Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,3
baserat på 2571 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2571 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,7
  • Faciliteter 8,2
  • Läge 9,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Personal 8,4
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 7,5

Finn B.
Sverige
05 januari 2012
Urfräckt hotell mitt i stan
Bra läge och hela hotellet är nytt och jättefräscht
Det är en toppen modern hotellbyggnad som är precis nybyggd i hjärtat av Patong. Det är en jättefräsch entre med läcker reception. Poolen precis brevid med alla sina "kanaler" och vattenbar ger det hela en häftigt intryck. Man blir väl omhändertagen av den hjälpsamma personalen. Allt på rummen är modernt och fungerar enligt alla önskemål. Allt annat i Patong finns inom kort gångavstånd nöjesliv, affärer och stranden givetvis. Bra med fritt internet som verkligen fungerar med hastighet mm.

Torbjorn S.
Sverige
19 december 2011
Toppenhotell
Mycket trevlig personal. Alla talar bra engelskaFina och välstädade rum. Utmärkt läge, några minuter till stranden och lika nära till nöjescentra och restauranger.
Rekomenderar hotellet. Kommer att bo här nästa år igen.

Peter B.
Sverige
10 juni 2011
Flott hotell
Frächa stora rum som var välstädade varje dag. Mycket trevlig personal på ett hotell som inte kan ligga mer centralt
Hotellet passar kanske bäst för icke barnfamiljer m a p läget som är nära eller mitt i det intensiva barlivet i Patong. Poolområdet på hotellet är fantastiskt och solstolarna av yttersta kvalite. Kanske beroende på att hotellet är nytt. För att vara ett fyrstjärnigt hotell så finns det inget mer att önska. Det måste vara på gränsen till femstjärnigt. Belysningen på rummen är fantastisk och manövreras från en touchkontrollpanel och ALLT fungerade. Badrummet gick att öppna åt alla håll in mot övriga rummet och det fanns ett stort badkar oxå.

christoffer G.
Sverige
14 mars 2011
nybyggt designhotell mitt i stan nära stranden
personalen, läget och poolen
Ett riktigt nice designhotell med trevlig tillmötelsegående personal som ligger mitt i stan och nära stranden. Poolområde runt hela hotellet med en cool rooftopbar.

abdulaziz A.
Qatar
21 augusti 2016
Nice hotel
Nice hotel in nice place Staff is friendly And Facilities are great Recommend this hotel

Shafie S.
Singapore
12 augusti 2016
Fantastic location
Price of room can be quite ex. But location is fantastic

JUHO S.
Sydkorea
07 augusti 2016
good
good

AHMED F.
Bahrain
04 augusti 2016
nice
awesome

Cherish C.
Malaysia
01 augusti 2016
Staff Attitude
Overall we had a good experience with The Kee Resort & Spa. However, one of the staff at the reception counter has attitude problem, speaking with loud tone and get agitated when I call in to check with her if there's a room with queensize bed instead of the current room that they gave was 2 single bed. Maybe is already late night and she is tired.

Wong B.
Malaysia
31 juli 2016
A very strategic location. A stone throw away distance from Bangla walking street.
Rates will are average. Highly recommended for Patong travelers.