Trevligt 6,8
baserat på 1384 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Trevligt



baserat på 1384 omdömen
  • Renlighet 6,3
  • Faciliteter 6,9
  • Läge 8,0
  • Bekvämligheter på rummet 6,9
  • Service 6,5
  • Valuta för pengarna 6,8
  • Mat/Middag 6,2
Sortera efter

Rickard från Sverige
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i februari 2013
Ok hotell
Oki läge
Ligger nära stranden och de är ju fint inget lyxhotell precis. Just nu bygger de ett hotell 1 meter från balkongerna så lite oväsen
Recenserad 27 februari 2013

Erik från Sverige
Reste med partner
Bodde i 28 nätter i januari 2013
Bra hotell och mycket trevlig personal
Nära baadstrand bra frukost
rummet var bra, nära till centrum restautranger runt omkring det var bara att välja.återkommer.
Recenserad 12 februari 2013

Mats från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i januari 2013
Tråkig baksida
Nära till stranden och bra AC
helt ok hotell för en natt! skulle inte stanna längre. utsikten från rummet var en stor byggarbetsplats. max två meter från balkongen. bra frukost och trevlig personal. nära till strand och nöjen. i övrigt slitet.
Recenserad 11 februari 2013

Peter från Sverige
Reste med partner
Bodde i 7 nätter i januari 2013
Bra läge
Nära till stranden. Bra gångavstånd till banglaroad. Helt okej rum med hyfsad standard för pengarna.
Recenserad 06 februari 2013

Eva från Sverige
Gruppresenär
Bodde i 13 nätter i januari 2013
Trevlig personal men fruktansvärt råtthotell
polen på taket var ok
Hotellet var inte som på bilderna .Första natten sov vi inget på grund av sånt liv utanför dessutom luktade det mögel som bara blev värre .Gick ner o åt frukost då kom det en jätteråtta springande bland gästerna trodde jag skulle dö.Vi fick efter att vi betalat extra byta rum .Men när vi satt på balkongen med utsikt över ett skräpigt tak så kom det en till råtta på vår balkong så där kunde man inte gå ut .I det nya rummet luktade det matos o de stÄdade bara nån gång om vi sa till.Är mycket besviken på detta hotell och rekommenderar inte det till nån..
Recenserad 29 januari 2013

Stephan från Sverige
Gruppresenär
Bodde i 5 nätter i januari 2013
Bra läge nära stranden
Bra läge nära stranden
Slitet mellanklass hotel nära stranden, trevlig personal, okej frukost,
Recenserad 11 januari 2013

kristina från Sverige
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i december 2012
Trevligt hotel
Närhet till stranden
Trevligt hotell med rena stora rum som städas varje dag, nya handdukar varje dag. Bra pool med solstolar inne på området samt även några stolar på stranden som tillhör hotellet. Stor restaurang med inslag av tyska maträtter, Menyn har många rätter att välja på. Närhet till övriga områden är bra, ca 50-60 bath med Tuuk Tuuk in till Saladan. Hotellet erbjuder många tjänster med att hjälpa till att boka båtutflykter, bil-/mopeduthyrning etc. Ingen gratis Wifii på hotellet utan fungerar bara om man köper ett kort i olika valörer.
Recenserad 08 januari 2013

Patrik från Sverige
Gruppresenär
Bodde i 4 nätter i december 2012
Prisvärt hotell med bra läge
Läget
Är allmänt nöjd med hotellet. Bodde här 5 dagar vilket vi sedan förlängde via Agoda. När vi anlände till hotellet fick vi veta att alla Superior rum med enkelsängar var upptagna och fick därför ett mycket rymligt Delux-rum utan extra kostnad. Utöver de så var vi allmänt nöjda, städningen, skicket på rummet, läget allt var bra och med bra standard för att vara 3-stjärningt i Phuket/Patong.
Recenserad 14 december 2012

Jan från Sverige
Familj med småbarn
Bodde en natt i november 2012
centralt läge lite slitet men rent och frächt
Nära stranden
stora rymliga välstädade rum. dock något slitna. trevlig personal. dock ett hotell som lämar sig bättre för lite partyfolk än för småbarnsfamiljer med tanke på läget om man nu ska stanna länge. vi hade endast en natt här och i det avseendet kändes det centrala läget perfekt.
Recenserad 14 november 2012

Anna från Sverige
Familj med småbarn
Bodde i 2 nätter i augusti 2012
Trevligt litet hotell, bra personal!
Pool på taket!
Stark perfumedoft i rummet vid ankomst som försvinner efter ett par timmar.
Recenserad 30 augusti 2012


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: