Utmärkt 8,2
baserat på 1066 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1066 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 7,3
  • Läge 7,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,9
  • Service 8,1
  • Valuta för pengarna 8,6
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter

carolina från Sverige
Familj med småbarn
Deluxerum med poolutsikt
Bodde i 5 nätter i mars 2013
stilrent, lugn och ro.
poolen, rummet, omgivningarna
Recenserad 22 mars 2013

Andreas från Sverige
Reste med partner
Deluxerum med tillträde till pool
Bodde en natt i mars 2013
Fräscht, ljust, nytt och shuttlebus Kata.
Poolaccess, fint rum och växtlighet, free shuttlebus
Avkopplande. Rent, snyggt och prydliga rum med poolaccess från altan. God och fräsch frukostbuffe. Fri strandbuss till Kata och även nära att gå. Dock behöver du begära vid inscheckning om ni önskar sol eller skugga vid altan. Du får bara möjlighet av ett alternativ. Trevlig men lite förvirrad personal. Tror dörrarna öppnades i februari och att de ej kommit in i rutin än.
Recenserad 15 mars 2013

Henrik från Sverige
Gruppresenär
Deluxerum med tillträde till pool
Bodde en natt i februari 2013
Lyxigt hotell med extraordinär service.
Allt var positivt med detta hotell. Frukosten var underbar. Personalen trevlig och rummen lyxiga.
Ett väldigt fräscht hotell med pool precis utanför sängen. Bra och billig roomservice funkade suveränt! Den bästa dusch jag någonsin duschat i. Enda dåliga var att det var rätt långt till stranden men med daglig shuttle var det inga problem.
Recenserad 01 mars 2013

Lovisa från Sverige
Gruppresenär
Deluxerum med tillträde till pool
Bodde i 4 nätter i februari 2013
Fint hotell med lyxkänsla.
Modernt, fräscht, lyxigt.
Ett väldigt fint, nybyggt hotell som ligger en bit ifrån kata center. Ett plus för den stora sängen som var ovanligt skön. Vi bodde i deluxe poolaccess och det var toppen. Dock var det svarta plattor på balkongen så man brände fötterna när solen stekte på. Ganska lyhört mellan rummen men inte ut till balkongen. Ett minus för att inte spat var färdigt. Frukosten var ingen höjdare. Personalen var söt och trevlig men kunde nästan ingen engelska överhuvudtaget. Vi bokade hotellet för att det såg fint och fräscht ut och det var vad vi fick med. Man får tänka på att hotellet är helt nytt så man får inte döma dem för mycket. Kan verkligen rekomendera detta hotell!
Recenserad 12 februari 2013

Amani från USA
Reste med partner
Palmery Svit med tillgång till pool
Bodde en natt i september 2016
Okay
We only stayed for one night and I was glad. The shower unless you use the "rain" head basically pointed straight at the wall and you are not able to adjust it. There were dead cockroaches near the entry way to our suite that looked like they had been there a while, and dirty supplies being stored not far from where our entry way was as well. Not my favorite place during our stay, peobably wont come back. :o(
Recenserad 25 september 2016

Caroline från Filippinerna
Gruppresenär
Deluxerum med poolutsikt
Bodde en natt i september 2016
Great Food, Great Place, Great People
Great food- you can buy the pineapple rice for 120 baht only and it is so delicious!!! Great place-good location. A bit far from Patong which is the center of night life but that's fine cause it's near the beautiful Kata Beach where you can do surfing and get sunned up! Great people- very friendly and honest staff. Great hotel- relaxing atmosphere with great spa! Try the thai massage or the aroma oil therapy massage. It's pure heaven bliss!
Recenserad 07 september 2016

Pin från Malaysia
Reste med partner
Palmery Svit med tillgång till pool
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Dirty and poor maintenance
Dirty and poor maintenance
Recenserad 03 september 2016

Thum från Singapore
Reste med partner
Deluxerum med tillträde till pool
Bodde i 4 nätter i november 2015
nice simple retreat villa. Cons: ppl there r so friendly
the staff r helping and the room r clean not to mention the pool
Recenserad 22 augusti 2016

Carla från Filippinerna
Reste med partner
Deluxerum med tillträde till pool
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Good 👌
We stay here for 3 nights. Same as what you see in the photo. Breakfast was good. A lot of choices, but never change. Everyday same menu. Hotel amenities mostly the swimming pool is good. No massage and spa but they stated they have. Overall is good.
Recenserad 18 augusti 2016

EDMUND från Singapore
Reste med partner
Palmery Svit med tillgång till pool
Bodde i 3 nätter i juli 2016
returned customer
Our 2nd visit to Palmery, pool access suite was awesome. Big rooms, decent pool size, privacy. However mattress was too hard for my liking. Breakfast choices almost the same everyday. Overall happy with our stay, will be back again.
Recenserad 08 augusti 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: