arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Alla omdömen (1616)

Affärsresenär (39)

Reste med partner (698)

Ensamresenär (344)

Familj med småbarn (165)

Familj med äldre barn (134)

Gruppresenär (236)

Bra
7,3
baserat på 1616 omdömen
Hotellets Skick/Renlighet
6,9
Faciliteter
6,2
Läge
8,5
Bekvämligheter på rummet
7,2
Personal
7,1
Valuta för pengarna
7,4
Mat/Middag
6,6

6,7 christina O.
Sweden
14 juli 2012
Bra läge till bra pris
Centralt beläget
vi hyrde två rum på andra våningen. rummen bra men mycket myror som fanns överallt.(hotellet sanerade för ohyra under tiden vi var där)tunna dörrar till korridoren. bra personal i receptionen. nära till det mesta. vi var ofta vid poolen och den kunde nog ha rengjorts bättre, men när det är lågsäsong kanske det inte är lika bra som vid högsäsong då det finns fler gäster. för det pris man betalar får man ett ok boende

6,3 Jan B.
Sweden
10 maj 2012
Bra läge med trevlig personal
Polen & läget samt resturangen
Bra rum på markplan. Trevlig resturang. Nära till pool, svårt att få sol pga alla träd.

7,3 Ellinor P.
Sweden
26 april 2012
Centralt hotell i medelklass
Läget, personalen
Ett centralt och ganska trevligt hotell med hjälpsam personal. Dock var det väldigt lite gäster när vi var där och man hade därför inte rengjort poolen ordentligt på ett bra tag. Mycket skulle behövas ses över och renoveras och rummen skulle behöva städas ordentligt och rensas på myror (som fanns i massor). Ett bra medelklasshotell som ligger väldigt centralt och bra för sitt pris. Helt OK wifi som fungerade även på rummet. Be dock att få ett rum en våning upp om det är möjligt då det är mycket mygg i rummen på bottenvåningen som vi först blev tilldelade.

10 irene S.
Sweden
08 maj 2012
Perfekt läge, trevlig personal och pool !
Bra läge, pool, bra service
jättenöjd, vi luffade runt på olika platser i thailand, men återvände till Viridian för vi trivdes bra där.

6,7 Tarja S.
Sweden
19 februari 2013
Något slitet hotell med mycket trevlig personal
Mitt i allting
Prisvärt hotell, något slitet men ändå helt ok. Lungt och skönt fast det låg mitt i allting.

7 sofie M.
Sweden
20 mars 2012
Bra städning, trevlig hjälpsam personal
Cntralt läge och rena rum
Frukosten var bra i förhållande till pris per natt, hotellet ligger nära Bangla. Till stranden var det ca 10 minuters promenad. Kanske inte ett hotell man minns, men det fyllde sin funktion.

6 Hans S.
Denmark
14 mars 2012
Centralt läge, med fin rengöring
Nära till shopping och nöjesliv, ,med nära avstånf till stranden
Detta hotell vill jag inte rekommendera till barnfamiljer, men nog mest till ungdommar och personer som söker absolut närhet till nattliv, barer, och musik. Städningen av rummen var utmärkt, men med begränsad utsikt, och ljudnivåen av musiken, från omkringliggande barer, och nöjesliv, kunde verka störande för nattsömnen. Personalen kunde ibland va svåra att kommunicera med, då deras engelskkunskap inte var bra.

3,7 Ashkan H.
Sweden
23 februari 2012
rummen var ej rena
gården
personal får lära sig engelska och dem får göra om rumänerna, göra dem mer fräschare.

8,4 Cesar E.
Chile
29 maj 2016
Friendly staff, excellent location and beautiful p
During our stay we didn't have any inconvenience. We did the booking by agoda, we read the other comments in special the bad ones, but now our impression of the place totally positive. They were waiting for us, because we arrived late, they gave us a welcome drink, and the best thing, update of room at the front of the pool, the best place if is raining and have a quickly deep at any moment. The breakfast buffet is really good, just the basic things, without cheese. And different menus and salad every day. The resort is at the middle of the shopping center area, 3 minutes walking to big shopping center, 5 minutes to the beach, 5 minutes to Bangla Road. For sure we will comeback the next year.

6 Mariyam S.
India
21 maj 2016
Review
Improve