Bra 7,3
baserat på 1659 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 1660 omdömen
  • Renlighet 6,9
  • Faciliteter 6,5
  • Läge 8,5
  • Bekvämligheter på rummet 7,2
  • Service 7,2
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 6,6
Sortera efter

Mats från Sverige
Reste med partner
Delxue - Med balkong
Bodde i 5 nätter i november 2012
En prisvärd oas i Patong
Centralt, prisvärt och trevligt.
Patong är kanske inte den bästa ort att bo i om man vill ha lugn, men på The Viridian kändes det ändå inte som om det låg så centralt som det gjorde. Mycket trevlig personal och innergården var som en oas med en pool i mitten. Vi hade problem med att det blev stopp i toaletten och personalen var snabbt på plats för att fixa det även om de inte lyckades så bra. Frukosten var helt okej. Deras gratis WiFi fungerade bra även på rummen.
Recenserad 14 december 2012
Tycker du omdömet är användbart?

christina från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde i 2 nätter i juni 2012
Bra läge till bra pris
Centralt beläget
vi hyrde två rum på andra våningen. rummen bra men mycket myror som fanns överallt.(hotellet sanerade för ohyra under tiden vi var där)tunna dörrar till korridoren. bra personal i receptionen. nära till det mesta. vi var ofta vid poolen och den kunde nog ha rengjorts bättre, men när det är lågsäsong kanske det inte är lika bra som vid högsäsong då det finns fler gäster. för det pris man betalar får man ett ok boende
Recenserad 14 juli 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Jan från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i maj 2012
Bra läge med trevlig personal
Polen & läget samt resturangen
Bra rum på markplan. Trevlig resturang. Nära till pool, svårt att få sol pga alla träd.
Recenserad 10 maj 2012
Tycker du omdömet är användbart?

irene från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde i 2 nätter i april 2012
Perfekt läge, trevlig personal och pool !
Bra läge, pool, bra service
jättenöjd, vi luffade runt på olika platser i thailand, men återvände till Viridian för vi trivdes bra där.
Recenserad 08 maj 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Ellinor från Sverige
Reste med partner
Bodde i 10 nätter i april 2012
Centralt hotell i medelklass
Läget, personalen
Ett centralt och ganska trevligt hotell med hjälpsam personal. Dock var det väldigt lite gäster när vi var där och man hade därför inte rengjort poolen ordentligt på ett bra tag. Mycket skulle behövas ses över och renoveras och rummen skulle behöva städas ordentligt och rensas på myror (som fanns i massor). Ett bra medelklasshotell som ligger väldigt centralt och bra för sitt pris. Helt OK wifi som fungerade även på rummet. Be dock att få ett rum en våning upp om det är möjligt då det är mycket mygg i rummen på bottenvåningen som vi först blev tilldelade.
Recenserad 26 april 2012
Tycker du omdömet är användbart?

sofie från Sverige
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i mars 2012
Bra städning, trevlig hjälpsam personal
Cntralt läge och rena rum
Frukosten var bra i förhållande till pris per natt, hotellet ligger nära Bangla. Till stranden var det ca 10 minuters promenad. Kanske inte ett hotell man minns, men det fyllde sin funktion.
Recenserad 20 mars 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Hans från Danmark
Ensamresenär
Bodde i 10 nätter i februari 2012
Centralt läge, med fin rengöring
Nära till shopping och nöjesliv, ,med nära avstånf till stranden
Detta hotell vill jag inte rekommendera till barnfamiljer, men nog mest till ungdommar och personer som söker absolut närhet till nattliv, barer, och musik. Städningen av rummen var utmärkt, men med begränsad utsikt, och ljudnivåen av musiken, från omkringliggande barer, och nöjesliv, kunde verka störande för nattsömnen. Personalen kunde ibland va svåra att kommunicera med, då deras engelskkunskap inte var bra.
Recenserad 14 mars 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Ashkan från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i februari 2012
rummen var ej rena
gården
personal får lära sig engelska och dem får göra om rumänerna, göra dem mer fräschare.
Recenserad 23 februari 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Ahmed från Bahrain
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 4 nätter i september 2016
Nice Stay
We enjoyed our stay at this hotel with good location.
Recenserad 24 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

boyce från Nya Zeeland
Reste med partner
Delxue - Med balkong
Bodde en natt i september 2016
Ok overall
We stayed here because of its position to the nightlife of Patong for 2 nights. We aren't partyers so we wanted to be able to sleep with no noise.... It delivers on that.... Well positioned and quiet but it's all a bit tired and the pool had too much chemicals in it. Much better value can be had but probably not as close to the action. Wouldn't stay again, I would rather walk a little further or take a taxi.
Recenserad 14 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: