arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 7,7
baserat på 4213 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 4213 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,6
  • Faciliteter 7,4
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 7,6
  • Personal 7,6
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 7,3

Max L.
Sverige
04 mars 2013
Bra läge 5 min från köpcenter och Bangla till fots
Bra pool, Kanon delux rum. Rent o snyggt.
Vi bodde här tre nätter innan hemfärd, perfekt med nära till shopping, bangla. Rummet vi hade var in mot poolen, inte mycket som hördes från nattlivet men kan tänka mig att det låter lite om man bor ut mot vägen. Frukosten var ok, kines inspirerad.

Hans A.
Sverige
13 december 2012
Mycket fint hotell med central belägenhet
läget samt snygga och renliga rum samt mycket god rukost.
Detta var första gången vi bokade detta rum, men inte sista bra pris för god service och läge

Caroline H.
Sverige
21 oktober 2012
Fint hotell med bra läge
Bra läge, fin utsikt från balkongerna, fina glashissar
Det var nära till bangla road men låg i ett område som inte passar alla, väldigt många massageförsäljare som ropar efter en när man går på gatan utanför. Men överlag så var hotellet fint, bra städning och helt okej frukost. Poolområdet var ganska litet, men det var rent och fint där.

Mikael R.
Sverige
07 juli 2012
Ett bra läge, men lite slitet hotell
Bra läge
Har bott där tidigare, 2009. Bra mat, men dålig frukost. Dåligt med möjligheter till internet

William T.
Sverige
05 mars 2012
Bra läge, men tråkigt hotell
Läget
Positivt: Ligger centralt, nära till det mesta. Negativt: Gammalt rum, slitet. Luktar unket. Badrummet var i katastrof skick med droppande vatten från taket och svarta fläckar längs hela väggen på duschen. Golvet minst lika dåligt. Rekommenderas inte ens till min värsta fiende

Angelica L.
Sverige
02 mars 2012
Nära till allt i Patong
Härlig utsikt
Fint hotell med bra läge i Patong. Patong är perfekt om man är ute efter fest och stoj. Vi ville väl ha en skön blandning men tyckte det blev lite för stojigt för vår del. Vi bodde på elfte våningen och stördes iaf inte av stadens tunga nattliv.

Maud G.
Sverige
20 februari 2012
bra läge
bra läge för shopping
ett hotell som jag bokade för att vi vistats där förut på vår semester. hotellet har tyvärr i mina ögon förändrats för mycket på de tre år som gått sen vi senast bodde där. personalen var av blandad kvalite. rummen håller inte en standard för mer än två stjärnor i mitt tycke. ett hotell som säkert passar om du är ensam resenär men inte som ett gift par. de har ett stort frukostutbud som passar många.

Tiina N.
Sverige
19 februari 2012
Stort fint hotell
Poolområdet är superbra, nära till shopping
Har bott flera ggr på detta hotell, sen många år tillbaka. Även ätit gott på Kina resturangen på 24:e våningen som har bra mat, lite dyrt kanske...

Bo G.
Sverige
03 december 2011
Centrumnära hotell
Läget vid slutet på Bangla Road var perfekt för folk med shopping/nöje på agendan.
skybaren är värd ett besök i solnedgången eller senare på kvällen, utsikten från 24:e våningen är magnifik. boka rum högt upp i hotellet, så har ni utsikt där oxå. läget är utmärkt om man vill bo "mitt i smeten". service och bemötande ok. finns många bra matställen inom 500 meters avstånd.

Mats B.
Sverige
13 oktober 2011
Bra Hotell mitt i Patong nära till allt!
Rent och fräscht , trevlig och hjälpsam personal
Detta var vår andra vistelse på Royal Paradise, och vi trivs väldigt bra här, jättefint poolområde , bra Frukostbuffé , rent och fräscht överallt och trevlig och hjälpsam personal, vi kommer att välja detta Hotellet fler gånger när vi ska till Patong