arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Bra 7,3
baserat på 1642 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 1642 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 6,9
  • Faciliteter 6,1
  • Läge 8,5
  • Bekvämligheter på rummet 7,2
  • Personal 7,1
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 6,6

Mats S.
Sverige
14 december 2012
En prisvärd oas i Patong
Centralt, prisvärt och trevligt.
Patong är kanske inte den bästa ort att bo i om man vill ha lugn, men på The Viridian kändes det ändå inte som om det låg så centralt som det gjorde. Mycket trevlig personal och innergården var som en oas med en pool i mitten. Vi hade problem med att det blev stopp i toaletten och personalen var snabbt på plats för att fixa det även om de inte lyckades så bra. Frukosten var helt okej. Deras gratis WiFi fungerade bra även på rummen.

christina O.
Sverige
14 juli 2012
Bra läge till bra pris
Centralt beläget
vi hyrde två rum på andra våningen. rummen bra men mycket myror som fanns överallt.(hotellet sanerade för ohyra under tiden vi var där)tunna dörrar till korridoren. bra personal i receptionen. nära till det mesta. vi var ofta vid poolen och den kunde nog ha rengjorts bättre, men när det är lågsäsong kanske det inte är lika bra som vid högsäsong då det finns fler gäster. för det pris man betalar får man ett ok boende

Jan B.
Sverige
10 maj 2012
Bra läge med trevlig personal
Polen & läget samt resturangen
Bra rum på markplan. Trevlig resturang. Nära till pool, svårt att få sol pga alla träd.

irene S.
Sverige
08 maj 2012
Perfekt läge, trevlig personal och pool !
Bra läge, pool, bra service
jättenöjd, vi luffade runt på olika platser i thailand, men återvände till Viridian för vi trivdes bra där.

Ellinor P.
Sverige
26 april 2012
Centralt hotell i medelklass
Läget, personalen
Ett centralt och ganska trevligt hotell med hjälpsam personal. Dock var det väldigt lite gäster när vi var där och man hade därför inte rengjort poolen ordentligt på ett bra tag. Mycket skulle behövas ses över och renoveras och rummen skulle behöva städas ordentligt och rensas på myror (som fanns i massor). Ett bra medelklasshotell som ligger väldigt centralt och bra för sitt pris. Helt OK wifi som fungerade även på rummet. Be dock att få ett rum en våning upp om det är möjligt då det är mycket mygg i rummen på bottenvåningen som vi först blev tilldelade.

sofie M.
Sverige
20 mars 2012
Bra städning, trevlig hjälpsam personal
Cntralt läge och rena rum
Frukosten var bra i förhållande till pris per natt, hotellet ligger nära Bangla. Till stranden var det ca 10 minuters promenad. Kanske inte ett hotell man minns, men det fyllde sin funktion.

Hans S.
Danmark
14 mars 2012
Centralt läge, med fin rengöring
Nära till shopping och nöjesliv, ,med nära avstånf till stranden
Detta hotell vill jag inte rekommendera till barnfamiljer, men nog mest till ungdommar och personer som söker absolut närhet till nattliv, barer, och musik. Städningen av rummen var utmärkt, men med begränsad utsikt, och ljudnivåen av musiken, från omkringliggande barer, och nöjesliv, kunde verka störande för nattsömnen. Personalen kunde ibland va svåra att kommunicera med, då deras engelskkunskap inte var bra.

Ashkan H.
Sverige
23 februari 2012
rummen var ej rena
gården
personal får lära sig engelska och dem får göra om rumänerna, göra dem mer fräschare.

AHMED S.
Maldiverna
29 juli 2016
Great location great hotel... home away from home😊
W have had a great time at this hotel. Definitely our first choice if we ever visit to Thailand. Already made a plan to come back and stay same hotel :-)

Gino D.
Malaysia
27 juli 2016
Good value for money.
This is a good value for money resort. Location is very good. Near to attractions in paying area. The room was OK. But the toilet armed to be very small. We have opted for the deluxe balcony. The breakfast buffet was good. They used to change the menu every day. Hotel staff were too friendly. There are bike rental facility available in the hotel itself. Also the tours