Mycket bra 8,0
baserat på 242 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 242 omdömen
  • Renlighet 9,1
  • Läge 7,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Personal 8,4
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 6,2
Sortera efter

sara från Sverige
Ensamresenär
Standardrum med balkong
Bodde i 2 nätter i januari 2012
Nybyggt och fräscht
Stora fräscha rum, badrummet, wifi
Överlag ett jättefräscht hotell med trevlig personal. Frukosten var dock lite tafatt. Saknade bar/restaurang på hotellet. Poolen var okej storleksmässigt dock skugga hela dagen.
Recenserad 18 januari 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Camillah från Sverige
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i december 2011
Jättefint nybyggt hotell!
Rent, nybyggt, trevlig personal
Jättebra intryck av det här hotellet! Otroligt trevlig och effektiv personal som imponerade stort. Rummet var jättefint och fräscht. Sängen och kuddarna var väldigt hårda men för övrigt var vi helnöjda. Tog cirka 5-10 minuter att gå till stranden vilken var jättefin med fantastisk snorkling!
Recenserad 17 december 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Johan från Sverige
Reste med partner
Standardrum med balkong
Bodde en natt i mars 2011
Mycket trevlig personal och hjälpsamma.
Personalen. Rummen.
Andra gången vi valde Blueco denna resa. Trevlig personal som hjälpte oss med allt. T.ex fixade dom så att vi fick en egen guide till weekend market som finns varje helg i Phuket Town. Eftersom dom slog upp portarna i januari är rummen jättefina och fräscha.
Recenserad 09 april 2011
Tycker du omdömet är användbart?

kari från Sverige
Ensamresenär
Superdeluxe
Bodde en natt i mars 2011
trevligt hotel men lite dåligt läge lite dyrt
bra service fina rum men lite opersonliga
Kom till blueco från patong och många taxichaufförerhar svårt att hitta då blueco är bara 4 mån gammalt. Bra emottagen och trevlig personal fick också en kabel för free internet Bra!Vi fann dock att det ligger lite långt från stranden ca 10-12 min promenad.Detta drar ner helhetsintrycket samt att det är lite dyrt men boka en natt via agoda och pruta sedan ner priset på plats vi fick ner det till 1000 baht natten och det är det värt.
Recenserad 26 mars 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Kenth från Sverige
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i mars 2011
Trevligt hotell och supertrevlig personal
Personalen var helt suverän ........... hjälpte mig när jag glömde plånboken i taxin
Trevligt hotell och supertrevlig personal. Stora rum. Nära till allt men ändå lite avskilt. Enda negativa var sängarna var stenhårda.
Recenserad 26 mars 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Johan från Sverige
Reste med partner
Standardrum med balkong
Bodde i 2 nätter i mars 2011
Mycket prisvart!
Trevlig personal. Receptionen oppet dygnet runt. Stora rum
nybyggt hotel som ar frascht. personalen trevliga och mycket hjalpsamma. 10 minuter promenad till stranden, dvs lugnt pa natterna. vi trivdes bra har, det enda minuset ar att poolomradet ar litet. man kan t.ex inte ligga vid poolen och steka sig i solen...
Recenserad 21 mars 2011
Tycker du omdömet är användbart?

fredrik från Sverige
Reste med partner
Standardrum med balkong
Bodde i 6 nätter i januari 2011
Nybyggt, mkt frächt och trevlig personal.
Fin utsikt, Platt-TV med DVD
Mycket trevlig vistels på detta hotell som kommer bli riktigt grymt när det är färdigbyggt utanför. Det störde inte alls att dem höll på att bygga precis bredvid förutom att det såg lite tråkigt ut just där. Önska ett rum högt upp och ni kommer inte bli besvikna. Dåligt: Riktigt dålig frukost så den kan ni lika gärna strunta i.
Recenserad 16 mars 2011
Tycker du omdömet är användbart?

matilda från Sverige
Reste med partner
Standardrum med balkong
Bodde en natt i januari 2011
Toppfint hotell
jätte fräscht, fint, borde ha 4 stjärnor
Jätte nytt och fräscht hotell, rekommenderar detta starkt. Enda minuset är att det inte ligger precis vid stranden. Men det tar mindre än 10min att gå dit. Riktigt prisvärt!!
Recenserad 02 mars 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Jorma från Sverige
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 14 nätter i februari 2011
Prisvärd hotell med mycket trevlig personal
Stora välstädade rum, lugnt läge
ett prisvärt hotell med bra rum, lugnt läge dock med små balkong. frukosten skulle ha varit ok ifall rätterna hade varit varma. mkt trevlig och serviceinriktad personal. bara ett stenkast från den lokala marknaden och de lokala restaurangerna.
Recenserad 24 februari 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Kaisa från Sverige
Familj med småbarn
Standardrum med balkong
Bodde i 9 nätter i januari 2011
Trevligt hotell lite avsides
vänligt, hjälpsamt bemötande, nytt och snyggt
Ett fint, rymligt rum. Hotellet ligger lite avsides, lugnt, men lite att promenera när man viss äta, shoppa, eller till stranden. Poolområdet var litet men fint, lite kallt i vattnet. Personalen var mycket hjälpsam men kunde lite för dålig engelska för att jobba på ett hotell. Frukosten var bra, det fanns lite olika saker att välja mellan.
Recenserad 19 februari 2011
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: