arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Ypperlig 8,3
baserat på 2541 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Ypperlig



baserat på 2541 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,7
  • Faciliteter 8,4
  • Läge 9,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Personal 8,4
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 7,5

Finn B.
Sverige
05 januari 2012
Urfräckt hotell mitt i stan
Bra läge och hela hotellet är nytt och jättefräscht
Det är en toppen modern hotellbyggnad som är precis nybyggd i hjärtat av Patong. Det är en jättefräsch entre med läcker reception. Poolen precis brevid med alla sina "kanaler" och vattenbar ger det hela en häftigt intryck. Man blir väl omhändertagen av den hjälpsamma personalen. Allt på rummen är modernt och fungerar enligt alla önskemål. Allt annat i Patong finns inom kort gångavstånd nöjesliv, affärer och stranden givetvis. Bra med fritt internet som verkligen fungerar med hastighet mm.

Torbjorn S.
Sverige
19 december 2011
Toppenhotell
Mycket trevlig personal. Alla talar bra engelskaFina och välstädade rum. Utmärkt läge, några minuter till stranden och lika nära till nöjescentra och restauranger.
Rekomenderar hotellet. Kommer att bo här nästa år igen.

Peter B.
Sverige
10 juni 2011
Flott hotell
Frächa stora rum som var välstädade varje dag. Mycket trevlig personal på ett hotell som inte kan ligga mer centralt
Hotellet passar kanske bäst för icke barnfamiljer m a p läget som är nära eller mitt i det intensiva barlivet i Patong. Poolområdet på hotellet är fantastiskt och solstolarna av yttersta kvalite. Kanske beroende på att hotellet är nytt. För att vara ett fyrstjärnigt hotell så finns det inget mer att önska. Det måste vara på gränsen till femstjärnigt. Belysningen på rummen är fantastisk och manövreras från en touchkontrollpanel och ALLT fungerade. Badrummet gick att öppna åt alla håll in mot övriga rummet och det fanns ett stort badkar oxå.

christoffer G.
Sverige
14 mars 2011
nybyggt designhotell mitt i stan nära stranden
personalen, läget och poolen
Ett riktigt nice designhotell med trevlig tillmötelsegående personal som ligger mitt i stan och nära stranden. Poolområde runt hela hotellet med en cool rooftopbar.

Lee S.
Australien
29 juni 2016
Construction
Building new hotel next door on the side I stayed noise starts early

Roy S.
Kanada
27 juni 2016
Fantastic
Close to all the action, good size rooms and great staff

Tanyarat S.
Thailand
27 juni 2016
Good staff
Very nice hotel with great staffs, we stayed for 3 nights so we really enjoyed there, good restaurant, nice pool bar!!!! and the staffs looked after us at all the time. If you are Thai guest they will take care specially :) the only problem is the internet we couldn't use it since first day!

singh A.
Singapore
26 juni 2016
clean and nice
new hotel with good service and excellent location located in Bangla itself

singh A.
Singapore
26 juni 2016
great location
good for party goers, nearby to bars and eateries, nice pool and roof top restaurant

Lee L.
Singapore
24 juni 2016
Great hotel at great location at great price
It is clean at a great location with affordable price Food from the kee kitchen is great. Didn't have to step outside for meals for my 3 nights here Highly recommended