arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 7,7
baserat på 849 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 849 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,8
  • Faciliteter 6,2
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Personal 7,3
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 6,2

marie E.
Sverige
31 januari 2011
litet och centralt
lungt och tyst
Litet hotell med närhet till vad du vill patong om du verkligen vill till patong i sig hemsk stad. Men hotellet bra lungt och trevlig personal.

Rolf L.
Sverige
13 januari 2011
Litet hotel med bra läge i Patong
Läget, sängen, duschen och internetanslutningen.
Dåligt med utrymme för kläder liten garderob.
Superior rummet ok för 4-5 dagar, jag bodde där 2 veckor då de flesta hotell var fullbokade. Badrummet ok med bra dusch med varmt och kallt vatten och bra tryck. Sängen helt ok. Dåligt med garderobsutrymmen, sittplatser och bord var ett skämt. Bra fungerande internet. Jag bodde på 3 våningen ingen hiss inga problem för mej personal bar upp min väska och var i övrigt hjälpsamma. Städning var Ok. Safebox i rummet var lite tveksam.

Christer S.
Sverige
31 december 2010
Litet välskött hotell
Lagom stort hotell med mycket vänlig personal. Perfekt läge på en tyst och lugn gata men ändå nära till nöjesställena.
Möjligtvis att det inte serveras mat, men det finns hur många bra ställen som helst i närheten.
Mycket prisvärt ställe. Jag kommer att använda det igen. Rekomenderas varmt.

Roger L.
Sverige
29 december 2010
lugnt o stilla
Billigt
många trappor
Ett litet hotell byggt på höjden. Rummen har precis var man behöver, varken mer eller mindre. Det var lugnt o tyst allts var det inga problem att sova, sängen var bra också. De hade ingen restaurang eller frukost servering, men det är lätt att gå bort till den stora korsningen och äta frukost på familymansion 2.

Emma H.
Sverige
16 december 2010
Väldigt fina rum, fräsch toa. Bra läge!
Man fick ny strandhanduk varje dag, fint städat, trevlig personal!
Inget alls!
10 min promenad till bargatan, 10 min till stranden. Många restauranger efter vägen. Väldigt trevlig personal, bra service med städning, strandhanduk mm. Ett av dom finaste jag bott på i Thailand, kommer absolut att bo här igen!

Ake D.
Sverige
15 oktober 2010
Enkelt och trivsamt
nära till det mesta,trevlig och positiv personal
ingdnting faktiskt
billigt och enkelt hotell,rent o nyrenoverat, ac på rummrn, frit wi-fi, nära till hålligång, men ändå lite avskilt,bor gärna där fler gånger

Arne J.
Sverige
14 december 2009
Äldre svensk Thailandsälskare
Hotelet ligger på en liten bakgata villket gör det lungt och tyst. Ganska nära stranden. Fick låna polhandukar till stranden (det fans ej pol på hotellet)
Ingen hiss
För priset på rummet hade vi väntat oss ett litet halvslitet hotel men detta var ett litet nybygt som ens inte fått hotelldekaler uppsatta. = nytt och frächt.Några rum hade fönster mot en mur.Allt frächt och rent.

Nader J.
Sverige
06 september 2009
Centralt och fri internet
Hotellet ligger nära till allt, genväg till stranden och några minuters promenad till gågatan, personalen talar mycket bra engelska
Hotellet saknar hiss för de som har svårt med trappor, jag bodde högst upp och man blir svettig när man kommer upp till rummet även om man kanske inte är trött. Det står att hotell/air port transfer ingår i priset men det gör det inte säger de på hotellet. Sängen var gammal och håll på rasa, det lätt varje gång man rörde sig.
Det är klart prisvärt hotell, nära till allt. Trots att hotellet saknar hiss är det bättre bo högst upp då slipper man myggor och får man bra utsikt. Det finns en skola bakom hotellet och det kan vara störande när de har musik och sång tidigt på morgonen men jag stördes inte av det. Det var kul och se och det påminde mig om mina skolår :). Fråga inte personalen om bra massageställe och restaurang för du blir besviken.

LAU G.
Malaysia
28 juni 2016
overall is good for the money you paid
Good location, staff is nice and can speak chinese.

LAU G.
Malaysia
13 juni 2016
good staff, good location, near to all shop and restaurant, near beach
good staff, good location, near to all shop and restaurant, near beach