Bra 7,3
baserat på 1662 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 1662 omdömen
  • Renlighet 6,9
  • Faciliteter 6,5
  • Läge 8,5
  • Bekvämligheter på rummet 7,2
  • Service 7,2
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 6,6
Sortera efter

Mats från Sverige
Par
Delxue - Med balkong
Bodde i 5 nätter i november 2012
En prisvärd oas i Patong
Centralt, prisvärt och trevligt.
Patong är kanske inte den bästa ort att bo i om man vill ha lugn, men på The Viridian kändes det ändå inte som om det låg så centralt som det gjorde. Mycket trevlig personal och innergården var som en oas med en pool i mitten. Vi hade problem med att det blev stopp i toaletten och personalen var snabbt på plats för att fixa det även om de inte lyckades så bra. Frukosten var helt okej. Deras gratis WiFi fungerade bra även på rummen.
Recenserad 14 december 2012

christina från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde i 2 nätter i juni 2012
Bra läge till bra pris
Centralt beläget
vi hyrde två rum på andra våningen. rummen bra men mycket myror som fanns överallt.(hotellet sanerade för ohyra under tiden vi var där)tunna dörrar till korridoren. bra personal i receptionen. nära till det mesta. vi var ofta vid poolen och den kunde nog ha rengjorts bättre, men när det är lågsäsong kanske det inte är lika bra som vid högsäsong då det finns fler gäster. för det pris man betalar får man ett ok boende
Recenserad 14 juli 2012

Jan från Sverige
Par
Bodde i 2 nätter i maj 2012
Bra läge med trevlig personal
Polen & läget samt resturangen
Bra rum på markplan. Trevlig resturang. Nära till pool, svårt att få sol pga alla träd.
Recenserad 10 maj 2012

irene från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde i 2 nätter i april 2012
Perfekt läge, trevlig personal och pool !
Bra läge, pool, bra service
jättenöjd, vi luffade runt på olika platser i thailand, men återvände till Viridian för vi trivdes bra där.
Recenserad 08 maj 2012

Ellinor från Sverige
Par
Bodde i 10 nätter i april 2012
Centralt hotell i medelklass
Läget, personalen
Ett centralt och ganska trevligt hotell med hjälpsam personal. Dock var det väldigt lite gäster när vi var där och man hade därför inte rengjort poolen ordentligt på ett bra tag. Mycket skulle behövas ses över och renoveras och rummen skulle behöva städas ordentligt och rensas på myror (som fanns i massor). Ett bra medelklasshotell som ligger väldigt centralt och bra för sitt pris. Helt OK wifi som fungerade även på rummet. Be dock att få ett rum en våning upp om det är möjligt då det är mycket mygg i rummen på bottenvåningen som vi först blev tilldelade.
Recenserad 26 april 2012

sofie från Sverige
Par
Bodde i 3 nätter i mars 2012
Bra städning, trevlig hjälpsam personal
Cntralt läge och rena rum
Frukosten var bra i förhållande till pris per natt, hotellet ligger nära Bangla. Till stranden var det ca 10 minuters promenad. Kanske inte ett hotell man minns, men det fyllde sin funktion.
Recenserad 20 mars 2012

Hans från Danmark
Ensamresenär
Bodde i 10 nätter i februari 2012
Centralt läge, med fin rengöring
Nära till shopping och nöjesliv, ,med nära avstånf till stranden
Detta hotell vill jag inte rekommendera till barnfamiljer, men nog mest till ungdommar och personer som söker absolut närhet till nattliv, barer, och musik. Städningen av rummen var utmärkt, men med begränsad utsikt, och ljudnivåen av musiken, från omkringliggande barer, och nöjesliv, kunde verka störande för nattsömnen. Personalen kunde ibland va svåra att kommunicera med, då deras engelskkunskap inte var bra.
Recenserad 14 mars 2012

Ashkan från Sverige
Par
Bodde i 2 nätter i februari 2012
rummen var ej rena
gården
personal får lära sig engelska och dem får göra om rumänerna, göra dem mer fräschare.
Recenserad 23 februari 2012

kuba från Australien
Par
Delxue - Med balkong
Bodde i 2 nätter i juni 2016
hotel with pool
Nice hotel with pool in center of Phuket. Short walk to the beach. Good for couples night.
Recenserad 28 september 2016

Steven från Australien
Par
Superior-rum
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Value for money close to seasmile dental and short walk to all that patong has to offer
Nice pool and grounds. Breakfast not that good or lunch or dinner
Recenserad 27 september 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: