Mycket bra 7,7
baserat på 4300 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 4300 omdömen
  • Renlighet 7,6
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 7,6
  • Personal 7,6
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 7,3
Sortera efter

Max från Sverige
Familj med småbarn
Deluxeflygel pool
Bodde i 3 nätter i februari 2013
Bra läge 5 min från köpcenter och Bangla till fots
Bra pool, Kanon delux rum. Rent o snyggt.
Vi bodde här tre nätter innan hemfärd, perfekt med nära till shopping, bangla. Rummet vi hade var in mot poolen, inte mycket som hördes från nattlivet men kan tänka mig att det låter lite om man bor ut mot vägen. Frukosten var ok, kines inspirerad.
Recenserad 04 mars 2013

Hans från Sverige
Reste med partner
Superior Paradise-flygel
Bodde i 4 nätter i december 2012
Mycket fint hotell med central belägenhet
läget samt snygga och renliga rum samt mycket god rukost.
Detta var första gången vi bokade detta rum, men inte sista bra pris för god service och läge
Recenserad 13 december 2012

Caroline från Sverige
Reste med partner
Superior Paradise-flygel
Bodde i 6 nätter i oktober 2012
Fint hotell med bra läge
Bra läge, fin utsikt från balkongerna, fina glashissar
Det var nära till bangla road men låg i ett område som inte passar alla, väldigt många massageförsäljare som ropar efter en när man går på gatan utanför. Men överlag så var hotellet fint, bra städning och helt okej frukost. Poolområdet var ganska litet, men det var rent och fint där.
Recenserad 21 oktober 2012

Mikael från Sverige
Reste med partner
Superior Paradise-flygel
Bodde i 9 nätter i juni 2012
Ett bra läge, men lite slitet hotell
Bra läge
Har bott där tidigare, 2009. Bra mat, men dålig frukost. Dåligt med möjligheter till internet
Recenserad 07 juli 2012

William från Sverige
Reste med partner
Superior Paradise-flygel
Bodde i 3 nätter i februari 2012
Bra läge, men tråkigt hotell
Läget
Positivt: Ligger centralt, nära till det mesta. Negativt: Gammalt rum, slitet. Luktar unket. Badrummet var i katastrof skick med droppande vatten från taket och svarta fläckar längs hela väggen på duschen. Golvet minst lika dåligt. Rekommenderas inte ens till min värsta fiende
Recenserad 05 mars 2012

Angelica från Sverige
Reste med partner
Superior Paradise-flygel
Bodde i 7 nätter i februari 2012
Nära till allt i Patong
Härlig utsikt
Fint hotell med bra läge i Patong. Patong är perfekt om man är ute efter fest och stoj. Vi ville väl ha en skön blandning men tyckte det blev lite för stojigt för vår del. Vi bodde på elfte våningen och stördes iaf inte av stadens tunga nattliv.
Recenserad 02 mars 2012

Maud från Sverige
Reste med partner
Superior Paradise-flygel
Bodde en natt i februari 2012
bra läge
bra läge för shopping
ett hotell som jag bokade för att vi vistats där förut på vår semester. hotellet har tyvärr i mina ögon förändrats för mycket på de tre år som gått sen vi senast bodde där. personalen var av blandad kvalite. rummen håller inte en standard för mer än två stjärnor i mitt tycke. ett hotell som säkert passar om du är ensam resenär men inte som ett gift par. de har ett stort frukostutbud som passar många.
Recenserad 20 februari 2012

Tiina från Sverige
Reste med partner
Superior Paradise-flygel
Bodde en natt i februari 2012
Stort fint hotell
Poolområdet är superbra, nära till shopping
Har bott flera ggr på detta hotell, sen många år tillbaka. Även ätit gott på Kina resturangen på 24:e våningen som har bra mat, lite dyrt kanske...
Recenserad 19 februari 2012

Bo från Sverige
Reste med partner
Superior Paradise-flygel
Bodde en natt i november 2011
Centrumnära hotell
Läget vid slutet på Bangla Road var perfekt för folk med shopping/nöje på agendan.
skybaren är värd ett besök i solnedgången eller senare på kvällen, utsikten från 24:e våningen är magnifik. boka rum högt upp i hotellet, så har ni utsikt där oxå. läget är utmärkt om man vill bo "mitt i smeten". service och bemötande ok. finns många bra matställen inom 500 meters avstånd.
Recenserad 03 december 2011

Mats från Sverige
Reste med partner
Superior Paradise-flygel
Bodde i 11 nätter i september 2011
Bra Hotell mitt i Patong nära till allt!
Rent och fräscht , trevlig och hjälpsam personal
Detta var vår andra vistelse på Royal Paradise, och vi trivs väldigt bra här, jättefint poolområde , bra Frukostbuffé , rent och fräscht överallt och trevlig och hjälpsam personal, vi kommer att välja detta Hotellet fler gånger när vi ska till Patong
Recenserad 13 oktober 2011


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: