arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Bra 7,5
baserat på 1316 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 1316 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,4
  • Faciliteter 7,2
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 7,5
  • Personal 7,4
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 6,3

Petteri H.
Sverige
14 augusti 2013
Bra läge
Läget, trevlig personal, rent
Tony Resort ligger väldigt centralt i Patong. Gång avstånd till restauranger, stranden, shopping och nöjesliv. Fick ett trevligt bemötande av personalen och tyckte att allt fungerade bra på hotellet förutom wifi uppkopplingen var dålig, fungerade bara i receptionen och väldigt dåligt. Hotellet hade två pooler, en stor och en mindre. Hotellet passar nog alla slags resenärer tror jag. Kan mycket väl tänka mig bo där igen ifall jag återvänder till Patong.

Tove T.
Sverige
21 maj 2013
Bra hotell med fina välstädade rum
Trevlig personal, bra rum, fint poolområde

Tomas A.
Sverige
06 maj 2013
Trevligt.
Bra läge. man kände sig säker. trevliga städerskor

Bengt J.
Sverige
21 mars 2013
Centralt och prisvärt
Poolen, rummet och läget
Mycket trevligt hotell med ett centralt läge. Nära till shopping och många matställen att välja på. Inte långt till stranden när man hittat genvägen 50 meter från hotellet och snett ner mot stranden. Bara 5-10 minuters gångväg. Jättefint köpcentrum Jungceylon på gångavstånd 5-10 minuter. Trots att hotellet ligger så centralt hade vi inga problem med trafikbuller. En oas i Patong. Bengt o Monica

Anders B.
Sverige
08 mars 2013
bra läge
stor pool
Normalstora rum, vi bodde i ett connecting room på fem personer. Hotellet är en aning slitet och städningen siså där men helt ok. Frukosten var bra ett par varmrätter och kock som stekte ägg eller omelett. Poolen var stor och hade barnpool. gångavstånd till stranden och mini market bredvid. wifin funka sådär

jonny B.
Sverige
06 februari 2013
hlet ok hotel bra läge bra service
bra service
Under bart bara lite för hårda maddraser nära till stranden bara lite smutsigt i stan

Verya O.
Sverige
19 januari 2013
Helt ok
Nära till det mesta
Riktig kass städning och det luktade dåligt överallt i hotellets korridorer.

catrine R.
Sverige
13 januari 2013
trevligt men mycket mygg på kvällen
centralt, bra pool trevlig personal
helt ok för pengarna men lite högljuda gäster dock ej hotellets fel

roger N.
Sverige
09 januari 2013
hyfsat hotell mitt i patong
läget
helt ok hotell om man vill bo mitt i patong, nära till stranden o nära till nattlivet o shopping. ser väl lite bättre ut på bilderna, men det gör nog alla hotell. kan rekommenderas för det priset o läget, lite slitet -men inte så det stör.

Kenneth L.
Sverige
26 december 2012
helt ok
Lugnt på vid poolen
Nära till allt som man behöver,ligger mitt i smeten, men på insidan vid poolen så är det tyst och lugnt, wifi funkade sisådär kan man säga, trevlig hjälpsam personal