! restauranger i närheten var super bra och de hade varierad mat så det skall passa alla!

Yvonne K.
Sverige
06 april 2012
Mycket prisvärt hotell.
Bra pool och nära till stranden.
bokade en poolcabana som var helt underbart . ett fantastiskt hotell , dock tyckte vi att wifi kunde ingå på ett så pass dyrt hotell.

Anna-Karin B.
Sverige
14 februari 2012
Bra läge men dyrt Wifi
Bra läge när hav och "marknad"
Vi var 5 personer som reste ihop och behövde två st tvåbäddsrum, det enda med extra säng. Vi hade läst på hemsidan vad extrasängen kostade men när vi checkade in var det bath dyrare än vad som stod på hemsidan. Inga stora pengar men ändå. På kvällen när jag skulle gå och lägga mej så lyfter jag på kudden och hittar hårstrå där. Tänker att det är nog bara städerskan så jag går och lägger mej och lyfter på täcken och där hittar jag fler hårstrån. Inte så trevligt. Läget är som sagt bra men en sak som jag tycker är snålt är att wifi var ganska dyrt.

Pontus W.
Sverige
11 februari 2012
Bra hotell i bra läge
bra läge, 50m till stranden
bra läge med närhet till flertalet stränder och shopping. bra med barer och restauranger på hotellet med happyhour i alla vid olika tillfällen till bra priser. rummen är bra och stora, och vi hade rum med egen trapp ned i poolen från rummet!

Sofia J.
Sverige
15 februari 2011
Bra hotell för par, ej barnvänligt!
Ganska fräsht, mkt bra läge, trevlig personal!
bra hotell om man åker som par.finns ej ngt för barn. mkt liten barn/bäbis pool.perfekt läge!

Anneli F.
Sverige
17 januari 2011
Utmärkt läge med bra rum, snyggt poolområde
Vi blev uppgraderade till ett rum med direktutgång till poolen- kändes brs.
Några av receptionens personal kunde ingen engelska alls. Smutsig pool
Poolens rengöringssystem fungerde inte så smuts blev kvar på ytan. Vi påpekade detta för peronalne som sa att det meddelat ledningen med att de inte lyssnades på. Vi klagade därför också i receptionen.

henrik H.
Sverige
16 januari 2011
du far inte det du betalar for
frukost
hotellet ar inte sa frascht som det utger sig for att vara
vill ni bo centralt ligger hotellet bra, speciellt om du vill ha liv o rorelse. personalen ar trevlig, men rummen ar inte va de utger sig for att vara, nara till shopping om sa onskas sjalvklart nara t ill bad. som alltid det mindre resataurangerna eller gatustanden har sjalvklart den basta maten