Bra 7,5
baserat på 2207 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 2207 omdömen
  • Renlighet 7,5
  • Faciliteter 5,8
  • Läge 8,5
  • Bekvämligheter på rummet 7,5
  • Service 7,4
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter

Ove från Sverige
Reste med partner
Standardrum
Bodde i 4 nätter i september 2011
Utmarkt lage
nara till allt
Mycket centralt hotell, 3 min till stranden o 6-7 min till Bangla road med allt nattliv. Vi bestallde standardrum men det var valdigt litet rum utan fonster vilket vi papekade da fick vi ett mycket storre rum utan kostnad. Valdigt tillmotesgaende o trevlig personal.
Recenserad 05 oktober 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Daniel från Sverige
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i februari 2011
Trevlig personal
Rent och frascht!
Trivdes bra pa detta hotell! Det var nybyggt sa rummen var rena och frascha! Vid receptionen fanns datorer att lana med gratis internet! Nara till bade stranden och shopping. Aven nara till partyomradet Bangla road, dock inte sa nara att man stors av musiken pa natten. Trevlig personal som hjalpte till att bara resvaskorna till och fran rummet.
Recenserad 26 februari 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Samuel från Storbritannien
Ensamresenär
Standardrum
Bodde en natt i januari 2016
Decent clean hotel
The staff here were very friendly, the hotel itself is clean and in a good location, they were flexible with the check out time and allowed me to have a late checkout which was appreciated, all in all a decent place to stay
Recenserad 22 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

MASLIA från Malaysia
Gruppresenär
Superior-rum med balkong
Bodde i 2 nätter i maj 2015
value for money, good location, friendly staff
value for money, good location, friendly staff
Recenserad 25 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Afiq från Malaysia
Reste med partner
Standardrum
Bodde en natt i maj 2015
Worth the money spent
Great location, quite calm area even in the busy Patong beach
Recenserad 22 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ahmad från Singapore
Gruppresenär
Standardrum
Bodde i 3 nätter i april 2016
Sucks to the max
Facilities wise there is ntg. Swimming pool not maintained, cleanness bad. Bed sheet is dirty & dusty. There is no water in the apartment i stay in. Need to go another buildig with your toiletries to shower. Not a good hotel to stay in
Recenserad 17 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Alhaire från Malaysia
Reste med partner
Standardrum
Bodde i 4 nätter i april 2016
Songkran in The Belle
Room and staff were great, location of hotel is near by town area easy to access to anywhere
Recenserad 17 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Fleance från Filippinerna
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 5 nätter i september 2015
Great location very near to the beach, Nice big comfortable room :)
Great location, good value for money,rooms are being cleaned once a day. Staffs are helpful, but I hope they get some staffs who have good grasp of english language. I waste 1 way fare of airport transfer because they booked it on the wrong date. But other than that everything's great :)
Recenserad 16 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ryan från Malaysia
Reste med partner
Superior-rum med balkong
Bodde en natt i april 2016
The room is not so clean.
The location is fine,just the actual room is not as well as the photo show.
Recenserad 14 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Yana från Malta
Reste med partner
Standardrum
Bodde i 4 nätter i mars 2016
Awful stay
When we got to the hotel they gave us a ground floor room - which had a great big cockroach in front of the bed as soon as we opened the door.. They changed our room to one on the third floor , no lift... Once we got to the room we had a shower but one of the towels( apart from the rest being thorn and discoloured) was filthy... Covered in brown stains... Even the receptionist was disgusted! Next day no towels in the room , day after that no towels in the room. I know you get what you pay for but this... This was awful
Recenserad 17 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: