Utmärkt 8,3
baserat på 2586 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2586 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 8,3
  • Läge 9,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Service 8,4
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter

Finn från Sverige
Par
Plaza Rum
Bodde i 2 nätter i december 2011
Urfräckt hotell mitt i stan
Bra läge och hela hotellet är nytt och jättefräscht
Det är en toppen modern hotellbyggnad som är precis nybyggd i hjärtat av Patong. Det är en jättefräsch entre med läcker reception. Poolen precis brevid med alla sina "kanaler" och vattenbar ger det hela en häftigt intryck. Man blir väl omhändertagen av den hjälpsamma personalen. Allt på rummen är modernt och fungerar enligt alla önskemål. Allt annat i Patong finns inom kort gångavstånd nöjesliv, affärer och stranden givetvis. Bra med fritt internet som verkligen fungerar med hastighet mm.
Recenserad 05 januari 2012

Torbjorn från Sverige
Ensamresenär
Plaza Rum
Bodde i 7 nätter i december 2011
Toppenhotell
Mycket trevlig personal. Alla talar bra engelskaFina och välstädade rum. Utmärkt läge, några minuter till stranden och lika nära till nöjescentra och restauranger.
Rekomenderar hotellet. Kommer att bo här nästa år igen.
Recenserad 19 december 2011

Peter från Sverige
Par
Deluxerum
Bodde i 5 nätter i juni 2011
Flott hotell
Frächa stora rum som var välstädade varje dag. Mycket trevlig personal på ett hotell som inte kan ligga mer centralt
Hotellet passar kanske bäst för icke barnfamiljer m a p läget som är nära eller mitt i det intensiva barlivet i Patong. Poolområdet på hotellet är fantastiskt och solstolarna av yttersta kvalite. Kanske beroende på att hotellet är nytt. För att vara ett fyrstjärnigt hotell så finns det inget mer att önska. Det måste vara på gränsen till femstjärnigt. Belysningen på rummen är fantastisk och manövreras från en touchkontrollpanel och ALLT fungerade. Badrummet gick att öppna åt alla håll in mot övriga rummet och det fanns ett stort badkar oxå.
Recenserad 10 juni 2011

christoffer från Sverige
Par
Deluxerum
Bodde i 6 nätter i mars 2011
nybyggt designhotell mitt i stan nära stranden
personalen, läget och poolen
Ett riktigt nice designhotell med trevlig tillmötelsegående personal som ligger mitt i stan och nära stranden. Poolområde runt hela hotellet med en cool rooftopbar.
Recenserad 14 mars 2011

Marc från Australien
Par
Deluxe Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde i 7 nätter i september 2016
Noisy
Very noisy place to stay if you want a good night sleep. In in the middle of bangla rd right next too all the bars. Expect to get harrassed the moment you leave the hotel and if you want a quiet night sleep then stay away
Recenserad 30 september 2016

Nicholas från Australien
Ensamresenär
Plaza Rum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Great location for singles
Top location for the night life
Recenserad 22 september 2016

Emma från Australien
Par
Plaza Rum
Bodde i 3 nätter i januari 2012
Great place to stay
Really enjoyed the stay here, was lovely.
Recenserad 19 september 2016

AHMED från Saudiarabien
Ensamresenär
Plaza Rum
Bodde i 3 nätter i september 2016
very nice hotel i really like it
i recommend it
Recenserad 15 september 2016

porntip från Thailand
Par
Plaza Rum
Bodde i 4 nätter i juni 2016
cool
cool place and cool pool close to drink place
Recenserad 15 september 2016

Lim från Malaysia
Familj med små barn
Plaza Rum
Bodde i 3 nätter i juni 2016
clean,friendly staff and convenient place
The room is clean and big. Staff very friendly and nice place to stay. Nearby have shopping mall. Environment feel very calm and relax.
Recenserad 14 september 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: