arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,3
baserat på 2557 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2557 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,7
  • Faciliteter 8,4
  • Läge 9,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Personal 8,4
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 7,5

Finn B.
Sverige
05 januari 2012
Urfräckt hotell mitt i stan
Bra läge och hela hotellet är nytt och jättefräscht
Det är en toppen modern hotellbyggnad som är precis nybyggd i hjärtat av Patong. Det är en jättefräsch entre med läcker reception. Poolen precis brevid med alla sina "kanaler" och vattenbar ger det hela en häftigt intryck. Man blir väl omhändertagen av den hjälpsamma personalen. Allt på rummen är modernt och fungerar enligt alla önskemål. Allt annat i Patong finns inom kort gångavstånd nöjesliv, affärer och stranden givetvis. Bra med fritt internet som verkligen fungerar med hastighet mm.

Torbjorn S.
Sverige
19 december 2011
Toppenhotell
Mycket trevlig personal. Alla talar bra engelskaFina och välstädade rum. Utmärkt läge, några minuter till stranden och lika nära till nöjescentra och restauranger.
Rekomenderar hotellet. Kommer att bo här nästa år igen.

Peter B.
Sverige
10 juni 2011
Flott hotell
Frächa stora rum som var välstädade varje dag. Mycket trevlig personal på ett hotell som inte kan ligga mer centralt
Hotellet passar kanske bäst för icke barnfamiljer m a p läget som är nära eller mitt i det intensiva barlivet i Patong. Poolområdet på hotellet är fantastiskt och solstolarna av yttersta kvalite. Kanske beroende på att hotellet är nytt. För att vara ett fyrstjärnigt hotell så finns det inget mer att önska. Det måste vara på gränsen till femstjärnigt. Belysningen på rummen är fantastisk och manövreras från en touchkontrollpanel och ALLT fungerade. Badrummet gick att öppna åt alla håll in mot övriga rummet och det fanns ett stort badkar oxå.

christoffer G.
Sverige
14 mars 2011
nybyggt designhotell mitt i stan nära stranden
personalen, läget och poolen
Ett riktigt nice designhotell med trevlig tillmötelsegående personal som ligger mitt i stan och nära stranden. Poolområde runt hela hotellet med en cool rooftopbar.

SEE L.
Singapore
24 juli 2016
My 4 days stay there is just FANTASTIC... Will stay there again if I were to go to Phuket again. Tha
Just FANTASTIC!!!!

James B.
USA
20 juli 2016
Great first trip to phuket
This was my first trip to phuket. A friend recommend the kee and I'm glad I took his recommendation. The location was perfect. The room was great.

Melanie L.
Australien
10 juli 2016
Very good
Big clean rooms, amazing bathrooms. Except not practical doors for groups, as we discovered anyone and everyone can open it or hear you in it. Also we did discover bed bugs in the pillows we used so be careful! Overall though really amazing place !!!

Kelly L.
Malaysia
08 juli 2016
Location is good
Great ! Room is bigger

Anthony B.
Australien
05 juli 2016
First time
Have stayed in Patong for years and tried The Kee for the first time and was very satisfied with my stay Rooms are big with nice bed Bathroom walk in shower was excellent Location is great

Alex N.
Malaysia
04 juli 2016
Great location
Nice pool